Βάλτε τέλος στην υγρασία σε ταράτσες και στέγες..!

17/08/2017
Βάλτε τέλος στην υγρασία σε ταράτσες και στέγες..!


Η ταράτσα ενός σπιτιού είναι το πλέον εκτεθειμένο μέρος του, στις περιβαλλοντολογικές και καιρικές συνθήκες. Τα υλικά κατασκευής μιας ταράτσας δεν προσφέρουν στεγάνωση και επιτρέπουν στην υγρασία να εισέρχεται και σιγά σιγά να εμφανίζεται στα ταβάνια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η στεγάνωση μιας ταράτσας κρίνεται απαραίτητη και αυτή είναι η καλύτερη εποχή, αφού με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού η υγρασία έχει εξατμιστεί.

Τα ελαστομερή στεγανωτικά αποτελούν μία οικονομική, αξιόπιστη λύση στεγάνωσης για ταράτσες. Εφαρμόζονται εύκολα με βούρτσα ή ρολό δίνοντας την δυνατότητα να εφαρμοστούν από ερασιτέχνη.

Συμβουλές:

Βασική προϋπόθεση για να έχουμε καλά αποτελέσματα είναι η επιμελημένη προεργασία. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα.

Εφαρμόζουμε 2 στρώσεις μονωτικού υλικού. Κατά την εφαρμογή, η επιφάνεια θα πρέπει να μην έρχεται σε απευθείας έκθεση με την ηλιακή ακτινοβολία.
Σε καινούργιες απορροφητικές επιφάνειες από τσιμέντο, σοβά, πλάκες ταρατσών, τούβλα, ξύλο, πίσσα είναι απαραίτητη η χρήση ασταριού πριν από το μονωτικό υλικό.

Το BETONYL SILER της Pellachrom είναι μονωτικό ελαστομερές ακρυλικό 100% αδιάβροχο, ελαστικό στις κλιματολογικές καταπονήσεις και στις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις (από -150C μέχρι +1100C) παρέχοντας μια αδιάβροχη στεγνωτική μεμβράνη. Έχει τη δυνατότητα να γεφυρώνει υπάρχουσες και μελλοντικές μικρές ρωγμές ώστε η επιφάνεια να παραμένει αδιάβροχη.

Δείτε ακόμα:

Βάψτε την πισίνα σας σε 8 βήματα!

Πιστόλι βαφής ή ρολό και πινέλο; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βάψετε;

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική