Μένουμε σπίτι και δημιουργούμε. | μέρος 2 |

04/04/2020
BANNER_BLOG_MENOUME SPITI PART 1

Τα νέα δεδομένα με τον ιό COVID -19, μας επηρεάζουν όλους  για την προστασία της Δημόσιας υγείας  μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειας μας αλλά και τους συμπολίτες μας.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε έξυπνους τρόπους και λύσεις για να περάσετε τις ώρες σας στο σπίτι δημιουργικά.

Τώρα που υπάρχει διαθέσιμος χρόνος ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το εργαλείο που μας πηγαίνει στην δουλειά, που κάνουμε βόλτες, φυσικά αναφερόμαστε στο αυτοκίνητο.Λόγο της δεδομένης κατάστασης τα αυτοκίνητα μας βρίσκονται περισσότερες ώρες της ημέρας ακινητοποιημένα δίνοντας μας την ευκαιρία να διορθώσουμε τυχόν χρωματικές ζημιές και να περιποιηθούμε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς του χώρους. Παρακάτω θα διαβάσατε τρόπους ενασχόληση με την βαφή του αυτοκινήτου και την βαφή τοίχων με πιστόλια airless για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες. Τώρα που περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι ήρθε η ώρα να κινητοποιηθούμε και ξοδέψουμε τον χρόνο μας ποιοτικά.

Τοπική επισκευή χρώματος αυτοκινήτου με σπρέι 

Έχετε παρατηρήσει γρατζουνιές ή αλλοίωση του χρώματος στο αυτοκίνητο σας και θέλετε να το διορθώσετε εύκολα και γρήγορα με μια κίνηση τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το sprayfill χρώμα σε σπρέι σύμφωνα με τον κωδικό του αυτοκινήτου σας.

Τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο στα χέρια μας ήρθε η ώρα να διορθώσουμε τις ατέλειες στο όχημα μας που τόσο καιρό αναρωτιόμασταν πότε θα τις διορθώσουμε. Η διαδικασία απαιτεί υπομονή και δεξιότητα οπότε συνιστούμε να εφαρμόζεται σε περιπτώσεις μικρών ζημιών.

Σε κάθε εργασία βαφής, η προεργασία είναι το παν, έπειτα προχωράμε σε αστάρωμα της επιφάνειας, μετά στην βαφή και τέλος το βερνίκι. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε βερνίκι 2 συστατικών όπως το 2K Klarlack Chamäleon, που προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα με μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια από ένα απλό βερνίκι.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ




Φροντίδα αυτοκινήτου στον εσωτερικό του χώρο

Η φροντίδα του εσωτερικού του αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα τώρα που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με την υγιεινή μας.

Με ένα προστατευτικό σπρέι για το ταμπλό με το Scent Protectant της Meguiar's προστατεύοντας τα εσωτερικά μέρη του αυτοκινήτου από την ακτινοβολία UV μειώνοντας την ξήρανση και το ξεθώριασμα από την επίδραση του ήλιου.

Το καθάρισμα των υφασμάτων από λεκέδες είναι επίσης πολύ σημαντικό και μπορεί να γίνει με το καθαριστικό σπρέι Carpet & Interior Cleaner της Meguairs, αφού πρώτα έχετε καθαρίσει τυχόν ρύπους και σκόνες με μια ηλεκτρική σκούπα.

Τέλος σκουπίστε με ένα πανί μικροινών X2010EU της Meguairs.

Για δερμάτινα καθίσματα χρησιμοποιήστε 3 σε 1 Rich Leather Cleaner G10916 της Meguairs για μια ασφαλή περιποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Νέα γενιά συστημάτων ψεκασμού Airless 

Είναι οι DIY κατασκευές το χόμπι σας, σας αρέσει να βάφετε, μήπως είστε επαγγελματίας και θέλετε να ανεβάσετε το επίπεδο απόδοσης και ποιότητας στην δουλειά σας. Τότε αφήστε τα πινέλα κάτω για λίγο...και δείτε τα πιστόλια βαφής Airless(χωρίς αέρα) της Wagner!

Η σειρά Control Pro αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά επαναστατικών συστημάτων ψεκασμού βαφής που βασίζονται σε μια εντελώς νέα τεχνολογία - High Efficiency Airless ή HEA. Αυτό περιλαμβάνει καινοτόμο τεχνολογία ακροφυσίων σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά αποτελεσματική αντλία με μειωμένη πίεση.

Τα πιστόλια βαφής της Wagner είναι ειδικά για DIY δημιουργίες και ιδανικά για επαγγελματίες βαφής, υπάρχουν πιστόλια για όλες τις κατηγορίες ανάλογα πάντα το μέγεθος του έργου που θέλετε να εκτελέσετε παίρνετε και το ανάλογο πιστόλι. 

Μπορείτε να δουλέψετε με όλα τα χρώματα, βερνίκια και συντηρητικά ξύλου με βάση το νερό ή διαλύτη, καθώς και με χρώματα γαλακτώματος και λατέξ.

Το σύστημα ψεκασμού Airless προσφέρει τον μέγιστο έλεγχο και επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς ατέλειες, τα υλικά ψεκάζονται με τεχνολογία υψηλής απόδοσης Airless (HEA) και μειωμένη πίεση, δημιουργώντας τέλεια κάλυψη με ελάχιστο υπερψεκασμό και απώλειες.

Αν πάντα σκεφτόσασταν πως θα βάψετε σημεία του σπιτιού σας και τις δυσπρόσιτες περιοχές τότε μην ανησυχείτε καθώς με μια επέκταση του ειδικού ακροφυσίου αποκτάτε εύκολη πρόσβαση σε οροφές, ψηλούς τοίχους, πατώματα.

Οφέλη της τεχνολογίας υψηλής απόδοσης Airless:  -Έως και 55% λιγότερες απώλειες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Ξεθαμπώστε και επαναφέρετε την διαύγεια των φαναριών του αυτοκινήτου.

Η ασφάλεια των πεζών έχει οδηγήσει την κατασκευή στα φανάρια των αυτοκινήτων ναι είναι από πλαστικό και όχι από γυαλί. Ένα εύκολο στην κατασκευή υλικό με φθηνό κόστος. 

Βέβαια το πλαστικό κάλυμμα των προβολέων ταλαιπωρείται από την (UV) ακτινοβολία του ηλίου και τις καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να κιτρινίζει και να θαμπώνει. Συχνά βλέπουμε νέα αυτοκίνητα με θαμπωμένα φανάρια κάτι που εκτός από αισθητικό πρόβλημα μπορεί να είναι και επικίνδυνο, αφού μπορεί να μειωθεί η ακτινοβολία φωτός μέχρι και 60%.

Το φως από τα θαμπά και κιτρινισμένα φανάρια μειώνουν κατά πολύ την ορατότητα του οδηγού και το βράδυ δημιουργούν ένα ενοχλητικό φως για τους διερχόμενους οδηγούς.

Η λύση είναι να τα αντικαταστήσουμε, αλλά το κόστος είναι αρκετό, οπότε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε ειδικά προϊόντα για να τα ξεθαμπώσουμε και να επαναφέρουμε την διαύγεια τους. Στην περίπτωση αυτή το κόστος είναι μικρότερο και αν φροντίζουμε συχνά των καθαρισμό τους τότε ίσως να μην χρειαστεί να σκεφτούμε την αντικατάσταση ποτέ.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο (δείτε περισσότερα), όπου εκεί θα βρείτε τα προϊόντα για το ξεθάμπωμα και την επαναφορά των φαναριών του αυτοκινήτου που επιλέξαμε για εσάς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Αναμένοντας περισσότερες ιδέες στο blog μας στο 3ο μέρος. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!