Χρώμα ανακαίνισης DIY για δάπεδο & σκάλες V33 Renovation Perfection Floors & Stairs 0,75LT

32.90 
Σύντομη Περιγραφή:

Χρώμα βαφής για το δάπεδο & τις σκάλες DIY Renovation Floors & Stairs κατάλληλο για όλους τους τύπους δαπέδου. Προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την ανακαίνιση λείων ή καταπονημένων δαπέδων ξύλινων ή Laminate και για πλακάκι, μάρμαρο και τσιμέντο. Εγγυάται ομοιόμορφο φινίρισμα και άριστο αποτέλεσμα.

Τιμή σε πόντους: 5483 πόντοι
V33 Renovation Perfection Floors & Stairs 0,75LT
Σε Απόθεμα
+

Χρώμα νερού ανακαίνισης DIY για δάπεδο & σκάλες της 3V3 Renovation Perfection Floors & Stairsέχει σχεδιαστεί ειδικά για την ανακαίνιση επιφανειών με συνεχή χρήση και οικιακή καταπόνηση, χάρη στα ειδικά γαλακτώματα και τους ενεργοποιητές (σύστημα ADDITIV) που περιέχει, πετυχαίνει τέλειο, ΣΑΤΙΝΕ φινίρισμα με εξαιρετική αντοχή στην καθημερινή χρήση. Το ειδικό χρώμα για δάπεδα είναι βασισμένο στην κεραμική τεχνολογία το RENOVATION PERFECTION® για δάπεδο και σκάλες, που δημιουργεί εύκαμπτη και ταυτόχρονα σκληρή επιφάνεια που καλύπτει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις .Για να ζωντανέψετε με βερνίκι το δάπεδο από ξύλο η laminate δείτε αυτό το προϊόν.


Μην αφήσετε το δάπεδό σας παραπονεμένο, ούτε και τις σκάλες! Το χρώμα νερού ανακαίνισης της V33 αποτελεί μια εύκολη λύση υψηλής ανθεκτικότητας για όλους τους τύπους δαπέδου. Περπατήσετε λοιπόν και τρέξτε με την καρδιά σας.Αν κάποτε διστάζατε να ανακαινίσετε τη σκάλλα ή το δάπεδο σας, σήμερα δεν υπάρχει κανένας λόγος για αναβολή. Μεταμορφώστε το πλήρως, εύκολα και γρήγορα, χωρίς ξηλώματα και γκρεμίσματα. Τα χρώματα νερού Renovation Perfection Floors & Stairs εγγυώνται υψηλή πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: Εκτός από το χρώμα, στο δοχείο και ένα σακουλάκι με τον σκληρυντή, το οποίο θα βρείτε κάτω από το καπάκι της συσκευασίας


▼ Πλεονεκτήματα: Γιατί να αγοράσετε αυτό το προϊόν;

1.  Υψηλή πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες.Δεν απαιτείται αστάρι 

2.  Απευθείας εφαρμογή σε πατώματα Ξύλινα & Laminate , Πλακάκια (για όλα τα είδη πλακιδίων)(κεραμικά, επισμαλτωμένα, γρανίτη) Μάρμαρο, Πέτρα, Μωσαικό, Τσιμέντο  , όχι γκαράζ

3.  Υψηλή αντίσταση: στους λεκέδες και στο νερό 

5.  Υψηλή αντοχή : στις καταπονήσεις και στη συνεχή χρήση

6.  Ανθεκτικό στο συχνό καθάρισμα με νερό και οικιακά καθαριστικά (πλυσιμότητα: κλάση 1) 

7.  Απόδοση: 750ml αρκούν για περίπου 10 m2  (1 στρώση).

8.  Μεγάλη αντοχή στην πλυσιμότητα Εύκολο καθάρισμα της επιφάνειας

Διαθέσιμες Αποχρώσεις 6 αποχρώσεις  Φινίρισμα Σατινέ (Satin)


Για βαθύτερο καθαρισμό & βελτίωση της πρόσφυσης του χρώματος καθαρίστε τις επιφάνειες με το ειδικό καθαριστικό δαπέδων PREPARATION FOR FLOORING της V33. ΠΡΟΣΟΧΗ: η χρήση ενδείκνυται μόνο σε πλακάκια, μάρμαρο ή τσιμέντο μη επεξεργασμένα ή βαμμένα στα οποία δεν έχει εφαρμοστεί κερί ή λάδι. 

Συμβουλές TIPS

✔ Καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια που θα βάψετε, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ήπια καθαριστικά και μαλακό σφουγγάρι

✔ Για την εφαρμογή του χρησιμοποιήστε ένα πινέλο με στρογγυλεμένες άκρες για γωνίες ακμές και τελειώματα ή ένα ρολό κοντότριχο 4-5mm για βερνικοχρώματα.

✔ Αναμονή ανάμεσα στις 2 στρώσεις 3 ώρες, για πλήρες στέγνωμα 24ώρες και για τον καθαρισμό χρησιμοποιούμε νερό.

Εφαρμογη:

Βάψτε σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος μεταξύ 12°C και 25°C, χωρίς ρεύματα αέρα. 1. Αδειάστε όλο τον σκληρυντή (είναι το σακουλάκι που θα βρείτε κάτω από το καπάκι του δοχείου) μέσα στο χρώμα. Ανακατέψτε με τη σπάτουλα ανάδευσης για τουλάχιστον 5 λεπτά, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα συστατικά από τον πυθμένα του δοχείου και ο σκληρυντής ανακατεύονται καλά. 2. Βάψτε μικρές επιφάνειες κάθε φορά - από άκρη σε άκρη. Ρολάρετε σταυρωτά (πάνω/κάτω και μετά δεξιά/αριστερά).Η μέγιστη απόδοση και πρόσφυση του χρώματος επιτυγχάνονται 20 ημέρες μετά την εφαρμογή. Μην καταπονήσετε τις βαμμένες επιφάνειες με χτυπήματα, τρίψιμο και έντονο καθάρισμα για τις πρώτες 20 ημέρες μετά την εφαρμογή.
Αφήστε να στεγνώσει για 3h και μετά εφαρμόστε και τη 2η στρώση με τον ίδιο τρόπο

.Για περισσότερες πληροφορίες για την προετοιμασία και εφαρμογή του προϊόντος πηγαίνετε στην καρτέλα συνημμένα υπάρχει αρχειο PDFBrands:
3v3

RENOVATION PERFECTION ΔΑΠΕΔΟ & ΣΚΑΛΕΣ (TDS-Renovation-Perfection-Floor.pdf, 365 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.