Απίστευτα αποτελέσματα! Νέα γενιά συστημάτων ψεκασμού Airless.

16/10/2017
Απίστευτα αποτελέσματα! Νέα γενιά συστημάτων ψεκασμού Airless.

Η νέα γενιά συστημάτων ψεκασμού Airless, με υψηλής απόδοσης τεχνολογία Airless της Wagner είναι πλέον διαθέσιμη και θα δούμε τις διαφορές και τα οφέλη που μας προσφέρει.
Η σειρά Control Pro αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά επαναστατικών συστημάτων ψεκασμού βαφής που βασίζονται σε μια εντελώς νέα τεχνολογία - High Efficiency Airless ή HEA. Αυτό περιλαμβάνει καινοτόμο τεχνολογία ακροφυσίων σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά αποτελεσματική αντλία με μειωμένη πίεση.

Οφέλη της τεχνολογίας υψηλής απόδοσης Airless.

Έως και 55% λιγότερες απώλειες.
Χάρη στη χαμηλότερη πίεση, δημιουργείται έως και 55% λιγότερος υπερψεκασμός σε σύγκριση με τη συμβατική τεχνολογία Airless. Αυτό καθιστά τα συστήματα ψεκασμού Airless με τεχνολογία HEA ιδιαίτερα ελκυστικά για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, καθώς η επιφάνειες που πρέπει να καλύψετε μειώνεται σημαντικά, εξοικονομώντας σας πολύ χρόνο. Η μειωμένος υπερψεκασμός σημαίνει επίσης εξοικονόμηση υλικών καθώς λιγότερα χρώματα σπαταλούνται εξαιτίας του ψεκασμού.


Μέγιστος έλεγχος και ευκολία χρήσης.
Οι ανεξέλεγκτοι ψεκασμοί και τα σφάλματα εφαρμογής ανήκουν στο παρελθόν. Η μειωμένη πίεση των συσκευών Control Pro Airless έχει ως αποτέλεσμα τη μικρότερη ανάκρουση και τη μικρότερη ταχύτητα των σωματιδίων του υλικού, έτσι διατηρείτε τον μέγιστο έλεγχο κατά τον ψεκασμό. Η εργονομική λαβή και η ελαφριά σκανδάλη, του υψηλής ποιότητας πιστολιού HEA Airless εγγυώνται την εύκολη και ξεκούραστη εργασία.


Τέλεια κάλυψη.
Ο νέος σχεδιασμός του ακροφυσίου υψηλής απόδοσης επιτρέπει την μαλακότερη εκτόξευση ψεκασμού, έτσι ώστε να έχετε πάντα αποτελέσματα χωρίς "ραφές" με τέλεια κάλυψη όταν εργάζεστε με γαλάκτωμα ή βερνίκι.


Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Σε σύγκριση με τις συμβατικές συσκευές Airless, το High Effectiveness Airless μειώνει την πίεση ψεκασμού κατά περίπου 50% με την ίδια ταχύτητα ροής υλικού. Αυτό έχει περαιτέρω θετική επίδραση: η αντλία και τα εξαρτήματά της είναι λιγότερο καταπονημένα, με αποτέλεσμα τη μειωμένη φθορά και συνεπώς τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συστήματος ψεκασμού.


Γιατί να βάψετε με σύστημα ψεκασμού βαφής Airless;

Πλεονεκτήματα σε σύγκριση με ρολό ή πινέλο:

  • Εξοικονόμηση χρόνου: τουλάχιστον 10 φορές ταχύτερα από τη χρήση πινέλου ή ρολού.
  • Ομοιόμορφη κάλυψη με ένα μόνο πέρασμα.
  • Άμεση λήψη από το δοχείο χρώματος.
  • Δεν απαιτείται "κόψιμο": οι γωνίες και τα άκρα μπορούν να ψεκάζονται καθαρά και εύκολα.
Ποίος μπορεί να χρησιμοποιεί τα συστήματα ψεκασμού Control Pro Airless;

Τα συστήματα ψεκασμού βαφής Control Pro Airless της WAGNER σχεδιάστηκαν για την τακτική εφαρμογή χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των γαλακτωμάτων, για έργα μεγάλης κλίμακας. Η νέα τεχνολογία HEA εξασφαλίζει ότι τόσο οι έμπειροι όσο και οι αρχάριοι χρήστες μπορούν εύκολα να επιτύχουν τέλεια αποτελέσματα.

Ερασιτέχνες DIY
Τυπικά έργα από φιλόδοξους DIY'er, όπως πλήρης εσωτερική διακόσμηση ή ανακαινίσεις σπιτιών στα οποία πρέπει να βαφτούν διάφορα αντικείμενα, όπως τοίχοι και οροφές, πόρτες, κουφώματα, έπιπλα, ξυλεία, καλοριφέρ, κιγκλιδώματα, χαλύβδινα παράθυρα, περβάζια ή υπόστεγα.

Φροντιστές και προσωπικό συντήρησης
Για τους φροντιστές και το προσωπικό συντήρησης που φροντίζουν ξενοδοχεία, οικιστικά κτίρια ή σχολεία, τα συστήματα ψεκασμού βαφής Control Pro Airless προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Αξιόπιστα, γρήγορα και ευέλικτα, είναι πάντα έτοιμα όταν οι βρωμιές ή τα γκράφιτι πρέπει να αφαιρεθούν από τις επιφάνειες τοίχων και τις σκάλες ή όταν πρέπει να βαφτούν γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλοι φράχτες ή ακόμα και μεγάλες περιοχές (π.χ. μια σειρά από πόρτες γκαράζ).

Εργολάβοι

Οι συσκευές Airless Control Pro είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικά εργαλεία για τους εργολάβους που κάνουν περιστασιακά εργασίες βαφής. Για παράδειγμα, στην επένδυση ξύλινου σπιτιού ή στα χαλύβδινα στηρίγματα με προϊόν αντιδιαβρωτικής προστασίας.

Δείτε την σειρά Control Pro Airless της WAGNER

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική