Επαγγελματικά προϊόντα πλυσίματος και προστασίας αυτοκινήτου. Σαμπουάν , Απολιπαντικά , Γαλακτωματα  Προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου, για επαγγελματίες που εργάζονται σε πλυντήρια, φανοβαφεία, ή ως χομπίστες-detailers,

FARECLA BODY PREP
Farecla G3 Clay Mitt είναι ένα επαναχρησιμοποιήσιμο σώμα γάντι που αφαιρεί ριζωμένη βρωμιά, άχνα,σφάλματα, κηλίδες πίσσα και θάμπωμα ρύπων από βαφή, παρμπρίζ και ακόμη και προβολείς και φανάρια. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει έως και 5 φορές περισσότερο από ότι τα παραδοσιακά...
17.14 
Σε Απόθεμα
+
D155
Επαγγελματικό υγρό τελικής φροντίδας, αφαιρεί σκόνη, μουτζούρες, δαχτυλιές παράλληλα ενισχύει την προστασία και χαρίζει βαθιά λάμψη. Ασφαλές σε χρώμα, πλαστικό και βινύλιο, λειτουργεί και ως λιπαντικό πηλού (πλαστελίνη) αποτελούμενο από πολυμερικά λιπαντικά συστατικά. Εύκολη χρήση σε ένα βήμα ψεκάστε-σκουπίστε.
36.50 
Σε Απόθεμα
+
D11001
Υπερκαθαριστικό σαμπουάν D11001 Hyper-Wash της Meguiar’s με πλούσιο αφρό που παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο πλυσίμο των αυτοκινήτων. Καθαρίζει  τους επιφανειακούς ρύπους και προσδιδει μια βαθιά και πλούσια λάμψη, χωρίς να αφαιρεί την προστασία από κερί.
50.10 
Σε Απόθεμα
+
Shampoo Plus Meguiar’s D11101
Επαγγελματικό σαμπουάν ενισχυμένο με πλούσια σαπουνάδα που διαρκεί και ξεπλένεται γρήγορα για πλύσιμο στο χέρι, καθαρίζει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα βερνίκια αυτοκινήτου χωρίς γδαρσίματα
34.48 
Σε Απόθεμα
+
Meguiar's D10101
Υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης Meguiar's Detailer All Purpose Cleaner καθαρίζει όλες τις εσωτερικές επιφάνειες αυτοκινήτου με υψηλής δράσης αφρό. Με μοναδικό μείγμα με μαλακτικά υφάσματος που ενισχύουν την όψη και την αίσθηση ταπέτων, ταπετσαριών, βινυλίου ακόμη και δέρματος με φροντίδα πολυτέλειας
27.79 
Σε Απόθεμα
+
Meguiar's D10801 Super Degreaser απολυμαντικό
Δραστικό απολυμαντικό Meguiar's D10801 με ισχυρή δράση στα πιο επίμονα λίπη Με ειδική σύνθεση που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, αποτρέποντας την εμφάνιση λευκών στιγμάτων
40.06 
Σε Απόθεμα
+
Meguiar's D16001
Παλιά ή νέα, ταλαιπωρημενα ή φθαρμένα, το D16001 Meguiar's All Season Dressing θα σας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα ξανά και ξανά. Το Επαγγελματικό υγρό της Meguiar αναζωογονεί με μακρά λάμψη όλες τις εξωτερικές ελαστικές και πλαστικές επιφάνειες του αυτοκινήτου.
66.85 
Σε Απόθεμα
+
Meguiar's Detailer Quik Interior Detailer
Yγρό γρήγορου καθαρισμού Quik Interior D14901Καθαρίζει, ανανεώνει & προστατεύει από UV το εσωτερικό του αυτοκινήτου.Διατηρεί την αρχική φυσική όψη των εσωτερικών πλαστικών, βινυλίου, καουτσούκ, δέρματος, μετάλλου, ανθρακονήματος, ξύλου, ακόμη και εξοπλισμού ήχου/βίντεο
40.06 
Σε Απόθεμα
+
D10401
All Purpose Cleaner Plus TW για έναν γρήγορο ισχυρό καθαρισμό. ιδανικό για καθαρισμό κινητήρα και ελαστικών με χαμηλό αφρισμό και ευχάριστο άρωμα εσπεριδοειδών. Ασφαλές για διαυγές πλαστικό, γυαλί και δέρμα.
32.20 
Σε Απόθεμα
+
Meguiar's D18001 LEATHER CLEANER & CONDITIONER
Meguiar's D18001 καθαριστικό και μαλακτικό δερμάτινων επιφανειών που καθαρίζει και επαναφέρει την φυσική όψη σε δέρμα και βινύλιο. Επαναφέρει την αρχική εμφάνιση και ευλυγισία στο δέρμα, αφήνοντας ένα φυσικό, εύκαμπτο φινίρισμα με ευχάριστο άρωμα
60.15 
Σε Απόθεμα
+
GLASS CLEANER Meguiar's D12001
Καθαριστικό υγρό κρυστάλλων που απομακρύνει εύκολα και με συνέπεια δύσκολα υπολείμματα βινυλίου, μουτζούρας δρόμου, επικαθήσεις καπνού και πιτσιλιές από έντομα, αφήνοντας τα τζάμια ολοκάθαρα και με ευχάριστη μυρωδιά. 
43.41 
Σε Απόθεμα
+
Meguiar's D11301
NEO!!! Ισχυρό σαμπουάν Meguiar's με κερί καρνάουμπα σε 4λιτρη συσκευασία D11301 κάτι που απογειώνει την γυαλάδα για το "οπλοστάσιο" μας για την υποστήριξη του επαγγελματία ή/και του ιδιώτη που επιζητούσαν ένα σαμπουάν με κερί σε 4λιτρη συσκευασία. 
37.94 
Σε Απόθεμα
+
Meguiar's D1801Wheel & Paint Iron
Καθαριστικό υγρό τροχών & βαφής με μοναδική σύνθεση τζελ που αποδομεί τις επικαθήσεις σιδήρου, αφαιρεί βρωμιές δρόμου, μουτζούρας, σκόνη φρένων, γράσσα, κ.α.με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
116.00 
Σε Απόθεμα
+
G7516
Γυαλιστικό ελαστικών αυτοκινήτου για ένα πλούσιο και λαμπερό μαύρο χρώμα που διαρκεί για εβδομάδες και καθαρισμό διαρκείας. Αντέχει στην βροχή και στα συνεχόμενα πλυσίματα. Αποτρέπει το ξεθώριασμα ελαστικών και σας απαλλάσσει από το σταξίματα, πασαλείμματα, ραβδώσεις και άχνες.
16.63 
Σε Απόθεμα
+
G9524
Καθαριστικό G9524 ζαντων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας με μοναδικό αφρός Xtreme Cling™ που προσκολλείται στις κάθετες επιφάνειες και διαλύει επίμονους ρύπους ακόμα και στα ελαστικά Προσφέρει ταυτόχρονα ισχυρή δράση και απαλό καθαρισμό.
14.40 
Σε Απόθεμα
+
CLD30016
Καθαριστικό τζαμιών αυτοκίνητου με ασυναγώνιστη καθαριστική ικανότητα για κρύσταλλα και καθρέπτες Glass Cleaner Cld30016 τεχνολογία απώθησης σκόνης, μένει καθαρό χωρίς να θαμπώνει και προσφέρει διαύγεια μεγάλης διάρκειας. Κάντε το τζάμι σας πιο αόρατο από ποτέ καθαρίζοντας βρωμιές,  κηλίδες και δαχτυλιές καθώς δεν αφήνει ατέλειες. 
13.50 
Σε Απόθεμα
+
G180124
Καθαριστικό ζαντών αυτοκινήτου  δυνατό  και ταυτόχρονα ασφαλές  καθαριστικό  για όλα τα φινιρίσματα ζάντας της Meguair's. Η εξισορροπημένη με PH τεχνολογία Gel το καθιστά ακόμη πιο δυνατό.
19.75 
Μη Διαθέσιμο
G192215
Γυαλιστικό σπρέι προστασίας ελαστικών αυτοκινήτου Reflect Tire Shine για ένα πλούσιο βαθύ μαύρο χρώμα και λάμψη που διαρκεί εβδομάδες. Με αδιαβροχοποίηση για αντοχή στην βροχή και αντανάκλαση φωτός για ενισχυμένη προστασία στην βραδινή οδήγηση. Αντέχει στα συνεχόμενα πλυσίματα με την μοναδική του σύνθεση που αντανακλά το φως. 
17.00 
Σε Απόθεμα
+
G190424
Σπρέι 2 σε 1 καθαριστικό τροχών & γυαλιστικό ελαστικών χωρίς νερό Ultimate Waterless Wheel & Tire χωρίς νερό G190424 Meguiars
20.55 
Σε Απόθεμα
+
DRTU14332
Mη όξινο καθαριστικό τροχών και ελαστικών DRTU14332 της Meguiar'sr είναι η επιλογή των επαγγελματιών για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς οξέα των τροχών OEM εργοστασιακής διαφανούς επίστρωσης και χρωμίου. Τα προϊόντα Detailer της Meguiar "The Professional's Choice" είναι η...
22.50 
Σε Απόθεμα
+
7209
Farecla G3 Wheel Cleaner καθαριστικό ζαντών αυτοκινήτου  δυνατό  και ταυτόχρονα ασφαλές  καθαριστικό  με ουδέτερο pH για όλους τους τύπους τροχών, συμπεριλαμβανομένων των διακοσμήσεων από κράμα, χάλυβα, χρώμιο, βαμμένο και πλαστικό.
12.00 
Σε Απόθεμα
+
7212
G3 Pro Tire Shine Liquid  γυαλιστικό ελαστικών αυτοκινήτου για πλούσιο και λαμπερό μαύρο χρώμα που διαρκεί για εβδομάδες και καθαρισμό διαρκείας. Αποτρέπει το ξεθώριασμα ελαστικών και σας απαλλάσσει από το σταξίματα, πασαλείμματα, ραβδώσεις και άχνες.
9.00 
Σε Απόθεμα
+
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 9
  • 116
Κατασκευαστής