Ανακαίνισε το νέο σου σπίτι με οικολογικά χρώματα!

13/09/2022

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που συνήθως σε παροτρύνει να κάνεις μια νέα εκκίνηση είτε στην προσωπική σου ζωή ή στην επαγγελματική αναμφισβήτητα όμως υπάρχει στον αέρα μια ιδιαίτερη ανάγκη για ένα γενικό restart!

Μπαίνεις σε νέο σπίτι; Θέλεις να ανακαινίσεις το σπίτι που ήδη μένεις; Tο παιδί σου πέρασε στις πανελλαδικές εξετάσεις και είσαι μέσα στο άγχος να εγγραφεί στην σχολή να βρείτε νέο σπίτι και να το φτιάξετε;

Τι είναι τα οικολογικά χρώματα;

Για ένα υγιεινό και καθαρό εσωτερικό χώρο!

Η έναρξη της βαφής ξεκινάει πρώτα με την εύρεση του κατάλληλου τύπου χρώματος, εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με τα οικολογικά χρώματα και όχι με τα συμβατικά χρώματα του εμπορίου.

Προτείνουμε δυο κατηγορίες ποιότητας την απλή και την πολυτελείας (πατήστε εδώ δείτε αποχρώσεις για να χρωματίσετε τα οικολογικά χρώματα, επιλέξτε τον κωδικό χρώματος που σας αρέσει π.χ. MOMENTS 3-2-6 το γράφετε στις σημειώσεις πελάτη στο τέλος της παραγγελίας σας και έρχεται σπίτι σας έτοιμο στην απόχρωση της επιλογής σας).

Πατήστε εδώ για να δείτε διακοσμητικές προτάσεις χρωμάτων για δωμάτια και να διαλέξετε αποχρώσεις από το φυλλάδιο Collection La femme με τις τελευταίες τάσεις τις μόδας.

Τα οικολογικά χρώματα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις όπως η ακετόνη και η φορμαλδεΰδη για παράδειγμα) και είναι αυτά τα χρώματα που δεν περιέχουν αμμωνία ή άλλες επικίνδυνες ουσίες όπως αρωματικούς υδρογονάνθρακες, βαρέα μέταλλα ή ελεύθερη φορμαλδεΰδη, έχουν χαμηλή ή και καθόλου οσμή όπου μπορείς να βάψεις και να μείνεις στο διαμέρισμα από το πρώτο κιόλας βράδυ, χρησιμοποιούνται πολύ συχνά σε παιδικά δωμάτια, παιδικούς σταθμούς, σχολεία και νοσοκομεία.

 

Με την επιλογή οικολογικών χρωμάτων συμβάλλεις και εσύ σε ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές σπίτι για τους ανθρώπους σου. Τα οικολογικά χρώματα μπορείς να τα προμηθευτείς εύκολα και σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείς (χρωματίζονται κανονικά από αποχρώσεις βεντάλιας) και είναι εξίσου ανθεκτικά όπως τα συμβατικά χρώματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Το κόστος των οικολογικών χρωμάτων βρίσκετε στα ίδια επίπεδα με το κόστος των συμβατικών βαφών εκεί έξω. Με τα οικολογικά πλαστικά χρώματα εσωτερικής χρήσης μπορείτε να βάψετε σε σοβά, γυψοσανίδα, μπετόν, τούβλα και ξύλα ιδανικό για να πετύχετε ένα όμορφο ματ τελείωμα.

Μην ξεχνάτε ότι όλα τα χρώματα που χαρακτηρίζονται ως οικολογικά είναι πιστοποιημένα από το ανώτατο συμβούλιο απονομής οικολογικού σήματος της Ελλάδος σύμφωνα με τα κριτήρια του συμβουλίου απονομής οικολογικού σήματος της E.E.

Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσω οικολογικά χρώματα;

Για ένα υγιεινό σπίτι και ένα καθαρό πλανήτη!

Οι λόγοι είναι πολλοί και σίγουρα θα βρεις και εσύ έναν που να σε αντιπροσωπεύει, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προστατεύουν εσάς και τους ανθρώπους σας.

 

Σίγουρα ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος τις υπερθέρμανσης του πλανήτη μας επηρεάζει όλους και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις το εσωτερικό του σπιτιού σου να είναι υγιεινό, καθαρό και όμορφο με την χρήση οικολογικών χρωμάτων.

Επιλέξτε χρώματα νερού για ξύλο και μέταλλο!

Φιλικά προς το περιβάλλον και ανθεκτικά στην χρήση!

Τα χρώματα βάσης νερού εφαρμόζονται σε ξύλο και μέταλλο και ειδικά αν είναι πολυουρεθανικής σύνθεσης είναι ακόμα πιο ανθεκτικά. Διατίθενται σε σατινέ και γυαλιστερή έκδοση. Έχουν χαμηλή περιεκτικότητα VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις), οπότε έχεις στα χέρια σου ένα χρώμα φιλικό προς το περιβάλλον και φυσικά μπορείς να το χρωματίσεις σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείς.

 

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εσωτερικά και εξωτερικά για να βάψεις παράθυρα, πόρτες, καλοριφέρ, παντζούρια και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια θεωρείς ότι χρειάζεται ανανέωση.

Ανανέωσε τα παλιά έπιπλα με χρώμα κιμωλίας!

Δημιουργήστε το δικό σας αριστούργημα!

Δημιούργησε διάφορα διακοσμητικά εφέ και ξεχώρισε με το στυλ σου. Ένα εφέ που είναι κλασικό και πολύ όμορφο είναι το εφέ της φυσικής φθοράς. Είναι εύκολο να το πετύχεις και το μόνο που χρειάζετε να κάνεις είναι να περάσεις 2 στρώσεις χρώμα κιμωλίας (σε ότι απόχρωση επιθυμείς), να το αφήσεις να στεγνώσει καλά και στην συνέχεια να πάρεις ένα γυαλόχαρτο μεγέθους 180, που θα βρεις παντού στο εμπόριο.

 

Τρίψε χωρίς να βάλεις πολύ πίεση τα σημεία του επίπλου που θέλεις να φαίνονται φθαρμένα από την πάροδο του χρόνου για να αποκαλύψεις από κάτω το φυσικό χρώμα του επίπλου και βουαλά έχεις ένα υπέροχο ανανεωμένο έπιπλο που θα καυχιέσαι για το πως το έφτιαξες με τα χεράκια σου.

Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Καλή τύχη!

Ακολούθησε μας στο Facebook & Instagram για περισσότερες ιδέες & λύσεις.

Δες ακόμα:

- Εξαφάνισε την μούχλα στους τοίχους με 4 βήματα!

- Καθαρισμός τζακιού & σόμπας!