Εποξεικό μείγμα κόλλα επιδιόρθωσης Ceys Superepoxi 48g

5.99 
Σύντομη Περιγραφή:

Ο εποξικός στόκος Ceys Superepoxi δύο συστατικών γεμίζει κενα, επισκευάζει και σφραγίζει είναι εξαιρετικός για υγρές επιφάνειες και επιτρέπει το βάψιμο, το τρίψιμο με γυαλόχαρτο και το φινίρισμα. Ιδανικός για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Τιμή σε πόντους: 999 πόντοι
Ceys Superepoxi
Σε Απόθεμα
+

Η Superbarra ceys είναι μια εποξική κόλλα επιδιόρθωσης σε πάστα 2 συστατικών. Επισκευάζει και σφραγίζει τρύπες και ρωγμές σε δεξαμενές, αγωγούς, καλοριφέρ, λέβητες και σωλήνες χωρίς άδειασμα. Η Superbarra ceys προσφέρει γρήγορο και ισχυρό κράτημα. Πλάθεται εύκολα και όταν στεγνώσει σκληραίνει σαν ατσάλι.Ενδείκνυται για την επισκευή, την ανακατασκευή και τη συγκόλληση διαφόρων υλικών, όπως:

 • κεραμικά
 • τσιμέντο
 • μεταλλικές επιφάνειες
 • ξύλο
 • πέτρα
 • γυαλί
 •  (δεν είναι κατάλληλη για PE, PP, PTFE) ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΚΝΟΤΗΤΑΣ: Μόλις αναμειχθεί δεν σπάει, δεν παραμορφώνεται, επιτρέποντας σας να δώσετε το επιθυμητό σχήμα.
 •  Αντοχή στην Θερμοκρασία

Οδηγίες:

1. Βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες είναι στεγνές, χωρίς σκόνη και γράσα. Σημαντικό: η εφαρμογή πρέπει να γίνει το αργότερο μέσα σε 3 λεπτά μετά την ανάμιξη.

2. Φοράτε προστατευτικά γάντια, π.χ. λάτεξ ή βινυλίου, για την προστασία των χεριών σας.

3. Καθαρίστε τις επιφάνειες. Τρίψτε για καλύτερο κράτημα

4. Κόψτε όση πάστα χρειάζεστε και αφαιρέστε το διάφανο περιτύλιγμα. Αναμίξτε με τα χέρια σας τα δυο χρωματα μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο, σώμα. Εφαρμόστε μέσα σε 3 λεπτά!

5. Για κόλλημα: απλώστε την πάστα στη μία επιφάνεια και πιέστε τις δύο επιφάνειες μαζί. Χρησιμοποιήστε περισσότερα κομμάτια για μεγαλύτερες επιφάνειες.

6. Για γέμισμα ή συμπληρωματικό γέμισμα: απλώστε το μείγμα πάστας στο κενό ή την οπή και λειάνετε την επιφάνεια πριν στεγνώσει η πάστα (5 λεπτά).

7. Για ανακατασκευή: Πλάστε το σχήμα που θέλετε με τα χέρια σας και λειάνετε την επιφάνεια πριν το προϊόν αρχίσει να στεγνώνει.


Συμπληρωματικές πληροφορίες
Περιέχει N-(3-(Tριμεθόξυσιλυλο)προπυλο)αιθύλενοδιαμίνη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Δήλωση προφύλαξης: P102 Μακριά από παιδιά.
Brands:
Ceys

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας (MSDS_1863223_Pattex_Repair_Xpress_bar_12x48g_GR.pdf, 274 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.