Αλοιφές γυαλίσματος & προστασίας

Βρείτε αποκλειστικά αλοιφές γυαλίσματος και χαρίστε στο αυτοκίνητο σας λάμψη και προστασία που διαρκεί.

11.00 
Η αλοιφή μοτοσικλέτας της Autosol Showroom Polish καθαρίζει και προστατεύει όλες τις επιφάνειες, δίνοντας νέα όψη σε βαρετές βαφές, πλαστικών, κράμα και φωτεινά μέταλλα. Το Autosol Showroom Polish αφήνει την επεξεργασμένη επιφάνεια με προστατευμένη επίστρωση και διαρκή λάμψη. Η επιφάνεια...
33.48 
Επιδιόρθωση φαναριών αυτοκινήτου σετ κιτ G2960 με προστατευτική αλοιφή φαναριών αυτοκινήτου αποκαθιστά γρήγορα την καθαρότητα Ενισχύει την ορατότητα και ασφάλεια στη νυχτερινή οδήγηση 
30.02 
Quik Scratch Eraser KIT G190200 της Meguiar's ειδική αποκλειστική σύνθεση Meguiar's με μικρο-λειαντικούς αποτελεσματική στην αφαίρεση λεπτών γρατσουνιών, ολογραμμάτων, αμυχών. Δεν «μπαλώνει» τις ατέλειες και δεν γρατζουνά το φινίρισμα.
23.80 
Αλοιφή επαναφοράς χρώματος Colour restorer της Armorall είναι κατάλληλη για για όλους τους τύπους βαφής  χρησιμοποιείται από ερασιτέχνες ,επαναφέρει αποτελεσματικά το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου όταν αυτό έχει ξεθωριάσει - ασπρίσει. Επουλώνει μικρές αμυχές.
47.96 
Αλοιφή γυαλίσματος Performance finish από την 3M™, προστατεύει την γυαλάδα και το χρώμα, δένει με την βαμμένη επιφάνεια του αυτοκινήτου και χαρίζει μια εξαιρετική προστασία!
18.50 
3M Αλοιφή Επιδιόρθωσης Scratch & Swirl Remover για Γρατζουνιές Αυτοκινήτου 473ml
75.70  69.70 
Για να πετύχετε ένα απίστευτο γυάλισμα και μακροχρόνιο στο αυτοκίνητο σας δεν είναι πάντοτε εφικτό με ένα μόνο βήμα. Αυτό το σύστημα τριών βημάτων είναι ιδανικό για τους λάτρεις του αυτοκινήτου ή και μηχανής καθώς και για εκείνους που δεν φροντίζουν την βαφή του τόσο συχνά όσο θα έπρεπε.
18.50 
Αλοιφή γυαλίσματος   Ultrafina 50383 αφαιρεί γρήγορα γραμμές και ολογράμματα που δημιουργήθηκαν κατά το γυάλισμα χρώματος. Η χρήση της έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητας γυαλάδα.
15.80 
Κρέμα επαναφοράς της Chemical Guys που δημιουργεί σούπερ γυαλιστερό φινίρισμα σε οποιαδήποτε πλαστική επιφάνεια από καουτσούκ, βινύλιο ή υφή. Επαναφέρει το βαθύ μαύρο σε και προστατεύει από το ξεθώριασμα. 
51.80 
Ένα σετ για την εξωτερική περιποίηση αυτοκινήτου της Meguair's με 3 κορυφαία προϊόντα στην κατηγορία τους που θα κάνει την διαφορά. Προστασία, συντήρηση χρώματος και ελαστικών με εκπληκτική γυαλάδα στο πλύσιμο όλα σε ένα σετ.
7.00 
HB 808 body αλοιφή γυαλίσματος ενός βήματος μακράς διαρκείας, με υψηλή δύναμη κοπής που δεν μειώνεται. Χωρίς γεμιστικά, σιλικόνες, επαναλήψεις και ξανα – περάσματα. Αφαιρεί Καθαρή στη χρήση και εύκολη στο σκούπισμα.Για όλους τους τύπους βαφής.
28.50 
HB 808 body αλοιφή γυαλίσματος ενός βήματος μακράς διαρκείας, με υψηλή δύναμη κοπής που δεν μειώνεται. Χωρίς γεμιστικά, σιλικόνες, επαναλήψεις και ξανα – περάσματα. Αφαιρεί Καθαρή στη χρήση και εύκολη στο σκούπισμα.Για όλους τους τύπους βαφής.
14.95 
Η προστατευτική αλοιφή φαναριών αυτοκινήτου αποκαθιστά γρήγορα την καθαρότητα σε δύσκαμπτα και εύκαμπτα διαφανή φαναρια. Παρέχει ανθεκτική προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV . Ενισχύει την ορατότητα και ασφάλεια στη νυχτερινή οδήγηση 
77.25 
Αλοιφή αυτοκινήτου 1 βήματος για ολοκληρώμένες εργασίες φινιρίσματος βαφής πιο γρήγορα, αυξάνοντας τη παραγωγή στο συνεργείο επισκευής ή στο πλυντήριο αυτοκινήτων χωρίς να κουράζεστε με φινίρισμα υψηλής ποιότητας οχι πολλές αλοιφές για καλύτερη απόδοση και χαμηλότερους χρόνους επεξεργασίας.
19.50 
Extra Fine Μεσαία Αλοιφή 250ml
71.00  65.50 
Σύστημα τριών βημάτων , για να πετύχετε ένα απίστευτο γυάλισμα και μακροχρόνιο στο αυτοκίνητο σας δεν είναι πάντοτε εφικτό με ένα μόνο βήμα. Αυτό το σύστημα τριών αλοιφων είναι ιδανικό για τους λάτρεις του αυτοκινήτου ή και μηχανής καθώς και για εκείνους που δεν φροντίζουν την βαφή του τόσο συχνά όσο θα έπρεπε.
20.90 
Αλοιφή αυτοκινήτου Scratchx 2.0 G10307 της Meguiar's με μικρο-λειαντικούς κόκκους για χρήση στο χέρι, αποτελεσματική στην αφαίρεση λεπτών γρατσουνιών, ολογραμμάτων, αμυχών. Δεν «μπαλώνει» τις ατέλειες και δεν γρατζουνά το φινίρισμα.
85.56  83.00 
Σετ  επαναφοράς χρώματος και γυαλάδας του αυτοκινήτου. Επανέρχεστε στην εκθεσιακή του κατάσταση, με το κιτ επιδιόρθωσης βαφής αυτοκινήτου Brilliant Solutions Paint Restoration Kit G3300 Meguiar's αποτελείται από επιλεγμένα προϊόντα για πλύσιμο, καθαρισμό, φινίρισμα, κέρωμα & συντήρηση του αυτοκινήτου.
Δείτε τα επόμενα 19 Προϊόντα
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 5
  • 260
Κατασκευαστής
    Προβολή όλων (12)