Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σφυρήλατο σπρέι βαφής χάλκινο Ηammered Rust-Oleum 400ml

250821
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 2634 πόντοι
Σφυρήλατο χρώμα Rust-Oleum Hammered σε σπρέι ένα προϊόν τεχνοτροπίας DIY, για σύγχρονο βιομηχανικό στυλ. Για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, πάνω σε  όλα τα είδη των διακοσμητικών αντικειμένων ή επιφανειών, σε μεταλλικές επιφάνειες, για ξύλο, σε σοβά. για πόρτες, κάγκελα, μεταλλικά πλέγματα, σιδερένιες ντουλάπες, έπιπλα κρεβάτια κ.α.

16.00 
15.80 
Κερδίζετε: 0.20 €
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Σπρέι βαφής σφυρήλατο της Rust-Oleum Hammered Universal, είναι το πρώτο σπρέι βαφής για όλες τις επιφάνειες. Λόγω της εργονομικής, άνετης λαβής και του προηγμένου μηχανικού ψεκασμού που διαθέτει, ψεκάζει το χρώμα σε οποιαδήποτε επιθυμητή γωνία, ακόμη και ανάποδα! Το σπρέι Rust-Oleum Hammered είναι 2 σε 1, χρώμα και αστάρι μαζί, προστατεύει από την σκουριά και έχει μεγάλη αντοχή στα θαμπώματα και στα γδαρσίματα. 

Ένα προϊόν τεχνοτροπίας DIY, για σύγχρονο βιομηχανικό στυλ σε μέταλλο, ξύλο και σε όλα τα είδη των διακοσμητικών αντικειμένων. ταυτόχρονα με διακριτική διακόσμηση, σε μεταλλικά κάγκελα, κουπαστές, μηχανήματα, έπιπλα κήπου, πόρτες ανελκυστήρων, γκαραζόπορτες.

  • Χρήση σε εσωτερικούς / εξωτερικούς χώρους
  • Εξαιρετική πρόσφυση σε απαιτητικές επιφάνειες(σκουριά κλπ)
  • Προστασία από σκουριά και γδαρσίματα
  • Γρήγορη, αποτελεσματική κάλυψη
  • Ανθεκτικό στο ξεθώριασμα και στις UV ακτινοβολία
  • Σε vintage φινίρισμα  Ηammered Copper (Χάλκινο)
  • Ιδανικό για τις DIY κατασκευές σας


Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 
Brands:
RUST-OLEUM

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε