Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Αλοιφή γυαλίσματος ενός σταδίου HB 808 Polish Cut & Polish 1LTR

8080100001
28.50 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 3040 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

HB 808 body αλοιφή γυαλίσματος ενός βήματος μακράς διαρκείας, με υψηλή δύναμη κοπής που δεν μειώνεται. Χωρίς γεμιστικά, σιλικόνες, επαναλήψεις και ξανα – περάσματα. Αφαιρεί Καθαρή στη χρήση και εύκολη στο σκούπισμα.Για όλους τους τύπους βαφής.

Η αλοιφή 808 Polish Cut & Polish είναι μια υψηλής απόδοσης 1-step γυαλιστική αλοιφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κόψιμο και γυάλισμα ταυτόχρονα. Εξαφανίζει τις βαθιές γραμμές τριψίματος και γρατζουνιές απο το P1500 χωρίς να τραυματίζει την επιφάνεια κατά τη διάρκεια γυαλίσματος υψηλής έντασης, ενώ ολοκληρώνει το γυάλισμα με μια επιφάνεια χωρίς κυκλικά σημάδια. και με μειωμένη κατανάλωση προϊόντος. Ειδική φόρμουλα με λειαντικά νέας τεχνολογίας που μπορούν να κόψουν και να γυαλίσουν όλους τους σύγχρονους τύπυος βερνικιών. Χωρίς σιλικόνη.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν χοντρή (step1 cut ) με σφουγγάρι κοπής αλλά και σαν τελείωμα (step 2 finish) αλλάζοντας μόνο το σφουγγάρι γυαλίσματος. Αν χρειαστεί, συνεχίστε γυαλίζοντας  σφουγγάρι γυαλίσματος. Αυτό θα αφαιρέσει οποιοδήποτε σημάδι στροβίλου και ολογράμματα που μπορεί να έχουν παραμείνει και θα αφήσει μια ενισχυμένης γυαλάδας βαφή.

Διατίθεται και σε συσκευασία 200ml από τις επιλογές

 Στοιχεία επισήµανσης CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008 ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ.
Σύµβολα: GHS08 (ΚίνδυνοςΥγείας) |
Συστατικά: Συστατικό C.A.S. No. EC No. % κ.β. Μεσαίος αλειφατικός διαλύτης νάφθας (C10-C13) 64742-88-7 265-191-7 1 - 5 ∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝ∆ΥΝΟΥ: H373 Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταµένη ή επανειληµµένη έκθεση: Nευρικό σύστηµα | H412 Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισµούς, µε µακροχρόνιες επιπτώσεις. ∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ Γενικά: P102 Μακριά από παιδιά. Πρόληψη: P260A Μην αναπνέετε ατµούς. Απόρριψη: P501 ∆ιάθεση του περιεχοµένου/περιέκτη σύµφωνα µε τους ισχύοντες τοπικούς / περιφερειακούς / εθνικούς / διεθνείς κανονισµούς. Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2Hισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. 9% του µείγµατος, αποτελείται από συστατικά άγνωστης οξείας στοµατικής τοξικότητας. Συστατικά κατά (EU) No 528/2012 για τα βιοκτόνα προϊόντα: Περιέχει ένα βιοκτόνο προϊόν : Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1).Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Σηµειώσεις για την επισήµανση: Η H304 δεν απαιτείται στην επισήµανση του προϊόντος εξαιτίας του ιξώδους του
Brands
HB BODY
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε