Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Τεχνοτροπία εφε σκουριάς Efecto Oxido MONTO 750ml

17991
19.50 
In stock
Τιμή σε πόντους: 2080 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Monto Effecto Oxido Εφέ Σκουριάς 750ml Εφαρμόζεται με απαλές πινελιές και δημιουργείτε μια πατίνα παρόμοια με σκουριασμένο μέταλλο.

Εφε Σκουριάς Efecto Oxido MONTO ενα διακοσμητικό χρώμα νερού το οποίο προσφέρει σε πολλαπλές επιφάνειες εντυπωσιακό εφέ σκουριάς με μόνο ένα προϊόν. Εσωτερικό διακοσμητικό φινίρισμα για την επίδραση της σκουριάς. Το στυλ έρχεται σε αστικό περιβάλλον με μια πρόταση περισσότερο. Η διακόσμηση των τοίχων με τόλμη στρέφει προς την κατεύθυνση φέρνοντας στο εσωτερικό τραχύτητα μητροπολιτική με τις ατέλειες που κάνουν μοναδικά τατ είχη της πόλης. Πολύ εύκολο στην εφαρμογή.

Χρησιμοποιείται σε έπιπλα και άλλες επιφάνειες αφού προηγούμενως έχουν ασταρωθεί. Εφαρμόζεται με απαλές πινελιές έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πατίνα παρόμοια με σκουριασμένο μέταλλο. Για την εφαρμογή θα χρειαστείτε πιθανόν αυτά τα υλικά: Γάντι τεχνοτροπίας γούνινο, πινέλο τεχνοτροπίας με ξύλινη λαβή , πινέλο οβάλ με ξύλινη λαβή για σταμπες , χαρτοταινία μασκαρίσματος και σετ ρολών βαφής

Τεχνικά Χαρακτηριστικά :

 • Φινίρισμα: Ανάγλυφο
 • Χρώμα: Χαλκινο-κόκκινο σκουριάς
 • Απόδοση: 5-7 m²/Kg
 • Χρόνος στεγνώματος (20º C HR: 60%): 3 – 4 ώρες
 • Επαναβαφή: 6 ώρες
 • Αραίωση / Καθαρισμός εργαλείων: Νερό
 • Χρήση: Εσωτερική και εξωτερική

Πλεονεκτήματα:

 • Εντυπωσιακό εφέ σκουριάς με ένα προϊον
 • Με εύκολη εφαρμογή
 • Εσωτερική εξωτερική χρήση
 • Συνδυάζεται με χρωματιστό φόντο για ανάδειξη διακοσμητικών εφέ
 • Προσφέρει διαφορετικά διακοσμητικά εφέ ανάλογα με τη μέθοδο εφαρμογής

Οδηγείς εφαρμογής:

Επιφάνειες Ξύλου:

1. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή από ξένα υλικά και υπολείμματα. 2. Εφαρμόστε σε ξύλο με περιεκτικότητα σε υγρασία μικρότερη από 20%. 3. Εφαρμόστε σε στεγνό, καθαρό (χωρίς σκόνη - λίπη) και υγιές ξύλο. 4. Τρίψτε και καθαρίστε πιθανά ίχνη κόλλας στις ενώσεις. 5. Εάν το ξύλο παρουσιάζει σημάδια γήρανσης, πρέπει προηγουμένως να τριφτεί, να ασταρωθεί και να αφαιρεθεί η σκόνη. Σε αυτή την περίπτωση το πιο κατάλληλο είναι ένα αστάρι σφραγίσματος ξύλου.  Εάν έχει εφαρμοστεί βερνίκι κρούστας, αφαιρέστε τις στρώσεις του βερνικιού και προχωρήστε όπως σε νέο ξύλο.

Επιφάνειες μεταλλικές:

1. Για την προστασία της επιφάνειας, πριν από την εφαρμογή του MONTO EFECTO OXIDO εφαρμόστε το κατάλληλο αντισκωριακό αστάρι. 2. Η επιφάνεια πρέπει να είναι απολιπασμένη, στεγνή, καθαρή και απαλλαγμένη από ξένα υλικά, υπολείμματα και σκόνη. Εάν παρουσιάζει σημάδια οξείδωσης, η σκουριά πρέπει να αφαιρεθεί με τα κατάλληλα μέσα. Για επιφάνειες που είναι σε καλή κατάσταση, τρίψτε με γυαλόχαρτο ώστε να βελτιώσετε την πρόσφυση. 2. Σε βαμμένες επιφάνειες που βρίσκονται σε κακή κατάσταση, αφαιρέστε το χρώμα με μηχανικά ή χημικά μέσα και προχωρήστε όπως στις νέες επιφάνειες.

Επιφάνειες απο σοβάς, τσιμέντο και παράγωγα:

1. Προετοιμάστε αυτές τις επιφάνειες με τον συνηθισμένο τρόπο, απομακρύνοντας τα αλατα, την υπερβολική υγρασία και τις εξανθήσεις. 2. Καθαρίστε την επιφάνεια από ξένα υλικά ή/και υπολείμματα. 3. Μόλις η επιφάνεια στεγνώσει, ασταρώστε με Stain Block

Συμβουλές εφαρμογής

Ανακατέψτε το προϊόν μέχρι να ομογενοποιηθεί. Εφαρμόστε σε καθαρές και στεγνές επιφάνειες, αφαιρώντας τη βρωμιά με απολιπαντικά ή απορρυπαντικά και καθαρό νερό. Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε ακραίες θερμοκρασίες ή σε επιφάνειες που εκτίθενται απευθείας στο ηλιακό φως. Μην εφαρμόζετε με σχετική υγρασία μεγαλύτερη από 80%.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Συνδύασε το με...
 • Είδατε πρόσφατα
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε