Συγκολλητικά & Σφραγιστικά

Κόλλες, συγκολλητικά και σφραγιστικά ενός ή δύο συστατικών για κάθε υλικό

6.30 
Ο εποξικός στόκος Ceys Superepoxi δύο συστατικών γεμίζει κενα, επισκευάζει και σφραγίζει είναι εξαιρετικός για υγρές επιφάνειες και επιτρέπει το βάψιμο, το τρίψιμο με γυαλόχαρτο και το φινίρισμα. Ιδανικός για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
9.40 
Εποξεική κόλλα δύο συστατικών για  σκληρά και μαλακά πλαστικά. Μπορεί να κολλήσει και να επισκευάσει ρωγμές και χάσματα σε κάθε τύπο  πλαστικών. Ανθεκτική  στην υγρασία  και σε θερμοκρασίες  από  -51°C έως + 121°C.  Για ταχύτατες συγκολλήσεις σε μεταλλικά κομμάτια χρησιμοποιήστε τη   Cold Weld    
105.00 
Επαγγελματική κόλλα επισκευής πλαστικών 3M 05900 για εφαρμογή σε επισκευές πλαστικών, από την μπροστινή και πίσω πλευρά του αυτοκινήτου. ταχείας σκλήρυνσης, εύκαμπτο και τρίβεται εύκολα.
5.00 
Πυράντοχο σφραγιστικό αντέχει ως 1200 °C για επισκευή και σφράγιση αρμών και οπών σε τζάκια, φούρνους, εστίες, λέβητες, καμινάδες και σωληνώσεις ατμού. 
6.50 
Εποξική κόλλα πλαστικών δυο συστατικών Seal & Fix ταχείας πήξεως. Ιδανική για συγκόλληση και επισκευή υλικών όπως μάρμαρο, γυαλί, κεραμικά, πορσελάνη, δέρμα, πλαστικά,  επισκευές σε σκάφη θαλάσσης, αυτοκίνητα,  τροχόσπιτα, σωλήνες νερού, επισκευή οικιακών ειδών, επίπλων κλπ.
5.99 
Ισχυρή κόλλα μετάλλων δυο συστατικών Seal Fix epoxy metal με ρινίσματα σιδήρου, μπορεί να κολλήσει και να επισκευάσει ρωγμές και οπές σε κάθε τύπο μετάλλων. Ανθεκτική σε διαλύματα οξέων, πετρέλαιο, διαλυτικά. Κατάλληλη για εφαρμογή σε όλα τα μέταλλα, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, ορείχαλκο, σίδηρο, κασσίτερο.
10.00 
TOTAL TECH ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Κολλάει, σφραγίζει και επιδιορθώνει κάθε είδους υλικό ακόμα και κάτω από το νερό. Κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Προσφέρει 100% ερμητική σφράγιση και αδιάβροχη προστασία.
BrandsCeys ΧρώμαΔιαφανές (Neutral)
5.20 
Η ασφαλτική μαστίχη  της Debraven Tixoplast® είναι ένα στεγανωτικό με βάση άσφαλτο, το οποίο σκληραίνει σε πλαστική σφράγιση με εξάτμιση του διαλύτη. Ιδανικό για ασφαλτικά κεραμίδια και πάνελ, για αδιαβροχοποίηση αρμών, σε φεγγίτες, μεταλλικές υδρορροές, καμινάδες κλπ.
25.00 
Πιστόλι αφρού πολυουρεθάνης BENMAN κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.
7.80 
Κόλλα πολυουρεθάνης για επισκευή και πλήρωση. Εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες και γήρανση. Εύκολη αναστροφή (λείανση, διάτρηση, κοπή) και φινίρισμα με γυαλόχαρτο, βάψιμο Είναι ιδανική για εφαρμογές σε: Οχήματα, Ναυτιλία, Τεχνικές Κατασκευές.
