Πλευστικό βοήθημα Pro Race Lalizas

29.70 
Σύντομη Περιγραφή:

Πλευστικό υψηλής απόδοσης σακάκι Pro Race ανηκει στην κατηγορία των βοηθημάτων πλεύσης, καλύπτει ανάγκες σε αθλήματα ιστιοπλοΐας, κωπηλάσιας, ιστιοσανίδας και όχι μόνο. Συμπαγής κατασκευή με ιμάντες, φερμουάρ εισόδου πλευρά, και SOLAS ανακλαστικές ταινίες

Τιμή σε πόντους: 4950 πόντοι
Πλευστικό βοήθημα Pro Race Lalizas
Σε Απόθεμα
+

Βοήθημα πλευστικό Pro Race ίσως η καλύτερη πολυμορφική λύση στην κατηγορία των βοηθημάτων πλεύσης, αφού καλύπτει πολλαπλές ανάγκες στα αθλήματα της ιστιοπλοΐας, ιστιοσανίδας και κωπηλασίας. Το Pro Race κλείνει με πλευρικό φερμουάρ και διπλό Velcro όπου η ελαστική ζώνη στους ώμους δίνει τη δυνατότητα στο πλευστικό βοήθημα να εφαρμόζει καλύτερα. Διαθέτει μπροστινή τσέπη για τη φύλαξη χρήσιμων αντικειμένων κατά τη διάρκεια της άθλησης, ρυθμιζόμενους ιμάντες στους ώμους και τη μέση για καλύτερη εφαρμογή και ανακλαστικές ταινίες SOLAS.

Είναι διαθέσιμο σε 2 όμορφα χρώματα: Κόκκινο και Πορτοκαλί και 3 μεγέθη ανάλογα τα κιλά σας: 
Παιδικό:  25-40kg
Ενήλικων: 40-70kg
Ενήλικων: Πάνω από >70kg

Έχει εγκριθεί σύμφωνα με τα τελευταία Ευρωπαϊκά πρότυπα ISO 12402-5 για πλευστικά βοηθήματα 50Ν. Επιπλέον όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιήθηκαν έχουν εγκριθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 12402-7 & ISO 12402-8 για μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή. 

Brands:
LALIZAS
Χρήση για:
  • Σκάφος
Αδιάβροχα:
Αδιάβροχα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.