Σπρέι εφέ σκουριάς ακρυλικό χρώμα Rust Effect Maston 400ml

9.99 
Σύντομη Περιγραφή:

Σπρέι ακρυλικό χρώμα Rust Effect Maston. Δημιουργεί εφέ σκουριάς σε επιφάνειες απο μέταλλο, ξύλο, πέτρα, σκυρόδεμα, χαρτόνι, γυαλί και πλαστικά. Επιφάνεια με λάμψη όπως την αυθεντική σκουριά. Φθάνει σε σκληρότητα επιφάνειας συγκρίσιμη με οποιαδήποτε εξωτερική βαφή .Αψογη εφαργομή για διακοσμητική χρήση.

Τιμή σε πόντους: 1665 πόντοι
Rust Effect Maston
Σε Απόθεμα
+

Σπρέι ακρυλικό Rust Effect Maston που κάνει την επιφάνεια να δείχνει πραγματικά σκουριασμένη. Το εφέ σκουριάς της Maston είναι γήινο σκουρόχρωμο ακρυλικό χρώμα με τραχιά υφή. Τα μικρά μεταλλικά σωματίδια που εμπεριέχονται στο χρώμα κάνουν δίνουν λάμψη στην επιφάνεια όπως την αυθεντική σκουριά.

Το χρώμα Rust Effect Maston δημιουργεί σκουριασμένο αποτέλεσμα σε μεταλλικές επιφάνειες, ξύλο, πέτρα, σκυρόδεμα, χαρτόνι, γυαλί και πλαστικά αντικείμενα ενώ δημιουργεί μια ανθεκτική επιφάνεια στις καιρικές συνθήκες και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Δεν περιέχει ακαθαρσίες, όπως η συνηθισμένη σκουριά (οξείδιο σιδήρου). Επομένως, μπορεί να εφαρμοστεί και σε αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με το ανθρώπινο δέρμα ή ρούχα.

Συνιστάται για διακοσμητική χρήση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Κάλυψη: 2-2,5 m2
  • Χρόνος στεγνώματος: 15 λεπτά, συνολική ξήρανση σε 24 ώρες
  • Φινίρισμα: Τραχύ

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική