Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σπρέι κατά της μούχλας λευκό ματ μονωτικό λεκέδων αναστέλλει την υγρασία Anti-stains 400ml

90.293
6.70 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 715 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Aντικηλιδικό σπρέι Pintyplus Tech της Pintyplus καλύπτει και σφραγίζει σίγουρα σκληρούς λεκέδες σε τοίχους και οροφές. Προϊόν υψηλής κάλυψης, που δεν κιτρινίζει. Αναστέλλει την υγρασία.!!!!

Πακέτο σπρέι κατά της μούχλας μαζι με αντιμουχλικό

Βαφή λευκή σε σπρέι κατά των λεκέδων από υγρασία και μούχλα. Καλύπτει και σφραγίζει εξαιρετικά δύσκολους λεκέδες σε τοίχους και ταβάνια, δεν κιτρινίζει και αναστέλλει την υγρασία. Ιδανικό για κάλυψη λεκέδων από στυλό κάπνα κιτρινίλα νικοτίνη υγρασία και μούχλα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε σκυρόδεμα, γυψοσανίδες, σοβά και ξύλο και είναι χρήσιμο και στην τοιχοποιία. Προτού την χρήση κάντε καλό καθαρισμό της επιφάνειας που θα ασταρώσετε.

Χαρακτηριστικά:

 • Μέγεθος 520/400ml.
 • Κάλυψη = 2 m2.
 • Χρόνος στεγνώματος σε 2 ώρες.
 • Επαναβάφεται μετά από 10 λεπτά.


Οδηγίες χρήσης:

 1. Η επιφάνεια που θα βαφεί πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από τυχόν ρύπους.
 2. Ανακινήστε δυνατά το δοχείο για 1 λεπτό μετά τον ήχο των σφαιρών ανάμειξης. 
 3. Ψεκάστε από απόσταση 25/30 cm, εφαρμόζοντας λεπτές και γρήγορες στρώσεις, πρώτα οριζόντια και μετά κάθετα. Συνιστάται να ψεκάζετε δύο λεπτές στρώσεις αντί για μία παχιά στρώση για να έχετε ομοιόμορφη κάλυψη και να αποφύγετε τα χαλάσματα της βαφής.
 4. Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία, αντιστρέψτε το δοχείο και σπρώξτε το ακροφύσιο μέχρι να βγει μόνο αέριο για να αποφύγετε το φράξιμο του ακροφυσίου.

Να μη χρησιμοποιείται σε συσκευές συνδεδεμένες στο ηλεκτρικό δίκτυο και να εφαρμόζεται σε αεριζόμενους χώρους.

Έχετε μούχλα στους τοίχους; Ξαναβγαίνει ακόμα κι αν το βάψετε; Έχει σπάσει το χρώμα σας λόγω υγρασίας; Εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας, αυτό το προιον θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τους λεκέδες υγρασίας με το σπρει χρώμα κατά της υγρασίας Pintyplus Tech .Θα ξεχάσετε τη μούχλα μια για πάντα.

Δηλώσεις επικινδυνότητας:

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα).
Brands
Pintyplus Spray
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Συνδύασε το με...
 • Είδατε πρόσφατα
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε