Σχοινί διακοσμητικό γιούτα 16mm 1Kg περίπου 6 Μέτρα

8.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Φυσικό σχοινί γιούτα 16mm ιδανικό για DIY κατασκευές και διακόσμηση. Φωτιστικά με σχοινί, καθρέφτες σχοινί, σουπλά από σχοινί είναι κάποιες ιδέες για να το χρησιμοποιήσετε. Σχοινί κατάλληλο για γεωργική, ναυτιλιακή χρήση και διακόσμηση.

Τιμή σε πόντους: 1334 πόντοι
103269
Σε Απόθεμα
+

Φυσικό σχοινί γιούτα 16mm, μεγάλης αντοχής, κατασκευασμένο από φυσικά νήματα. Το σχοινί από γιούτα έχει όμορφη εμφάνιση και απαλή υφή κάτι που το καθιστά την τέλεια επιλογή για DIY κατασκευές και διακόσμηση. Δεν καίγονται απο την ηλιακή ακτινοβολία και μπορούν να χρωματιστούν με υδατοδιαλυτά χρώματα. Κατασκευάστε φωτιστικά με σχοινί, διακοσμήστε με σχοινί καθρέφτες, ανθοδοχεία, τραπεζάκια ή φτιάξτε τα δικά σας σουπλά από σχοινί κ.α. Οι ιδέες για DIY κατασκευές με σχοινί  είναι αμέτρητες.


Σχοινί κατάλληλο για γεωργική, ναυτιλιακή χρήση και διακόσμηση, ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον, το χρώμα του είναι καφέ ανοιχτό.


Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: 100% γιούτα
  • Πάχος: 16 mm
  • Βάρος: 1Kg
  • Περίπου 4 - 6  Μετρα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σχοινί γιούτα δεν είναι κατάλληλο για αναρρίχηση.


Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.