-13%

Σετ (3) αλοιφών σύστημα αποκατάστασης γυαλάδας σκάφους τριών βημάτων Farecla 3LT

88.80 
Αρχική Τιμή: 102.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Ολοκληρωμένο σύστημα αποκατάστασης της γυαλάδας Gelcoat στο σκάφος της Farecla 1LT + 1LT + 1LT..Στην πρώτη φάση καθαρίζει μετά απομακρύνει την οξείδωση τους λεκέδες και μικρογρατσουνιες , στη δεύτερη φάση γυαλίζει διεισδύει στους πόρους του gelcoat  και μας δίνει υψηλής γυαλάδας φινίρισμα και τέλος στο τελευταίο στάδιο με το υγρό κερί επιτυγχάνει ενισχυμένη γυαλάδα και μακροχρόνια προστασία στο σκάφους σας.

Τιμή σε πόντους: 14799 πόντοι
Σετ (3) αλοιφών Farecla Finishing System Set
Σε Απόθεμα
+

Σύστημα αποκατάστασης της γυαλάδας του σκάφους. Επαναφέρει τη γυαλάδα στο gel coat του σκάφους, μετά τον καθαρισμό. Αποκαθιστά πολύτιμα θρεπτικά έλαια σε fiberglass ή βαμμένες επιφάνειες..Προϊόντα για την σωστή συντήρηση των εξωτερικών επιφανειών του σσκάφους σας.

1-ο Βημα Premium Farecla PRL101 1LT... Αλοιφή σκαφών γυαλιστική marine Premium Πολύ αποτελεσματική στην αφαίρεση λεπτών γρατσουνιών.Η Profile Premium Liquid αλοιφή κοπής υδροδιαλυτής βάσης αφαιρεί σημάδια τριβής  από επιφάνειες gel coats και βαμμένες,

2-ο Βημα Farecla PRF101 1LT.  Αλοιφή γυαλίσματος Farecla PRF101 δίνει μια υψηλή γυαλάδα με καλό βάθος και καθαρότητα αφαιρεί θαμπάδα και γραμμές στο gel coat, την πολυουρεθάνη και αναζωογονεί το χρώμα επαναφέροντας  την αρχική του γυαλάδαΑπομακρύνει τη μέτρια οξείδωση και τις γρατζουνιές.

3-ο Βημα uv wax Farecla PRW101 1LT.Γυαλιστικό κερί σκαφών .Το Profile Polymer Wax marine είναι ένα υψηλής απόδοσης πολυμερές κερί ειδικά μελετημένο για τελική γυαλάδα και αντίσταση στο νερό. 

Μαζί με το σετ θα πάρετε  ΔΩΡΟ μια πετσέτα μικροινών Pamex 40x60cm για το τελικό καθαρισμο του σκάφους.

Προαιρετικό εάν δουλέψετε με αλοιφαδόρο χρησιμοποιήστε την γούνα FARECLA, αποτελεσματική αφαιρώντας αποτελεσματικά τις λεπτές γρατζουνιές ωστε να σας δώσει ένα επαγγελματικό γυάλισμα διάρκειας, συνδυαστικά με τις άλλες αλοιφές και για το τελικο σταδιο το σφουγγάρι γυαλίσματος FARECLA, ενισχύει τη γυαλάδα του σκάφους δίνοντας ένα επαγγελματικό γυάλισμα διάρκειας

Brands:
Farecla

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.