Μαυροπίνακας στην κουζίνα & οικολογική ανανέωση χρώματος!

21/10/2023

Θέλεις να βάψεις την κουζίνα σου σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείς, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα και να ανανεώσεις τον χώρο σου;...θέλεις να βάλεις χρώμα μαυροπίνακα για να μην χάνεις καμία σημείωση με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο; θέλεις να ανανεώσεις τους τοίχους σου οικολογικά και να κοιμηθείς το ίδιο βράδυ κιόλας;...μην ψάχνεις άλλο δες την λύση παρακάτω! 

Πάμε να δούμε χρώμα για μαυροπίνακα...

Χρώμα μαυροπίνακα για έναν εντυπωσιακό χώρο με στυλ

Μετέτρεψε την κουζίνα σε έναν ζωντανό καμβά

Το χρώμα μαυροπίνακα ταιριάζει σε κάθε στυλ κουζίνας και όχι μόνο καθώς μπορείς να το βάλεις σε τοίχους, πόρτες, ντουλάπια (μέσα ή έξω), έπιπλα, πλακάκια, σε ξύλινα και μεταλλικά αντικείμενα ακόμα και σε ηλεκτρικές συσκευές όπως το ψυγείο, φαντάσου τι τρομερά μοναδικό θα είναι πλέον το ψυγείο σου άσε που μπορείς να σημειώνεις πάνω τη λίστα με τα ψώνια της ημέρας, διάφορες συνταγές ή απλά σχέδια και ζωγραφιές για να σου φτιάχνουν την μέρα.

 

Σκέψου ακόμα πως με ένα υλικό θα διακοσμήσεις τον χώρο σου με μαυροπίνακα γρήγορα και οικονομικά. 

 

Εμείς σου προτείνουμε το χρώμα νερού Pizarras al Agua της ΤΙΤΑΝ που προσφέρει τέλεια κάλυψη και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο πλύσιμο και στο συχνό καθάρισμα επίσης χαρίζει ένα άψογο ματ φινίρισμα.

 

Πολύ σημαντικό είναι να αφήσετε να περάσουν τουλάχιστον 3-4 ημέρες προτού χρησιμοποιηθεί ο πίνακας.

Πάμε να δούμε για χρώμα στην κουζίνα...

Βάλε χρώμα στην κουζίνα

Άλλαξε οικονομικά το χρώμα στην κουζίνα σου

Ανακαίνισε την κουζίνα μόνος σου, γρήγορα και εύκολα. Σταμάτα να αγχώνεσαι πότε θα βρεθούν τα χρήματα και ο χρόνος για ολική αλλαγή...ξεκίνα από τα απλά κάνε ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα.

Μπορείς να το κάνεις εύκολα και έξυπνα με ριπολίνη νερού πολυουρεθάνης, είναι άοσμη με μεγάλες αντοχές και κατάλληλη για την επαναβαφή παλαιών βερνικοχρωμάτων διαλύτου (ριπολίνες-λαδομπογιές).

Επέλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση και ανανέωσε τα ντουλάπια, τα έπιπλα, τα πλακάκια στην κουζίνα σου και γιατί όχι στην συνέχεια και τους τοίχους.

Δες παρακάτω χρωματικές προτάσεις...

 

 

 


Πάμε να δούμε για οικολογικό χρώμα...

Ανανέωσε τους τοίχους στην κουζίνα με οικολογικό χρώμα

Μπες στην κουζίνα από το πρώτο κιόλας βράδυ

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δυο κατηγορίες την πολυτελείας και την απλή (πατήστε εδώ δείτε αποχρώσεις για να χρωματίσετε τα οικολογικά χρώματα, επιλέξτε τον κωδικό χρώματος που σας αρέσει π.χ. MOMENTS 3-2-6 γράφετε στις σημειώσεις πελάτη στο τέλος της παραγγελίας σας και έρχεται σπίτι σας έτοιμο στην απόχρωση της επιλογής σας).

 

Γιατί να επιλέξεις οικολογικά χρώματα; 

1. έχουν χαμηλή περιεκτικότητα VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις όπως η ακετόνη και η φορμαλδεΰδη για παράδειγμα).
2. δεν περιέχουν αμμωνία ή άλλες επικίνδυνες ουσίες όπως αρωματικούς υδρογονάνθρακες, βαρέα μέταλλα ή ελεύθερη φορμαλδεΰδη.
3. έχουν χαμηλή ή και καθόλου οσμή όπου μπορείς να βάψεις και να μείνεις στο διαμέρισμα από το πρώτο κιόλας βράδυ.
4. χρησιμοποιούνται πολύ συχνά σε παιδικά δωμάτια, παιδικούς σταθμούς, σχολεία και νοσοκομεία.
5. με τα οικολογικά πλαστικά χρώματα εσωτερικής χρήσης μπορείτε να βάψετε σε σοβά, γυψοσανίδα, μπετόν, τούβλα και ξύλα ιδανικό για να πετύχετε ένα όμορφο ματ τελείωμα.

 

Τα οικολογικά χρώματα είναι πιστοποιημένα από το ανώτατο συμβούλιο απονομής οικολογικού σήματος της Ελλάδος σύμφωνα με τα κριτήρια του συμβουλίου απονομής οικολογικού σήματος της E.E.

Αν αυτό το άρθρο σου φάνηκε χρήσιμο και χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Ακολούθησε μας στο Facebook & Instagram για περισσότερες ιδέες & λύσεις.

Αν δεν λαμβάνεις τα μηνιαία ενημερωτικά Newsletter μας πάτησε εδώ

Καλή επιτυχία!


Δείτε ακόμα:

- Προστασία από το κρύο με ρούχα εργασίας!

- Εμπνευστείτε με τα χρώματα Οκτωβρίου του Chalk Paint από την Pinty Plus