Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Γαλάκτωμα Glitter Deco Glaze ζωηρό γκλίτερ Glaze 750ml

B0900001
15.70 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 1675 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Glitter Deco Glaze υδατοδιάλυτο γαλάκτωμα με glitter για πρωτότυπες τεχνοτροπίες και διακοσμήσεις οποιουδήποτε αντικειμένου, παραθύρων, κλπ. ακόμα και για χειροτεχνίες και κουρτίνες.

Σπινθηροβόλο υδατοδιάλυτο γαλάκτωμα Glitter. Ιδανική διακοσμητική πρόταση οποιασδήποτε εσωτερικής επιφάνειας, χωρίς να αλλοιώνει τη φυσική της όψη. Το Glitter Deco Glaze είναι βερνίκι νερού με glitter, άοσμο και μη τοξικό. Εφαρμόζεται εύκολα και στεγνώνει αργά παρέχοντας αρκετό χρόνο εργασίας ώστε να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Κατάλληλο για τοίχους, έπιπλα, ταπετσαρίες, ύφασμα, χαρτόνι, οποιοδήποτε διακοσμητικό αντικείμενο.Ανοίγοντας το κουτί του υλικού θα δείτε ότι είναι σε γαλακτώδη μορφή. Όταν εφαρμοσθεί στον τοίχο ή σε κάποια άλλη επιφάνεια μετατρέπετε σε ένα διάφανο, ανθεκτικό και πολύ καλά πλενόμενο φίλμ, προσδίδοντας κομψότητα- αιθέρια ποιότητα σε χώρους όπως π.χ. η τραπεζαρία, παιδικό δωμάτιο κλπ

Για πρωτότυπες τεχνοτροπίες και διακοσμήσεις οποιουδήποτε αντικειμένου, παραθύρων, κλπ. ακόμα και για χειροτεχνίες και κουρτίνες.

Ιδανικό για παιδικά δωμάτια και play rooms

  • Eφέ τεχνοτροπίας glitter
  • Gold glitter, Silver glitter, Pink glitter, Rainbow glitter
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες
  • Εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης

Εφαρμογή:

Εφαρμόστε με ρολό, Απλώστε ομοιόμορφα πάνω στην επιφάνεια. Όσο πιο πολύ απλώνετε το προϊόν, τόσο πιο αραιό εμφανίζεται το glitter πάνω στην επιφάνεια. Προσοχή όσο πιο σκούρο είναι το φόντο της επιφάνειας που θα βάψετε τόσο πιο έντονο θα είναι το GLITTER.


Το προϊόν δεν έχει ταξινόµηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισµού (CE) 1272/2008 (CLP) (και επόµενες µετατροπές και προσαρµογές). 
Με βάση τα διαθέσιµα δεδοµένα, το προϊόν δεν εµπεριέχει ουσίες PBT ή vPvB σε ποσοστό µεγαλύτερο από 0,1%. 
Περιγραφή των µέτρων πρώτων βοηθειών.ΜΑΤΙΑ: Βγάλτε τους φακούς επαφής. Ξεπλυθείτε άµεσα µε άφθονο νερό για τουλάχιστον 30/60 λεπτά, ανοίγοντας καλά τα βλέφαρα. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ∆ΕΡΜΑ: Βγάλτε από πάνω σας τα µολυσµένα ρούχα. Κάντε αµέσως ένα ντους. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ΚΑΤΑΠΟΣΗ: ∆ώστε την µεγαλύτερη δυνατή ποσότητα νερού. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. Μην προκαλείτε εµετό αν δεν έχετε την έγκριση του γιατρού. ΕΙΣΠΝΟΗ: Καλέστε άµεσα ένα γιατρό. Μετακινήστε το άτοµο σε ανοικτό αέρα, µακριά από το χώρο του ατυχήµατος. Αν η αναπνοή σταµατήσει, πραγµατοποιήστε τεχνητή αναπνοή. Λάβετε κατάλληλες προφυλάξεις για το διασώστη.Σηµαντικότερα συµπτώµατα και επιδράσεις, άµεσες ή µεταγενέστερες. Για συµπτώµατα και αποτελέσµατα που οφείλονται στις εµπεριεχόµενες ουσίες, δείτε το κεφ. 11.Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούµενης άµεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας. Μη διαθέσιµες πληροφορίες.
Brands
Pellachrom
Find similar

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Deco Glaze (Deco_Glaze.pdf, 168 Kb) [Λήψη]

4.00
Average star rating
1 κριτική
5 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ. ΣΕ ΣΚΟΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΓΚΛΙΤΕΡ

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε