Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Τελικό χρώμα πολυουρεθάνης λευκό μεγάλης αντοχής 2 συστατικών Polygloss Pellachrom 2,5LTR

F700000025
84.00 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

POLYGLOSS υψηλής ποιότητας χρώμα πολυουρεθάνης 2 συστατικών εξαιρετικά μεγάλης αντοχής σε έντονες καιρικές συνθήκες. Λόγω της σύνθεσης του δίνει άριστα αποτελέσματα σε κάθε επιφάνεια. Ιδανικό προϊόν για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Η επιφάνεια  διατηρεί την φωτεινότητά της και αντιστέκεται στο κιτρίνισμα με την πάροδο του χρόνου. 

To POLYGLOSS λευκό είναι υψηλής ποιότητας χρώμα πολυουρεθάνης 2 συστατικών εξαιρετικά μεγάλης αντοχής σε έντονες καιρικές συνθήκες. Λόγω της σύνθεσης του δίνει άριστα αποτελέσματα σε κάθε επιφάνεια.Για έξαλα σκαφών (πλοία, βάρκες, κότερα, καΐκια)κατασκευασμένα από ξύλο, κόντρα πλακέ, πολυεστέρα ή μέταλλο.Για πισίνες κατασκευασμένες από μπετόν ή πολυεστέρα στις επιφάνειες εντός και εκτός νερού.

Για μεταλλικές κατασκευές γενικά. Για καλοριφέρ και σωληνώσεις, που έχουν μόνιμη θερμοκρασία μέχρι και 1000C.
Για την βαφή τοίχων από σοβά σε κουζίνες, λουτρά κτλ. σπιτιών, εργοστασίων.Για έπιπλα κουζίνας καθώς και για κουφώματα από ξύλο εξωτερικά ή εσωτερικά. Το Polygloss συνδυάζει πολύ καλή χημική και κατά της τριβής αντοχή με μεγάλη γυαλάδα και διατήρηση της απόχρωσης.
Έχει εξαιρετικές χημικές αντοχές:καθαρίζεται πολύ εύκολα. αντέχει και στα πλέον δυνατά απορρυπαντικά. Αντέχει σε θερμοκρασίες μέχρι και 1000 C. χημική αντίσταση στη βενζίνη ,στο πετρέλαιο , στο λάδι, σε ήπια οξέα και σε αλκάλια. Μεγάλη αντίσταση στην τριβή.διατήρηση της απόχρωσης UV φίλτρα συνδυάζονται με χημική φροντίδα για να δώσουν τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής.

Με την προσθήκη στην τελευταία στρώση του πρόσθετου ADDITIVE 640 σε αναλογία 1/1 κ,όγκο επιτυγχάνεται αύξηση γυαλάδας, ελαστικότητας και τελικών αντοχών (όριο ζωής μίγματος στους +200C: 6 ώρες)

Στέγνωμα - Απόδοση

  • Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα.
  • Επιφανειακό στέγνωμα: 1 ώρα
  • Αραίωση με το διαλυτικό πολυουρεθανης Thinner 120
  • Χρόνος επαναβαφής: 2-4 ώρες
  • Κάλυψη: 12-16m²/lt, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την απορροφητικότητα της επιφάνειας.


Υπολογίστε την ποσότητα χρώματος για το σκάφος σας εδώ.

Δηλώσεις επικινδυνότητας:

 H302 - Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης Aquatic Chronic 2: H411 - Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις Repr. 2: H361 - Ύποπτο για πρόκληση βλάβης οτη γονιμότητα ή ото έμβρυο Skin Corr. 1B: H314 - Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες Skin Sens. 1A: H317 - Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση

Brands
Pellachrom
Βάρος
750ml
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
  • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε