Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Γυαλιστική αλοιφή JUST 1 Black Carbon Look Pai Boat Rubbing Polishing Compound 1kg

50.IT.43
36.00 
In stock
Τιμή σε πόντους: 3840 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

JUST 1 Black Carbon Look είναι ο πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκατασταθεί η βαθιά λάμψη της επιφάνειας, σαν να είναι νέα, με ένα μόνο προϊόν και χωρίς χάσιμο χρόνου και υλικού

Γυαλιστική υγρή αλοιφή, μαύρου χρώματος, JUST 1 γυαλίσματος 2 σε 1, η οποία συνδυάζει εξαιρετική δράση αποκατάσταση της επιφάνειας με υπέρτατο γυαλιστερό φινίρισμα. Ιδανική για γυάλισμα επιφανειών carbon σε αυτοκίνητα, σκάφη, αθλητικό εξοπλισμό κτλ, αλλά και για σκουρόχρωμα gelcoats λόγω του μαύρου χρώματός της! Απομακρύνει σημάδια μέτριας οξείδωσης, κιτρίνισμα και σημάδια από γυαλοχαρτάρισμα (P1000-P1500, ανάλογα με τη σκληρότητα των ρητινών), πολύ γρήγορα και καλά, χωρίς υπερθέρμανση της επιφάνειας. Η αλοιφή JUST 1 είναι ο πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκατασταθεί η βαθιά λάμψη της επιφάνειας, σαν να είναι νέα, με ένα μόνο προϊόν και χωρίς χάσιμο χρόνου και υλικού.

Λόγω του μαύρου χρώματός της είναι ιδανική για γυάλισμα σκουρόχρωμων gelcoat (μαύρο, μπλέ, πράσινο, μπορντώ κτλ) και carbon επιφανειών.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ: Χρησιμοποιήστε αλοιφαδόρο μεταβλητής ταχύτητας, επιλέγοντας είτε ένα μαλακό γούνινο δίσκο για ισχυρή κοπτική δράση είτε έναν κίτρινο αφρώδη πάτο μεσαίας σκληρότητας για λιγότερο επιθετική εργασία. Απλώστε μια μικρή ποσότητα της αλοιφής NW1 πάνω στον πάτο και ξεκινήστε τον αλοιφαδόρο σε χαμηλές στροφές, επιταχύνοντας σταδιακά (800-1500 RPM), ώστε να απλώσετε την αλοιφή σε όλη την επιφάνεια κάνωντας σταυρωτές κινησεις. Δώστε προσοχή στο να μην υπερθέρμανθεί η επιφάνεια. Εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε την εφαρμογή περισσότερες φορές. Στο τέλος, σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

Δηλώσεις επικινδυνότητας:

DANGEROUS FOR THE ENVIRONMENT

H412 Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Δηλώσεις προφυλάξεων:
P273 Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. P501 Απορρίψτε τα περιεχόμενα/τον περιέκτη σύμφωνα με τους ισχύοντες τοπικούς/περιφερειακούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.

Brands
Alfakem
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε