Κόλλα θαλάσσης πολυουρεθάνης αδιάβροχη Soudal D4 / 66A 750gr

7.99 
Σύντομη Περιγραφή:

Κόλλα θαλάσσης D4 Soudal με εξαιρετική αντοχή στο νερό, γι 'αυτό είναι ιδανική για θαλάσσιες και υπαίθριες εφαρμογές.

Γρήγορο στέγνωμα. Αντοχή στο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρό ξύλο. Είναι αδιάβροχη.

Τιμή σε πόντους: 1332 πόντοι
SOUDAL D4 66A Κόλλα
Σε Απόθεμα
+

Κόλλα πολυουρεθάνης χρώματος μελί, D4/66A είναι ενός συστατικού, κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Είναι αδιάβροχη και εφαρμόζεται εύκολα με σπάτουλα, πινέλο, ρολό ή κατευθείαν από το ακροφύσιο, ενώ πολυμερίζεται γρήγορα και παρουσιάζει ελαφρά διόγκωση, καλύπτοντας μικρές κατασκευαστικές ατέλειες. Έχει πολύ μεγάλη αντοχή στην υγρασία, στο νερό, στους διαλύτες, στη θερμοκρασία και στη μηχανική καταπόνηση, ενώ στεγνώνει πολύ γρήγορα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη ξύλου (υγρά, ξηρά, πορώδη και μη, MDF, κόντρα πλακέ κλπ), καθώς και σε γυψοσανίδες, σκυρόδεμα, τούβλα και άλλα οικοδομικά υλικά. Είναι ιδανική για ναυπηγικές εφαρμογές, συγκολλήσεις εξωτερικών κουφωμάτων, παραθύρων, πορτών, φύλλων ξύλου, καθώς και για υπαίθριες εφαρμογές που εκτίθενται στις καιρικές συνθήκες. Δεν είναι κατάλληλη για PE, PP και TEFLON.

Έχει απόδοση περίπου 150g\m², μέγιστο χρόνο εφαρμογής 15 λεπτά και τα συγκολλημένα μέρη πρέπει να παραμείνουν σε επαφή τουλάχιστον για 3 ώρες για άριστο αποτελέσματα.

Brands:
Soudal

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.