-19%

POLYGLOSS Χρωματιστό τελικό χρώμα πολυουρεθάνης μεγάλης αντοχής 2 συστατικών 750ml

24.60 
Αρχική Τιμή: 30.49 
Σύντομη Περιγραφή:

To POLYGLOSS είναι υψηλής ποιότητας χρώμα πολυουρεθάνης 2 συστατικών εξαιρετικά μεγάλης αντοχής σε έντονες καιρικές συνθήκες. Λόγω της σύνθεσης του δίνει άριστα αποτελέσματα σε κάθε επιφάνεια. Ιδανικό προϊόν για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Δίνει επιφάνεια που διατηρεί την φωτεινότητά της και αντιστέκεται στο κιτρίνισμα με την πάροδο του χρόνου. Με την προσθήκη στην τελευταία στρώση του πρόσθετου ADDITIVE 640 σε αναλογία 1/1 κ,όγκο επιτυγχάνεται αύξηση γυαλάδας, ελαστικότητας και τελικών αντοχών (όριο ζωής μίγματος στους +200C: 6 ώρες)

  • φινίρισμα υψηλής ποιότητας & γυαλάδας
  • διατήρηση της απόχρωσης
  • υψηλή χημική & μηχανική αντοχή
Τιμή σε πόντους: 4100 πόντοι
F7007750
+

To POLYGLOSS είναι υψηλής ποιότητας χρώμα πολυουρεθάνης 2 συστατικών εξαιρετικά μεγάλης αντοχής σε έντονες καιρικές συνθήκες. Λόγω της σύνθεσης του δίνει άριστα αποτελέσματα σε κάθε επιφάνεια. Για έξαλα σκαφών (πλοία, βάρκες, κότερα, καΐκια)κατασκευασμένα από ξύλο, κόντρα πλακέ, πολυεστέρα ή μέταλλο. Για πισίνες κατασκευασμένες από μπετόν ή πολυεστέρα στις επιφάνειες εντός και εκτός νερού.
Για μεταλλικές κατασκευές γενικά. Για καλοριφέρ και σωληνώσεις, που έχουν μόνιμη θερμοκρασία μέχρι και 1000C.Χαρακτηρίζεται από μεγάλη σκληρότητα, ελαστικότητα και αντοχή σε χάραξη και χτυπήματα, δίνοντας μια τελική επιφάνεια με άψογο φινίρισμα. Το Polygloss συνδυάζει πολύ καλή χημική και κατά της τριβής αντοχή με μεγάλη γυαλάδα και διατήρηση της απόχρωσης.
Έχει εξαιρετικές χημικές αντοχές: καθαρίζεται πολύ εύκολα. αντέχει και στα πλέον δυνατά απορρυπαντικά. Αντέχει σε θερμοκρασίες μέχρι και 1000 C. χημική αντίσταση στη βενζίνη ,στο πετρέλαιο , στο λάδι, σε ήπια οξέα και σε αλκάλια.

Μεγάλη αντίσταση στην τριβή. Διατήρηση της απόχρωσης UV φίλτρα συνδυάζονται με χημική φροντίδα για να δώσουν τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής. Ιδανικό για όλα τα σκάφη.

Εάν χρειαστεί ασταρώνουμε με 1-2 στρώσεις UNI-PRIMER. για επισκευή fibreglass και για γέμισμα μικρών οπών από ηλεκτροκολλήσεις, κοιλοτήτων προπελών κλπ, χρησιμοποιήστε τον στόκο Hempadur Epoxy .

Δείτε το χρωματολόγιο του POLYGLOSS στα συνημμένα.

Στέγνωμα - Απόδοση

Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα.

Επιφανειακό στέγνωμα: 1 ώρα

Αραίωση με το διαλυτικό πολυουρεθανης Thinner 120

Χρόνος επαναβαφής: 2-4 ώρες

Κάλυψη: 12-16m²/lt, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Υπολογίστε την ποσότητα χρώματος για το σκάφος σας εδώ.

Δηλώσεις επικινδυνότητας:

DANGERFLAMMABLESERIOUS DANGER

Eye Irrit. 2: H319 - Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό Flam. Liq. 3: 

H226 - Υγρό και ατμοί εύφλεκτα Repr. 2: 

H361d - Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. Skin Irrit. 2: 

H315 - Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος STOT RE 1: 

H372 - Προκαλεί βλάβες οτα όργανα υστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση

Brands:
Pellachrom

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ POLYGLOSS ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ | Ναυτιλιακό χρώμα έτοιμες αποχρώσεις: (POLYGLOSS_CHROMATOLOGIO.pdf, 322 Kb) [Λήψη]

Τεχνικές Προδιαγραφές - Ναυτιλιακό χρώμα πολυουρεθάνης δύο συστατικών POLYGLOSS: (TDS_F700_POLYGLOSS_EL_1601.pdf, 347 Kb) [Λήψη]

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας - Ναυτιλιακό χρώμα πολυουρεθάνης δύο συστατικών POLYGLOSS WHITE N.700 A ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ: (F700000_POLYGLOSS_WHITE_N700_COMPONENT_A_EL.pdf, 591 Kb) [Λήψη]

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας - Ναυτιλιακό χρώμα πολυουρεθάνης δύο συστατικών POLYGLOSS WHITE N.700 Β ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ: (F700999_POLYGLOSS_COMPONENT_B_EL.pdf, 638 Kb) [Λήψη]

Απίστευτα γυαλιστερό τέλειο για την βάρκα μου.

Καλά κάνει και θεωρείται το πιο αξιόπιστο υλικό για τη βαφή στο σκάφος. Χρόνια δοκιμασμένο από φίλους, με κέρδισε και μένα.
Γράψτε μια κριτική

ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.