Αθλητικό παπούτσι σκάφους γκρι Deck Shoes Lalizas

57.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Παπούτσι σκάφους αθλητικό Lalizas, με πάνελ αέρα για μεγαλύτερη αναπνοή του ποδιού και μέγιστη ευελιξία, ελαφρύ παπούτσι, με γρήγορο στέγνωμα στην εσωτερική του σόλα, κατασκευασμένη από TPR, παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα πάνω σε βρεγμένες ή ολισθηρές επιφάνειες.

Τιμή σε πόντους: 9500 πόντοι
Αθλητικά παπούτσια Lalizas
Σε Απόθεμα
+

Αθλητικό παπούτσι για το σκάφος Lalizas, ένα καινούριο αθλητικό παπούτσι, τόσο για πάνω στο σκάφος αλλά και εκτός από αυτό. Με πάνελ αέρα για μεγαλύτερη αναπνοή του ποδιού και μέγιστη ευελιξία, με βάρος που ξεκινάει από 300 γραμμάρια που το κατατάσσει στα πολύ ελαφριά παπούτσια, με γρήγορο στέγνωμα στην εσωτερική του σόλα, αν τυχόν πέσει νερό.

Με νέο ανανεωμένο σχεδιασμό τα αθλητικά παπούτσια Lalizas, κατέχουν έναν μοναδικό σχεδιασμό που παρέχει την απαραίτητη σταθερότητα και ασφάλεια πάνω στο κατάστρωμα του σκάφους, ακόμα και σε βρεγμένες ή ολισθηρές επιφάνειες. 

Αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα άνετο παπούτσι σκάφους προσφέροντας την μέγιστη αναπνευσιμότητα στο πόδι και εξασφαλίζοντας ένα σταθερό κράτημα χάρη στην σόλα από TPR, με μοντέρνο σχεδιασμό και ευκολία στο περπάτημα.


Χαρακτηριστικά:

Κορμός: Μέγιστη αναπνευσιμότητα με πάνελ αέρα

Σόλα: TPR/ με γρήγορο στέγνωμαBrands:
LALIZAS
Χρήση για:
  • Σκάφος

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.