Χρώματα κιμωλίας CHALK PAINT για τεχνικές παλαίωσης αντικειμένων και επίπλων και DIY κατασκευές

DIY χρώμα Renovation Bathroom ανακαίνισης μπάνιου ανανεώστε και απολαύστε ένα ολοκαίνουριο μπάνιο που φτιάξατε με τα χέρια σας, Ιδανικό για αδιαβροχοποίηση και προστασία των επιφανειών από το νερό, σε σατινέ φινίρισμα , δημιουργεί μια υδρόφοβη επιφάνεια, που αντέχει στο καθημερινό βρέξιμο, εμποδίζοντας την διείσδυση του νερού.
Brands3v3 ΧρώμαΑνθρακί (Anthracite)
19.80 
Βερνίκι νερού της 3V3 , για extra προστασία στα χρώματα  Renovation Perfection Kitchen . Δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας, δρα σαν ασπίδα ενάντια στη φθορά της καθημερινής χρήσης, κατάλληλο για πάγκους εργασίας, παρέχει υψηλή προστασία από χτυπήματα και γρατζουνιές. Σχεδιασμένο ειδικά για πρόσθετη προστασία οριζόντιων επιφανειών που δέχονται μεγάλη καταπόνηση και συνεχή χρήση. 
Χρώμα βαφής για το δάπεδο & τις σκάλες DIY Renovation Floors & Stairs κατάλληλο για όλους τους τύπους δαπέδου. Προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την ανακαίνιση λείων ή καταπονημένων δαπέδων ξύλινων ή Laminate και για πλακάκι, μάρμαρο και τσιμέντο. Εγγυάται ομοιόμορφο φινίρισμα και άριστο αποτέλεσμα.
Brands3v3 ΑποχρωσηCarbon Γκρι
42.70 
Χρώμα λευκό σατινέ για είδη υγιεινης για να ανακαινίσετε μόνοι σας τα πάντα στο σπίτι.Ανανεώστε και απολαύστε ένα ολοκαίνουριο μπάνιο που φτιάξατε με τα χέρια σας, με  DIY χρώμα νερού ανακαίνισης ,  με υψηλή αδιαβροχοποίηση και προστασία των επιφανειών από το νερό,που δημιουργεί μια υδρόφοβη επιφάνεια, που αντέχει στο καθημερινό βρέξιμο, εμποδίζοντας την διείσδυση του νερού.
DIY, χρώμα ανακαίνισης κουζίνας οικολογικό , Renovation Perfection Kitchen της 3V3, κατάλληλα για κάθε επιφάνεια, σε πρακτική συσκευασία, για γρήγορη εφαρμογή. Είναι χρώμα νερού 3 σε 1, για απευθείας εφαρμογή χωρίς αστάρια, βασική προϋπόθεση να γίνει πρώτα πολύ καλός καθαρισμός της επιφάνειας.Εγγυημένα αποτελέσματα, με ενισχυμένη αντοχή στους μαγειρικούς λεκέδες, και αντοχή στο χρόνο.
Brands3v3 Χρώμα Μαύρο Ματ (Smokey Black)
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 19
  • 43
Κατασκευαστής (1)