6 Δημιουργικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις αυτοκόλλητα τοίχου!

18/01/2020
khroma-gkliter-diy-deco-glitter-gia-astraftero-efe-350ml


Τα αυτοκόλλητα πλακάκια της  Roommates αποδίδουν στον χώρο μια ελίτ αίσθηση μέσα σε λίγα λεπτά. Παρέχοντας  σοφιστικέ πινελιές, κομψότητα και μοναδικότητα, η συλλογή διαθέτει ένα διαφορετικό μείγμα χρωμάτων και στυλ, εξαιρετικό για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.

Δημιουργήστε μια ονειρική κουζίνα σε προσιτή τιμή όπου το μαγείρεμα πλέον είναι ευχάριστο λατρεύοντας κάθε λεπτό στο νέο και ανανεωμένο χώρο που χρειάστηκε  λίγο χρόνο και το τελικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, με την διαδικασία εγκατάστασης να είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Μετρήστε  το χώρο εφαρμογής  που έχετε επιλέξει, κόψτε τα αυτοκόλλητα με ένα ψαλίδι ή κοπίδι για να προσαρμόσετε τα αυτοκόλλητα εύκολα ακόμα και σε δύσκολα σημεία και κολλήστε τα στην επιφάνεια σας για να δημιουργήσετε εκπληκτικά αποτελέσματα .

Εμπνευστείτε με 6 δημιουργικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα αυτοκόλλητα τοίχου.

1. Αναζωογονήστε τις παλιές επιφάνειες στην κουζίνα ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο  με τα αυτοκόλλητα πλακιδίων τοίχου μαρμάρου εσωτερικού χώρου σε σχέδιο πέτρας.

Μεταμορφώστε τον χώρο σας με την ξεχωριστή όψη της πέτρας με θέμα το μάρμαρο! Βελτιώστε την κουζίνα σας εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά σε ένα diy project που θα αναζωογονήσει τον χώρο σας στο λεπτό. Πολύ κοντά στην όψη από μωσαϊκά πλακάκια, με την διαφορά ότι είναι πολύ πιο εύκολα στην εγκατάσταση τους.




Αναζωογόνηση χώρου έξυπνα και γρήγορα!


Προτεινόμενο προϊόν: Αυτοκόλλητα πλακιδίων τοίχου μαρμάρου εσωτερικού χώρου σε σχέδιο πέτρας.


2. Αναμείξτε και συνδυάστε τα αυτοκόλλητα τοίχου της Roomates  για να δημιουργήσετε έναν φρέσκο συνδυασμό  στο μπάνιο που θα σας ανανεώσει.

Οικονομικά προσιτά και όμορφα αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου RoomMates εύκολη εγκατάσταση , μοντέρνο στυλ διακόσμησης σε λευκό χρώμα, τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία ζημιά στο τοίχο με τεχνολογία ξεφλουδίζω και κολλάω. Χωρίς να αφήνουν πίσω τους ένα κολλώδες φιλμ.




Δημιουργήστε ένα φρέσκο look στο μπάνιο που και ξεκινήστε την ημέρα σας δημιουργικά!


Προτεινόμενα προϊόντα: Αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου classic subway εσωτερικού χώρου σε λευκό χρώμα.


3. Πάρτε το παλιό κομοδίνο σας και δώστε νέα πνοή ζωής με το παλαιωμένο ξύλινο εφέ σε μπλε χρώμα και το δώστε την πινελιά που το δωμάτιο σας χρειαζόταν.

Αυτοκόλλητη ταπετσαρία τοίχου RoomMates με εκτύπωση υψηλής ποιότητας βινυλικό υπόστρωμα με τη μοναδική αυτοκόλλητη κόλλα, ιδανικά για μακροχρόνια ή προσωρινή σχεδίαση με μοντέρνο στυλ διακόσμησης.




Βελτιώστε ένα καθημερινό έπιπλο όπως το κομοδίνο με την αυτοκόλλητη ταπετσαρία RoomMates!


Προτεινόμενο προϊόν: Αυτοκόλλητη ταπετσαρία τοίχου εσωτερικού χώρου παλαιωμένου ξύλινου εφέ μπλε.


