Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Κερί πάστα παλαίωσης ξύλου & χρώματα κιμωλίας Lacq Decowax 370ml

LAC1001
In stock
Τιμή σε πόντους: 3000 πόντοι

Το κερί παλαίωσης με χρώμα Lacq Decowax δημιουργεί μια φυσική λάμψη, δομή και ζωνανεύει το χρώμα. Με σύσταση από καθαρή τερεβινθίνη, φυσικό κερί μέλισσας και κερί καρναούμπας εξισώνει μικρές ανωμαλίες και είναι εξαιρετικά κατάλληλο για χρώμα κιμωλίας. 

18.00 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Η πάστα κερί ξύλου με χρώμα Lacq Decowax είναι μια συνταγή 60 ετών δοκιμασμένη με παραδοσιακές μεθόδους. Η σύσταση του από καθαρό φυσικό κερί μέλισσας και κερί καρναούμπα προσφέρει βελούδινο φινίρισμα και ζωντανεύει το χρώμα.Κατασκευάζεται με παραδοσιακές μεθόδους που βασίζονται σε αποδεδειγμένη συνταγή ηλικίας 60 ετών

Το Decowax παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα και γεμίζει μικρές ανωμαλίες στην επιφάνεια και σαν κερί ξύλου εξαιρετικό για τη θεραπεία επίπλων, δαπέδων και DIY κατασκευών ως προστατευτικό ανώτερο στρώμα σε χρώμα κιμωλίας.

Ανανεώστε εύκολα τα παλιά σας έπιπλα χωρίς να τα βάψετε!

  • Εφαρμόστε το Decowax χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, σφουγγάρι ή πανί χωρίς χνούδι. Ένα πινέλο μπορεί να είναι βολικό για ξυλόγλυπτα ή ανάγλυφες επιφάνειες.
  • Απλώστε ομοιόμορφα το κερί στην επιφάνεια και μετά από δεκαπέντε έως τριάντα λεπτά σκουπίστε το περίσσιο κερί με ένα πανί, ώστε να παραμένει μόνο ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα. Αυτό επιτρέπει στο κερί να εμποτίσει το υπόστρωμα.
  • Αφήστε το υπόλοιπο κερί να εμποτίσει και να σκληρύνει όλη τη νύχτα και στη συνέχεια τρίψτε σφικτά το στρώμα κεριού. Με το γυάλισμα, το στρώμα κεριού γίνεται ομαλό, δυνατό και σκληρό και αποκτά μαλακή λάμψη.
  • Για να επιτύχετε στις DIY κατασκευές σας ένα δυνατό, μεταλλικό αποτέλεσμα δείτε και αυτό.

Διατίθεται σε συσκευασία των 370 ml, με καλυπτικότητα 6 m2 ανά συσκευασία.

Σε 9 αποχρώσεις!

Προσδιορισµός επικινδυνότητας 

2.2. Στοιχεία επισήμανσης Σύμβολα:

Η ταξινομηση αυτου του προιοντς πραγματοποιηθηκε συμφωνα με τον κανονισμο (EK)αριθμ. 1272/2008 το CLP ασπιδα Ταξ.Κινδυνος καταποσης

Κίνδυνος μπορει να ειναι θανατηφορος σε περιπτωση κατάποσης και εισοδου σε αεραγωγους.


Brands:
lacq
Χρώμα:
Διαφανές (Clear)

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε