Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με σπρέι glitter!

03/12/2022

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η όρεξη για στολισμό έχει ανέβει κατακόρυφα!
Δείτε παρακάτω τι να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε λαμπερές δημιουργίες glitter και όχι μόνο.

Σπρέι glitter για λαμπερές κατασκευές!

Δώσε λάμψη στα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τις diy χειροτεχνίες σου!

Μια εύκολη λύση για να χαρίσεις λάμψη Glitter στην στιγμή για τα αντικείμενα σου, είναι να χρησιμοποιήσεις ακρυλικό σπρέι glitter, σε αποχρώσεις χρυσό, ασημί και πολύχρωμο. Δεν χρειαζετε να βάλεις αστάρι και θα καλύψει με ένα χέρι. Είναι ταχυστέγνωτο, κάτι το οποίο σε βολεύει για να φτιάξεις γρήγορα τα στολίδια σου και να τα κρεμάσεις μέσα σε λίγες ώρες απολαμβάνοντας την διαδικασία με την οικογένεια σου ή το σύντροφο σου.

 

Είναι κατάλληλο για επιφάνειες μεταλλικές, πλαστικές, ξύλινες, επίσης κάνει και για σκληρό χαρτί ακόμα και γυαλί. Έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά θα ανανεώσεις τα παλιά σου στολίδια χωρίς να μπαίνεις στην διαδικασία να αγοράζεις καινούργια και να χάνεις ώρες ψάχνοντας, άσε που μπορείς να δώσεις την δική σου προσωπικότητα και χαρακτήρα στις κατασκευές σου, τι πιο ωραίο από το να καυχιέσαι τα Χριστούγεννα στους φίλους σου ότι τα έκανες όλα με τα χεράκια σου. Ακόμα μπορείς να βάλεις και σπρέι εφέ χρωμίου-νίκελ σε ασημί απόχρωση με εξαιρετική γυαλάδα και λαμπερό χρώμα.

Εκτός από σπρέι μπορείς να βάλεις και χρώμα glitter!

Για να δώσεις ένα σπινθηροβόλο εφέ γκλίτερ και την λάμψη που πραγματικά αξίζουν οι diy δημιουργίες σου, υπάρχει και χρώμα glitter, σε υπέροχες αποχρώσεις χρυσό, ασημένιο, μπρονζέ και χάλκινο. Βγαίνει και σε συσκευασία 350ml, που θα σε βολέψει πολύ. Στεγνώνει πιο αργά και σου δίνει χρόνο να το δουλέψεις για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θα σε κάνει χαρούμενο. Θα το χρησιμοποιήσεις με ρολό και διάφορα εργαλεία τεχνοτροπιών.

 

Υπάρχει και βερνίκι νερού με glitter, άοσμο, όπου το υλικό μέσα στο κουτί είναι σε γαλακτώδη μορφή και όταν εφαρμοσθεί στον τοίχο ή σε άλλη επιφάνεια μετατρέπετε σε ένα διάφανο φιλμ με μεγάλη ανθεκτικότητα με το glitter να παραμένει εμφανές. Είναι η ιδανική πρόταση για διακόσμηση εσωτερικών επιφανειών, χωρίς να αλλοιώνει τη φυσική της όψη. Θα το βρεις σε αποχρώσεις, χρυσό, ασημί, ροζ και ουράνιο τόξο.

Μεταλλικό εφέ με χρώμα για εκθαμβωτικά αποτελέσματα!

Αν σου ήρθε η έμπνευση για diy κατασκευές, christmas style με μεταλλικό εφέ, θα βάλεις ακρυλικό μεταλλικό διακοσμητικό χρώμα νερού deco metal. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις είναι χάλκινη, μπρονζέ, χρυσή και ασημένια. Πάρε το πινέλο σου και δώσε στα χριστουγεννιάτικα στολίδια ένα φωτεινό αποτέλεσμα με μεταλλικό εφέ. Στεγνώνει και αυτό αργά για να σου δώσει χρόνο εργασίας ώστε να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

 

Για ένα μεταξένιο μεταλλικό φινίρισμα με extra αντοχή και ανθεκτικότητα στο νερό και στη ζέστη, θα προτιμήσεις ακρυλικό χρώμα νερού polyvine metallic, με πλούσιες μεταλλικές αποχρώσεις.

Εφέ καθρέφτη για τα πιο εντυπωσιακά διακοσμητικά αντικείμενα!

Τα γυάλινα βάζα, τα κηροπήγια και οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό αντικείμενο έχεις στο σπίτι σου, που προορίζετε για χριστουγεννιάτικο στολίδι, μπορείς να του χαρίσεις ένα εντυπωσιακό εφέ καθρέφτη. Θα το βρεις σε δύο υπέροχες αποχρώσεις χρυσό και ασημί.

 

Δημιούργησε ένα λαμπερό αποτέλεσμα που φωσφορίζει στο σκοτάδι!

Θέλεις οι γιορτινές σου δημιουργίες να φωσφορίζουν στο σκοτάδι, μπορείς εύκολα να το καταφέρεις με σπρέι βαφής glow in the dark. Ένα χρώμα που απορροφά το φυσικό φως και φωσφορίζει στο σκοτάδι. Μην ξεχνάς ότι τα αντικείμενα πρέπει να είναι εκτεθειμένα για αρκετές ώρες πριν αρχίσει να φωσφορίζει σε πράσινο χρώμα.

Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Καλή τύχη!

Ακολούθησε μας στο Facebook & Instagram για περισσότερες ιδέες & λύσεις.

Δες ακόμα:

- Diy Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες!

- Δώστε διαφορετικό αέρα στο παλιό σας Χριστουγεννιάτικο δέντρο!