4. Προσθέστε στυλ και χαρακτήρα σε μια σκάλα με τα αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου chevron distressed wood εσωτερικού χώρου.

Αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου RoomMates εύκολη εγκατάσταση, οικονομικά, μοντέρνο στυλ διακόσμησης σε μπεζ χρώμα, με την ζεστή αισθητική του παλαιωμένου ξύλου τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνουν πίσω τους ένα κολλώδες φιλμ.




Προσθήκη στυλ σε οποιαδήποτε σκάλα και απολαύστε τα βήματα σας ένα προς ένα!


Προτεινόμενο προϊόν: Αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου chevron distressed wood εσωτερικού χώρου.


5.  Δώστε στους τοίχους σας το απόλυτο μοντέρνο makeover με τα αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου εσωτερικού χώρου σε μεξικάνικο στυλ. 

Η τοποθέτηση πλακιδίων στο σπίτι σας είναι μια δουλειά με μεγάλη διάρκεια και μπορεί να είναι αρκετά ακριβή. Τα αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου είναι ένας εύκολος τρόπος να αποκτήσετε γρήγορα την εμφάνιση της αρεσκείας σας στην κουζίνα ή το μπάνιο. Είναι εύκολο να εφαρμοστούν στον τοίχο σε ελάχιστο χρόνο. Επιλέγοντας τα αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε μια εμφάνιση που θα έκανε κάποιος διακοσμητής στο σπίτι σας,  χωρίς το πρόσθετο κόστος και τις εργασίες που εμπλέκονται για τα παραδοσιακά πλακάκια.




Μεταμορφώστε την κουζίνα σας ή το δωμάτιο σας με τα πανέμορφα αυτοκόλλητα πλακάκια και μεταφερθείτε σε άλλο χωροχρόνο!


Προτεινόμενο προϊόν: Αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου εσωτερικού χώρου σε μεξικάνικο στυλ.


6. Δώστε στους τοίχους σας το απόλυτο μοντέρνο makeover με την αυτοκόλλητη ταπετσαρία τοίχου με εφέ ξύλινων σανιδιών.

Η προσθήκη ξύλου στους τοίχους σας είναι ένας πολύ μοντέρνος τρόπος να αλλάξετε αμέσως την εμφάνιση ενός δωματίου. Η εύρεση παλετών ή η παλαιωμένη νέα ξυλεία μπορεί να γίνει ένα αρκετά μεγάλο έργο, με μεγάλο κόστος και πολύ χρόνο. Σκεφτείτε την επιλογή με εμφάνισης ξύλου, αλλά διευκολύνετε τον εαυτό σας με την εγκατάσταση αυτοκόλλητης ταπετσαρίας ξύλινων σανιδιών τοίχου. Αυτά τα ειδικά κατασκευασμένα κομμάτια ξύλου διαθέτουν ένα στιβαρό φινίρισμα που θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια. Με εύκολη εφαρμογή ήρθαν για να δώσουν στο σπίτι σας τη φυσική εμφάνιση του ξύλου χωρίς την αναστάτωση και περιττά έξοδα.




Μεταμορφώστε διάφορα αντικείμενα, έπιπλα και τοίχους με το υπέροχο εφέ ξύλου προσδίδοντας στον χώρο την ζεστασιά που χρειαζόσασταν!


Προτεινόμενο προϊόν: Αυτοκόλλητη ταπετσαρία τοίχου εσωτερικού χώρου ξύλινου εφέ.


Δοκιμάστε αυτές τις διασκεδαστικές ιδέες διακόσμησης για το επόμενο DIY project σας.


Δείτε όλα τα αυτοκόλλητα τοίχου που διαθέτουμε και ξεκινήστε τις κατασκευές σας.


Πηγή: https://roommatesdecor.com/



δείτε περισσότερες ιδέες από το blog μας:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Δείτε ακόμα:

Διακόσμηση με στένσιλ σε στόρια από μπαμπού!
Διακόσμηση τοίχου με τεχνοτροπία σκουριάς.!