Υγρή ταπετσαρία οικολογική με μονωτικές ιδιότητες Olympos Fiberwall 800gr

Διακοσμητικό, ηχομονωτικό, θερμομονωτικό, οικολογικό επίχρισμα τοίχων με ίνες.

14.99 
Σύντομη Περιγραφή:

Διακοσμητικό ηχομονωτικό θερμομονωτικό επίχρισμα τοίχων με ίνες (Γιαπωνέζικη Τεχνοτροπία) με μοναδικές υφές και εμπνευσμένα χρώματα σε πολύ ελκυστική τιμή που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους! Προτείνεται για το σπίτι, το γραφείο, καφέ-μπάρ, ξενοδοχεία. Δημιουργήστε μόνοι σας στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο,  στο ταβάνι, σαν τεχνοτροπία σε έναν τοίχο μια κολόνα ή στο τζάκι.

Olympos Fiberwall 800gr
Σε Απόθεμα
+

Ταπετσαρία υγρη είναι ένα οικολογικό και ξεχωριστής ομορφιάς διακοσμητικό υλικό με θερμομονωτικές ιδιότητες. Σαν υλικό τεχνοτροπίας προσθέτει στυλ, προσωπικότητα και κομψότητα στον χώρο σας.

▶  Σαν θερμομονωτική ταπετσαρία διατηρεί την ζέστη τον χειμώνα & την δροσιά το καλοκαίρι. Εφαρμόζοντας την υγρή ταπετσαρία δημιουργείται ένα επιπλέον στρώμα μόνωσης ουδέτερης θερμοκρασίας. Ο χώρος ζεσταίνεται και ψύχεται πιο εύκολα, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. Λειτουργεί και ως ηχομονωτική απορροφώντας την ηχώ - αντίλαλο δίνοντας στον χώρο μια αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης.

▶  Η ταπετσαρία τοίχου Fiberwall είναι ένα Υγιεινό - Οικολογικό υλικό:  Μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον , καθώς αραιώνετε μόνο με νερό.

▶  Υλικό τεχνοτροπίας που ρυθμίζει την εσωτερική υγρασία στον χώρο: Οι τοίχοι μας αναπνέουν, απορροφούν την εσωτερική υγρασία που δημιουργείτε από το μαγείρεμα και την αποβάλουν σταδιακά μειώνοντας το φαινόμενο της μούχλας σε τοίχους και ταβάνια.

▶  Ιδανική στο να καλύπτει ρωγμές και ατέλειες στον τοίχο: Κρύβει άνισους, παλιούς και ξεθωριασμένους τοίχους κατάλληλη για επίλυση προβλημάτων τοιχοποιίας. 

▶  Εξαιρετικοί υλικό για την διακόσμηση στο τζάκι σας καθώς είναι Πυρίμαχο υλικό: Δεν αναφλέγεται


Αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει!

 • Διαθέσιμη σε μια ευρεία ποικιλία από ζωντανά διαχρονικά χρώματα 40 αποχρώσεις (δείτε στις εικόνες τα χρωματολόγια)
 • Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή
 • Καλύπτει ρωγμές και ατέλειες
 • Θερμομονωτική διατηρεί την ζέστη τον χειμώνα
 • Ρυθμίζει την εσωτερική υγρασία στον χώρο
 • Κάθε σακούλα 800gr καλύπτει μέσο όρο 3 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας

Οδηγίες εφαρμογής: 

Φροντίζουμε η επιφάνεια που πρόκειται να εφαρμόσουμε το υλικό μας, να είναι καθαρή, με πρόσφυση, χωρίς υγρασία και διάβρωση.Αν η επιφάνεια μας είναι καθαρή αλλά δεν έχει πρόσφυση, καλύπτουμε πρώτα με ένα χαλαζιακό αστάρι, με ένα ρολό ή βούρτσα για να μην μας γλιστράει το υλικό μας κατά την εφαρμογή.Αν η επιφάνεια μας έχει χρωματικούς λεκέδες, στοκαρίσματα,  νικοτίνη, μούχλα, σκουριά, κάπνα κτλ, καθαρίζουμε αρχικά την επιφάνεια με υγρό πανάκι η σφουγγάρι  και έπειτα καλύπτουμε την επιφάνεια με ειδικό αστάρι για να μονωθούν οι λεκέδες

Πάντα χρησιμοποιούμε πλαστικό κουβά ή πλαστικές λεκάνες. Αραιώνουμε με νερό ανά σακούλα, περίπου 4 με 5 λίτρα. Προσθέτουμε σταδιακά το νερό και το ανακατεύουμε με το χέρι ή με μίξερ, μέχρι να γίνει σαν ζυμάρι.Αφήνουμε το υλικό μας σε ηρεμία 20 λεπτά περίπου ή και παραπάνω, έτσι ώστε να επιτευχθεί καλύτερη απορρόφηση.Στη συνέχεια, ανακατεύουμε λίγο με το χέρι. Εφαρμόζουμε με πλαστική ορθογώνια σπάτουλα 

Για την ενίσχυση της λάμψης, η προσθήκη λάμψης μπορείτε να βάλετε χρυσόσκονη – Glitter 120 ml σε χρώμα της επιλογής σας Kόκκινο – Πράσινο – Χρυσό - Ασημί ή Ανάμικτο Μix 1 κουταλιά του γλυκού ανά συσκευασία.Σε  1-2 λίτρα νερού, προσθέτουμε την χρυσόσκονη και ανακατεύουμε μετά προσθέτουμε το υλικό μας και επιπλέον νερό και ζυμώνουμε. Τιμή: 4 ευρώ

.
Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.