Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Ελαστικό χρώμα φουσκωτών & βινυλικών PVC σε σπρέι Γκρι Pearl 7040 REPAINT 400ml

60.ES.13
20.90 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 2229 πόντοι
 • Προβολη ολων των παραλλαγών ως λίστα
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Ελαστικό χρώμα βαφής φουσκωτών για βαφή σε φουσκωτά σκάφη, μαξιλάρια, σημαδούρες, μπαλόνια, καθίσματα, πλαστικές καρέκλες ακόμα και για οροφές των γκαμπριο αυτοκινήτων. Επιβραδύνει τη ζημιά από τη UV ακτινοβολία με το διάσημο σλόγκαν, Μην το αντικαταστήσετε. Απλά ξαναβάψτε το !  Με το Repaint θα έχετε το σκάφος σας σαν καινούριο κάθε σεζόν.

Ειδικό ελαστικό χρώμα βαφής φουσκωτών, εύκολο για DIY χρήσιμο εύχρηστο σπρέι με 100% συγκόλληση στην επιφάνεια. Είναι κατάλληλο για βαφή σε φουσκωτά σκάφη, μαξιλάρια, σημαδούρες, μπαλόνια, καθίσματα κτλ. Κατάλληλο επίσης για επιφάνειες από pvc, hypalon, neoprene, δέρμα, δερματίνη κτλ. Στέγνωμα στην αφή σε 30 λεπτά, πλήρες στέγνωμα σε 36 ώρες. Η καλυπτικότητα του σπρέι 400ml είναι περίπου 2 τ.μ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για οικιακή χρήση, diy εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους: βεράντες, πολυθρόνες… οποιεσδήποτε επιφάνειες από PVC

Διατίθεται σε 6 αποχρώσεις: Λευκό, γκρι, μαύρο, κόκκινο, μπλε και μπεζ.

 • Ακρυλική εύκαμπτη βαφή για εξωτερικές ή εσωτερικές επιφάνειες PVC, hypalon, neoprene, δέρμα, δερματίνη κτλ
 • DIY πολύ εύκολο στη χρήση
 • Γρήγορο στέγνωμα
 • Δεν απαιτείται αστάρι
 • Μεγάλη πρόσφυση. 100% συγκόλληση στην υπάρχουσα επιφάνεια
 • Μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος
 • Επαρκής καλυπτικότητα
 • Δυνατότητα επαναβαφής
 • Μεγάλη ευκαμψία του τελικού αποτελέσματος
 • Ειδικά διαμορφωμένο για να αντέχει τις δύσκολες εξωτερικές συνθήκες, τριβές, και την έκθεση στον ήλιο


Οδηγίες πριν ξεκινήσετε: 

Στάδιο 1: Γυαλοχαρτάρισμα της επιφάνειας με γυαλόχαρτο p220 ώστε να γίνει τραχιά, να μη μείνουν παλιά υπολείμματα. Σε νέες επιφάνειες ή ελαφρά χρησιμοποιημένες, τρίψτε μέχρι να φύγει εντελώς το προστατευτικό στρώμα. Αφού λειανθεί η επιφάνεια, καθαρίστε την με διαλυτικό ώστε να απαλλαγείτε από τη σκόνη που δημιουργείται από το τρίψιμο και να διατηρήσετε την επιφάνεια καθαρή για να συνεχίσετε με την εφαρμογή.

Στάδιο 2: Πριν από την εφαρμογή, ανακινείστε το spray για περίπου 2 λεπτά. Ψεκάστε από απόσταση περίπου 20-25cm. Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε σε λεπτές στρώσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία 3 φορές. Σε περίπτωση που ψεκάσετε πολύ περισσότερο χρώμα από όσο χρειάζεται είτε αν το χρώμα "τρέξει", συνιστάται να περιμένετε έως ότου είναι εντελώς στεγνό και επιδιορθώστε το, τρίβοντάς το και βάφοντάς το ξανά.  Μόλις ολοκληρωθεί η εφαρμογή, γυρίστε το δοχείο ανάποδα και πιέστε το ακροφύσιο μέχρι να βγει μόνο ο αέρας.

Στάδιο 3: Για να επιτύχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα προσπαθήστε να κάνετε την πρώτη στρώση όσο πιο λεπτή γίνεται για να δημιουργήσετε πρόσφυση για τις επόμενες στρώσεις. Η συνιστάμενη απόσταση ψεκασμού είναι 20 εκατοστά από την επιφάνεια, ψεκάζοντας συνεχόμενα σε λεπτές γραμμές.  Μην βάφετε εάν το περιβάλλον είναι πολύ υγρό. Μην βάφετε αν η επιφάνεια έχει εκτεθεί στο ηλιακό φως για πολύ ώρα ή σε υψηλές θερμοκρασίες. Εάν το ακροφύσιο λερωθεί, γυρίστε το δοχείο ανάποδα και πατήστε το μέχρι να βγει μόνο ο αέρας.  Χρησιμοποιήστε ταινία μασκαρίσματος εξωτερικού χώρου, καθώς συνήθως έχει καλύτερη πρόσφυση σε pvc επιφάνειες.  Αποφύγετε να αγγίζετε τη βαμμένη επιφάνεια χωρίς γάντια, η λιπαρότητα των δακτύλων μπορεί να προκαλέσει ατέλειες στο τελικό αποτέλεσμα. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από PVC, νεοπρένιο ή hypalon. Ορισμένες επιφάνειες πολυουρεθάνης μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση.


Για να δείτε το εγχειρίδιο του σπρέι REPAINT πηγαίνετε στα συνημμένα και κατεβάστε το σε pdf
Ασφάλεια & Υγεία

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. 

Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP. Εικονογράμματα κινδύνου
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος
 
Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας 
H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.
 H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. 
H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. 
H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων 
P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε.
 P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. 
 P410+P412 Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50 °C/122 °F. P501 Απορρίψτε τα περιεχόμενα/δοχείο σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Συμπληρωματικές δηλώσεις: EUH208 Περιέχει ακρυλικό βουτυλο. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Δοχείο υπό πίεση. Να προφυλάσσεται από τις ακτίνες του ηλίου και να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία ανώτερη των 50°C. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Μη ψεκάζετε προς την κατεύθυνση φλόγας ή πυρακτωμένου σώματος. . Να διατηρείται μακριά από οιαδήποτε πηγή ανάφλεξης - Μην καπνίζετε. Χωρίς επαρκή αερισμό μπορούν να δημιουργηθούν εκρηκτικά μείγματα


Brands
Alfakem
Χρώμα
Γκρί ανοιχτό
Find similar
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Συνδύασε το με...
 • Είδατε πρόσφατα
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
 • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε