Αλοιφή σκαφών γυαλιστική Premium Farecla PRL101 1LT.

33.80 
Σύντομη Περιγραφή:

Αλοιφή σκαφών γυαλιστική marine Premium  Farecla .Πολύ αποτελεσματική στην αφαίρεση λεπτών γρατσουνιών.Η Profile Premium Liquid αλοιφή κοπής υδροδιαλυτής βάσης αφαιρεί σημάδια τριβής  από επιφάνειες gel coats και βαμμένες,.Είναι η τέλεια λύση για την αποκατάσταση των οξειδωμένων και ταλαιπωρημένων επιφανειών gel coat.

Τιμή σε πόντους: 5633 πόντοι
PRL101
Σε Απόθεμα
+

Η Profile Premium Liquid αλοιφή σκαφών είναι μια υψηλής απόδοσης γυαλιστική αλοιφή κοπής υδροδιαλυτής βάσης που αφαιρεί σημάδια τριβής μέχρι P1200 ή λεπτότερα από επιφάνειες gel coats και βαμμένες, και είναι η τέλεια λύση για την αποκατάσταση των οξειδωμένων και ταλαιπωρημένων επιφανειών gel coat.

Καταπληκτική γία σκούρα χρώματα, προσφέρει ένα φινίρισμα υψηλής γυαλάδας και χρησιμοποιείται σαν γυαλιστό ενός σταδίου σε λευκά gel coats και σαν πρώτο στάδιο σε διαδικασία γυαλίσματος δυο σταδίων όπου απαιτείται υψηλή γυαλάδα και περιορισμένα σημάδια στροβιλισμών.

 Εύκολη στη χρήση με αλοιφαδόρο ή ακόμα και με το χέρι και πολύ αποτελεσματική στην αφαίρεση λεπτών γρατσουνιών,Κάνει την δουλεία σας σύντομη σε μεγάλες επιφάνειες όπως σκάφος , τροχόσπιτα , φορτηγά κλπ. Έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα στο νερό παρέχοντας ταυτόχρονα ενα προστατευτικό τελείωμα το οποίο απωθεί τους καθημερινούς ρύπους και  κρατάει το σκάφος σας σε εξαιρετική κατάσταση.

 Για καλύτερα αποτελέσματα, σκουπίστε με το οικολογικό πανί με μικροΐνες. Εαν γυαλιστεί με το χέρι προτείνουμε  σφουγγαράκι εφαρμογής Farecla G3 Applicator Waffle Pads . Για τελική γυαλάδα προτινουμε το κερι  Farecla PRW 101

Για χρήση με αλοιφαδόρο χρησιμοποιήστε την γούνα της farecla
Προσδιορισμός επικινδυνότητας
Ταξινόμηση (CLP): -: EUH208
Ανεπιθύμητες επιδράσεις: Περιέχει ¬1,2-benzisothiazolin-3-one¬. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Περιγραφή των μέτρων πρώτων βοηθειών
Επαφή με το δέρμα: Πλυθείτε αμέσως με άφθονο σαπούνι και νερό.
Επαφή με τα μάτια: Πλύνετε το μάτι με τρεχούμενο νερό για 15 λεπτά.
Βρώση: Πλύνετε το στόμα με νερό.
Εισπνοή: Συμβουλευθείτε ιατρό.
Brands:
Farecla

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας (Farecla_Profile_Premium_Liquid_Compound_-_PRL101,_PRL106,_PRL201_-_Greek.pdf, 119 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.