8.00 
Κόλλα θαλάσσης D4 Soudal με εξαιρετική αντοχή στο νερό, γι 'αυτό είναι ιδανική για θαλάσσιες και υπαίθριες εφαρμογές. Γρήγορο στέγνωμα. Αντοχή στο νερό.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρό ξύλο.  Είναι αδιάβροχη.
10.80 
Κόλλα θαλάσσης D4 Mentor με εξαιρετική αντοχή στο νερό, γι 'αυτό είναι ιδανική για θαλάσσιες και υπαίθριες εφαρμογές. Κολλάει: Άκαμπτη πολυουρεθάνη, ξύλο με μέταλλο, βερνικωμένα ξύλα, βαμμένα ξύλα, σκληρά ξύλα, μαλακά ξύλα, πέτρα, καουτσούκ, τσιμέντο, σκυρόδεμα, φορμάικα, γυψοσανίδες, πλαστικά.  Δεν κολλάει: PE, PP, PTFE.
4.49 
Ο εποξικός στόκος Stick 2. Κατάλληλος για μόνιμες επισκευές και σχεδιασμένος για εφαρμογή κάτω από το νερό.
9.30 
MONTACK EXPRESS της Ceys η κατασκευαστική κόλλα που κολλάει τα πάντα, μόλις σε 10 δευτερολεπτα.  Στερεώνει γρήγορα, σταθερά και μόνιμα πορώδη και μη πορώδη υλικά ιδανική ακόμα για χρήση σε λεπτές και υγρές επιφάνειες.
8.49 
Ταινία στερέωσης, διπλής όψης Montack Xpress, με εξαιρετική πρόσφυση και τεράστια τελική αντοχή, εξαιτίας του ενισχυτικού πλέγματος που περιέχει την καθιστά δανική για ελαφρώς ανώμαλες επιφάνειες.
3.70 
Βενζινόκολλα Ceys γενικής χρήσης, πολύ ισχυρή και 100% διάφανη . Ιδανική για χειροτεχνία και DIY κατασκευές. Δεν επηρεάζει τα υλικά. Κολλάει ακόμα και καθρέφτες, αφρώδη υλικά, φουσκωτά σκάφη.
8.00  6.50 
Επαγγελματική ξυλόκολλα με φυσικές ίνες D2D3 EN204 Ceys, υψηλής αντοχής ανθεκτική στην υγρασία με γεμιστικές ιδιότητες. Πιο ισχυρή και από το ξύλο. Η μέγιστη αντίσταση επιτυγχάνεται στις 24 ώρες της εφαρμογής. 170 kg / cm². Κολλάει: σκληρό και μαλακό ξύλο, κόντρα πλακέ, laminate, DM, χαρτί, χαρτόνι, ύφασμα, κεραμικά, δέρμα, φελλό, τσόχα.
10.20 
Ξυλόκολλα D4 με εξαιρετική αντοχή στο νερό, ταξινομείται σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ-204 γι 'αυτό είναι ιδανική για θαλάσσιες και υπαίθριες εφαρμογές. Κολλάει: Άκαμπτη πολυουρεθάνη, ξύλο με μέταλλο, βερνικωμένα ξύλα, βαμμένα ξύλα, σκληρά ξύλα, μαλακά ξύλα, πέτρα, καουτσούκ, τσιμέντο, σκυρόδεμα, φορμάικα, γυψοσανίδες, πλαστικά. Δεν κολλάει: Πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο, Teflon
2.90 
Durostick hobby κόλλα βάσεως PVA, για ισχυρές συγκολλήσεις υλικών από ξύλο και χαρτί. Ιδανική για decoupage , ξύλο, νοβοπάν, MDF, καπλαμά, κεραμικά, χαρτί, χαρτόνι, μακετόχαρτο, ταπετσαρία, φελιζόλ, φελλό κ.ά.
Δείτε τα επόμενα 19 Προϊόντα
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 2
  • 105
Κατασκευαστής
    Προβολή όλων (14)