Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Χρώμα πισίνας πολυουρεθάνης δυο συστατικών Μπλε Pellachrom Poolgloss 991 A+B 3LT

G990000003
70.00 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 7466 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το POOLGLOSS είναι υψηλής ποιότητας χρώμα πισίνας ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, έχει πολύ καλή πρόσφυση στην επιφάνεια του σκυροδέματος, αντίσταση στην κιμωλίαση και στο ξεφλούδισμα.

Χρώματα: Λευκό (N.900) , Θαλασσί (Ν.991) ,  Μπεζ (Ν.992)

Το χρώμα πισίνας Poolgloss είναι υψηλής ποιότητας χρώμα πολυουρεθάνης 2 συστατικών με μεγάλη κάλυψη, γρήγορο στέγνωμα για χρήση σε πισίνες από σκυρόδεμα. Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες έχει πολύ καλή πρόσφυση στην επιφάνεια του σκυροδέματος αντίσταση στην κιμωλίαση και στο ξεφλούδισμα. Έχει υψηλή γυαλάδα, ελαστικότητα και σκληρότητα και παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στις τριβές. Ανθεκτικό στο χλώριο τα αντηλιακά λάδια και τα χημικά της πισίνας και στο θαλασσινό νερό. Ιδανικό για κατοικίες και ξενοδοχεία. Είναι ιδανικό για τη συντήρηση ή εκ νέου βαφή πισινών σε ξενοδοχεία ή οικίες.

Προεργασία:

Βασική προϋπόθεση για να έχουμε καλά αποτελέσματα με το χρώμα πισίνας POOLGLOSS είναι η επιμελημένη προεργασία. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα.

Καινούργιες επιφάνειες από μπετόν ή τσιμεντοκονία:
Βάφουμε τουλάχιστον ένα μήνα μετά από την κατασκευή των πισινών και πρέπει να είναι στεγνές και απαλλαγμένες από οποιαδήποτε υγρασία καθώς και από σκόνες σε οποιαδήποτε μορφή. Περνάμε με διάλυμα 10% υδροχλωρικού οξέος για να ανοίξουν οι πόροι και να δημιουργηθεί ένα στενότερο δέσιμο της επιφάνειας με το χρώμα. Εφαρμόζουμε το διάλυμα στην επιφάνεια και βουρτσίζουμε έως ότου το οξύ πάψει να είναι σε αναβρασμό. Ξεπλένουμε το διάλυμα υδροχλωρικού οξέος με άφθονο καθαρό νερό και τρίβουμε την επιφάνεια μέχρι να αφαιρέσουμε όλα τα ξένα σώματα. Αφήνουμε να στεγνώσει τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την βάψουμε. Εάν θεωρούμε ότι η επιφάνεια πρέπει να μονωθεί εφαρμόζουμε POLACRYL 301 μέχρι η επιφάνεια να κορεστεί. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις POOLGLOSS.
Καινούργιες επιφάνειες από γυαλί, πλακάκι, εμαγιέ:
Ασταρώνουμε με SMALTO GRIP, 1-2 στρώσεις. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις POOLGLOSS.
Καινούργιες επιφάνειες από πέτρα:
Εφαρμόζουμε POLACRYL 302 μέχρι η επιφάνεια να κορεστεί και γυαλοχαρτάρουμε. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις POOLGLOSS.
Παλιές επιφάνειες ξαναβαμμένες:
Αφαιρούμε με συρμάτινη βούρτσα όλες τις ακαθαρσίες και τα σαθρά υλικά. Ξεπλένουμε με καθαρό νερό. Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή πριν τη βαφή. Όπου είναι απαραίτητο, ασταρώνουμε με 1-2 στρώσεις UNI-PRIMER. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις POOLGLOSS.

Οδηγίες:

 • Ανακατεύουμε καλά πριν τη χρήση το Α συστατικό και αφού ομογενοποιηθεί προσθέτουμε το Β συστατικό σιγά-σιγά και υπό συνεχή ανάδευση .
 • Εφαρμόζουμε έχοντας εξασφαλίσει αρκετό χρώμα για ένα ολόκληρο τμήμα. Η πρακτική αυτή είναι σημαντική για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
 • Πριν την εφαρμογή οι επιφάνειες λειαίνονται με κατάλληλο γυαλόχαρτο.
 • Για να αποφύγουμε φουσκάλες κατά την εφαρμογή, εκτελούμε την εργασία υπό σκιά όσο είναι δυνατόν.
 • Μην εφαρμόζετε όταν στον αέρα και στην επιφάνεια εργασίας οι θερμοκρασίες είναι κάτω από 10°C και πάνω από 30ºC, ούτε όταν η σχετική υγρασία είναι μεγαλύτερη από 50% και η υγρασία της επιφάνειας είναι μεγαλύτερη από 4%.
 • Εφαρμόζουμε με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless τη 1η στρώση με αραίωση 5-20% με THINNER 120 και τη 2η στρώση με αραίωση 5-10% με THINNER 120.
 • Ποτέ μην βάφετε μία υγρή πισίνα. Ξεκινήστε να βάφετε τρεις ώρες μετά την ανατολή του ηλίου και τελειώστε τρείς ώρες πριν την δύση του ηλίου, έτσι η δροσιά ή η υγρασία δεν θα συμπυκνωθεί στο χρώμα.

Στέγνωμα - Απόδοση

Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα.

 • Επιφανειακό στέγνωμα: 1-2 ώρες.
 • Χρόνος επαναβαφής: 6-12 ώρες.
 • Κάλυψη: 7-11m²/lt, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την απορροφητικότητα της επιφάνειας.


Brands
Pellachrom
Find similar

Τεχνικές Προδιαγραφές - Χρώμα πισίνας πολυουρεθάνης δύο συστατικών POOLGLOSS: (TDS_G990_POOLGLOSS_EL_1601.pdf, 349 Kb) [Λήψη]

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Poolgloss Β (G990999_POOLGLOSS_COMPONENT_B_EL.pdf, 635 Kb) [Λήψη]

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Poolgloss A (G990000_POOLGLOSS_WHITE_N.990_COMPONENT_A_EL.pdf, 638 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Συνδύασε το με...
 • Είδατε πρόσφατα
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
 • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε