Diy Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες!

08/12/2021

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η όρεξη για δημιουργίες συνεχίζει να ανεβαίνει, πολλές ιδέες αλλά ποια από όλες θα επικρατήσει; Εδώ ερχόμαστε εμείς και ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε με κάποιες ιδέες για χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που μπορείτε να κάνετε εύκολα με όλη την οικογένεια και να δημιουργήσετε εκτός από ωραίο στολισμό και όμορφες αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά σας...διαβάστε παρακάτω και δείτε τι ετοιμάσαμε για εσάς.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ξύλο με χρώμα κιμωλίας 

Μια όμορφη εναλλακτική επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα είναι ένα διαφορετικό δέντρο φτιαγμένο από ξύλο όπως αυτό που έφτιαξε η ομάδα μας. Τα υλικά που χρειάστηκαν είναι κομμάτια ξύλου mdf που χρησιμοποιήθηκαν για την βάση και τον κορμό τελειώνοντας με την μπροστινή όψη του δέντρου όπου τα ξύλα τοποθετήθηκαν από το μεγαλύτερο ξεκινώντας από κάτω και τα μικρότερα προς τα πάνω με κάποια ελαφριά κλίση και ένα αστέρι επίσης κατασκευασμένο από ξύλο που τοποθετήθηκε στην κορυφή. 

 

Στην συνέχεια επιλέχθηκαν προσεκτικά οι αποχρώσεις μέσα από το χρωματολόγιο του χρώματος κιμωλίας για την βαφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου και χρησιμοποιήθηκαν και πινέλα οβάλ ιδανικά για βαφή με χρώμα κιμωλίας.


Η τελική πινελιά προστέθηκε με αυτοκόλλητα γιορτινών ευχών που τοποθετήθηκαν στην μπροστινή όψη του δέντρου τελειώνοντας με φωτάκια γύρω από το δέντρο για να δοθεί η τελική λάμψη που αρμόζει σε ένα χριστουγεννιάτικο στολισμό. 

Μπορείτε να δείτε την διαδικασία βαφής που έγινε για το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κανάλι μας στο youtube εδώ: 


Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ombre στυλ

Φτιάξτε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα δέντρα με ombre στυλ και χαρίστε μια μοντέρνα πινελιά στην διακόσμηση του σπιτιού σας τις φετινές γιορτές. Ειδικά αν έχετε παλιά δέντρα ή δεντράκια μικρού μεγέθους μπορείτε να τα χρωματίσετε στα αγαπημένα σας χρώματα και να ζωντανεύσετε τον χώρο σας.

 

Η διαδικασία απλή και πανεύκολη, διαλέγετε τα χρώματα που θέλετε να βάψετε το κάθε δέντρο ξεχωριστά με πολύ καλή επιλογή να είναι τα μεταλλικά χρώματα σε αποχρώσεις νίκελ, χάλκινο, ασημί, χρυσό και ροζ χρυσό.


Ακολουθείτε τις οδηγίες που αναγράφονται επάνω στην συσκευασία του σπρέι, ψεκάζοντας ελαφριά, ίσες στρώσεις χρώματος με διαφορά λεπτών στην περιοχή του δέντρου που θέλετε να χρωματίσετε. 

Για να δημιουργήσετε το εφέ ombre, ψεκάστε περισσότερες στρώσεις στο τμήμα του δέντρου που θέλετε το χρώμα να είναι πιο σκούρο και περισσότερο έντονο και έπειτα ψεκάστε ελαφριά ανοιχτόχρωμα στρώματα στην περιοχή του δέντρου που θέλετε να φαίνεται το ombre εφέ μακριά από το σημείο της σκούρας περιοχής που ψεκάσατε παραπάνω.

Στην συνέχεια αφήνεται το χρώμα να στεγνώσει σύμφωνα με τα χρονικά πλαίσια που είναι τυπωμένα στην συσκευασία των σπρέι και μπορείτε να τοποθετήσετε τα ombre χριστουγεννιάτικα δέντρα σας στο χώρο που επιθυμείτε και να απολαύσετε τις φετινές γιορτές μια δική σας μοναδική δημιουργία.

Ελπίζουμε να σας εμπνεύσαμε να δημιουργήσετε και εσείς αυτές τις γιορτές. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλή επιτυχία στις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας και ευχόμαστε να απολαύσετε στο έπακρον τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν.

Για περισσότερες προτάσεις σχετικά με προϊόντα diy δείτε εδώ.

Δείτε ακόμα:

- Δώστε διαφορετικό αέρα στο παλιό σας Χριστουγεννιάτικο δέντρο..!