Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Τούβλο Attica Rustic επένδυσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου 22,6 x 11,6 x 6,5 cm HELLAS STONES (1 m2.)

Attica Rustic Grey
In stock
Τιμή σε πόντους: 4767 πόντοι

Χαρίστε στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο μια industrial αισθητική σε συνδυασμό με παραδοσιακά στοιχεία με το παλαιωμένο τούβλο Attica Rustic Blanky, με μια έντονη ανάγλυφη επιφάνεια και τούβλο επένδυσης δυο διαφορετικών διαστάσεων αποτελεί μια διακοσμητική επιλογή που θα λατρέψετε.

28.60 
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τούβλο Attica Rustic επένδυσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου 22,6 x 11,6 x 6,5 cm HELLAS STONES (1 m2.)" είναι 2".

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το παλαιωμένο τούβλο Attica Rustic, της HELLAS STONES, είναι τούβλο επένδυσης δυο διαφορετικών διαστάσεων, με έντονα ανάγλυφες επιφάνειες συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους και έχουν ακανόνιστα τελειώματα. Μια αισθητική που συνδυάζει αρμονικά το βιομηχανικό στυλ με το παραδοσιακό και μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το στυλ του χώρου σας σε οποιαδήποτε επιφάνεια της κατοικίας σας. 

Δώστε μια industrial όψη και παράλληλα αφήστε και παραδοσιακά στοιχεία στον επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο και φτιάξτε ένα μοναδικό στυλ με μια διακοσμητική επιλογή που θα ξεχωρίσει και θα τραβήξει τα βλέμματα.

Για  την αδιαβροχοποίηση των πορωδών τούβλων την προστασία τους από την υγρασία και ταυτόχρονα για τον καθαρισμό τους σας προτείνουμε το πρωτοποριακό υλικό Ισπανικής προελεύσεως το οποίο δεν σχηματίζει κανένα φιλμ πάνω στην επιφάνεια και είναι τελείως  άοσμο Aguastop Invisible.


Μήκος = 22,6 cm & 11,6 cm

Ύψος = 6,5 cm

Πάχος = 0,8-1,5 cm

Κιβώτιο = 1 m2

Προσοχή..! 

Τα μεταφορικά δεν υπολογίζονται από το σύστημα. 

Επικοινωνήστε για το κόστος των μεταφορικών.


Brands:
Hellas Stones
Επιλέξτε Κωδικό:
Grey
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε