Χρώμα εφέ πέτρας σε σπρέι Stone Rust-Oleum 400ml

10.30 
Σύντομη Περιγραφή:

Σπρέι εφέ γρανίτη Stone Effect με επιλογή 4 φινιρίσματα Άσπρο , μπεζ , καφέ , μαύρο δίνει την εμφάνιση και την αίσθηση της φυσικής πέτρας - γρανιτη σε οποιαδήποτε επιφάνεια.Μπορεί να εφαρμοστεί στις περισσότερες επιφάνειες - όπως ξύλο, μέταλλο, γύψος, πηλό και κεραμικά χωρίς υαλοπίνακες.Για εσωτερική χρήση μόνο.Συνιστάται για διακοσμητική χρήση.

Τιμή σε πόντους: 1717 πόντοι
Rust-Oleum Stone
Σε Απόθεμα
+

Τεχνοτροπία πέτρας - γρανίτη σπρέι Stone Pebble Effect μας δίνει την εμφάνιση και την αίσθηση της φυσικής πέτρας σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Παρέχει ένα διακοσμιτικό φινίρισμα που αντέχει στο χρόνο και κανει τα αντικείμενα να έχουν όψη σαν αληθινή πετρά

Αυτή η μοναδική φόρμουλα χαρίζει ένα πολύχρωμο φινίρισμα σαν γρανίτη. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε υφή στα παλιά σας αντικείμενα μεταμορφώνοντας τα σε γρανίτη. Μπορεί να εφαρμοστεί στις περισσότερες επιφάνειες - όπως ξύλο, μέταλλο, γύψος, πηλό και κεραμικά χωρίς υαλοπίνακες, η αυτοκόλλητη φόρμουλά του θα προσφέρει ένα μακρόχρονο φινίρισμα από πέτρα.

Το χρώμα έχει ανάγλυφο ματ φινίρισμα και έχει ελαφριά υφή για να αναπαράγει το φυσικό υλικό. 

Για εσωτερική χρήση μόνο. Η επιφάνεια έχει περιορισμένη αντίσταση στο καθάρισμα.

Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε βερνίκι ακρυλικό...η επαναβαφή με άλλα χρώματα δεν συνιστάται. Μπορει να συνδυαστει με το σπρει απομίμηση σκουριάς χρησιμοποιήστε το σπρέι εφέ σκουριάς.

Συνιστάται για διακοσμητική χρήση , και διατίθεται σε 4 φινιρίσματα : Άσπρο , μπεζ , καφέ , μαύρο. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Κάλυψη: 4-5 m²/400ml
  • Χρόνος στεγνώματος: 60 λεπτά, συνολική ξήρανση σε 24 ώρες
  • Χρόνος αναμονής για το δεύτερο χέρι 15 λεπτά.
  • Απόσταση ψεκασμού 25cm.

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 


Brands:
RUST-OLEUM

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.