Εσωτερική περιποίηση αυτοκινήτου - Φροντίδα αυτοκινήτου Βήμα 5ο

11/05/2018
Εσωτερική περιποίηση αυτοκινήτου - Φροντίδα αυτοκινήτου Βήμα 5ο

Στο 5ο και τελευταίο βήμα φροντίδας αυτοκινήτου θα δούμε πως μπορούμε να περιποιηθούμε και να συντηρήσουμε το εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου.

Το εσωτερικό μέρος των σύγχρονων οχημάτων είναι κατασκευασμένο από πολλά διαφορετικά υλικά, όπως πλαστικό, λάστιχο, δέρμα, ύφασμα, αλκαντάρα, ταπέτο και γυαλί. Είναι πολύ σημαντικό η φροντίδα της κάθε επιφάνειας να γίνεται με το κατάλληλο υλικό. Μια ευέλικτη λύση είναι το καθαριστικό σπρέι Quik Interior Detailer G13616 της Meguiar's. Απλά εφαρμόστε στις επιφάνειες με σφουγγάρι μικροινών και αφαιρέστε πιθανά κατάλοιπα με πανί μικροινών X2010EU Supreme Shine Meguiar's.

Θα πρέπει να περιποιείστε τα εσωτερικά πλαστικά με καθαρισμό και προστασία τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο. Το προστατευτικό σπρέι Natural Shine Vinyl & Rubber Protectant G4116 της Meguiar's περιέχει προστατευτικά συστατικά έναντι της ακτινοβολίας UV που μειώνουν την ξήρανση και το ξεθώριασμα από την επίδραση του ήλιου. Ψεκάστε μια μικρή ποσότητα του υλικού σε σφουγγάρι μικροινών και εφαρμόστε σε όλο το ταμπλό και αφαιρέστε πιθανά κατάλοιπα με πανί μικροινών X2010EU Supreme Shine Meguiar's. 

Το καθάρισμα των υφασμάτων μπορεί να γίνει αποτελεσματικά με το καθαριστικό σπρέι Carpet & Interior Cleaner G9416 της Meguiar's. Είναι ιδανικό για την αφαίρεση και των πιο δύσκολων λεκέδων σε ύφασμα, χωρίς να αποχρωματίζει την επιφάνεια. 

Πριν ψεκάσετε φροντίστε να έχετε καθαρίσει με ηλεκτρική σκούπα τυχόν ρύπους και σκόνες. Ψεκάστε κατευθείαν στην επιφάνεια και και περιμένετε για 30 δευτερόλεπτα. Κατόπιν σκουπίστε με με πανί μικροινών X2010EU Supreme Shine Meguiar's. 

Συμβουλή!
Σε ευαίσθητες επιφάνειες όπως φόδρα οροφής για την αποφυγή σημαδιών, απλώστε σε νωπό πανί μικροινών μικρή ποσότητα από το υλικό και εφαρμόστε.

Τα δερμάτινα καθίσματα και τελειώματα πρέπει να τα καθαρίζετε και να τα περιποιείστε τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο.

Το καθαριστικό και μαλακτικό 3 σε 1 Rich Leather Cleaner G10916 της Meguiar's προσφέρει ασφαλή περιποίηση χωρίς να χρησιμοποιεί επιβλαβείς και σκληρούς διαλύτες.

Πριν την εφαρμογή φροντίστε να έχετε καθαρίσει με ηλεκτρική σκούπα τυχόν ρύπους και σκόνες. Εφαρμόστε με σφουγγάρι μικροινών δουλεύοντάς το για 1 λεπτό περίπου. Κατόπιν σκουπίστε με με πανί μικροινών X2010EU Supreme Shine Meguiar's.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική