Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Μυκητοκτόνο συντηρητικό ξύλου διαλύτου διαφανές ματ Borma Wachs Holz 2000 250ml

52995
9.20 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 982 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Borma Wachs Holz 2000 συντηρητικό, μυκητοκτόνο, παρασιτοκτόνο ξύλου θεραπεία για έπιπλα και παρκέ. Εντομοκτόνο εμποτιστικό προϊόν με προληπτική και θεραπευτική δράση.

Συντηρητικό ξύλου για το σαράκι ειδικό μείγμα διαλυτών, κατάλληλο για προληπτική συντήρηση  αλλά και θεραπεία των ξύλινων επιφανειών που έχουν υποστεί αλλοίωση εξαιτίας προσβολής διαφόρων επιβλαβών παραγόντων (π.χ μύκητες, ξυλοφάγα έντομα, παράσιτα, μούχλα κ.α). 

Το διάλυμα Holz 2000 της Borma Wachs εξαφανίζει μια για πάντα το σαράκι και όλα τα παράσιτα ακόμα και στην φάση της επώασης. Προφυλάσσει από την υγρασία και αδιαβροχοποιεί το ξύλο. Αποτελεσματικό για το αρρωστημένο και το υγιές ξύλο, προφυλάσσοντας το εξωτερικά και εσωτερικά. Το Holz 2000 διεισδύει σε βάθος και διατηρεί τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Είναι αποτελεσματικό στο καινούργιο και στο βερνικωμένο ξύλο. Απορροφάται και στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει λεκέδες στην επιφάνεια. 

  • Δεν επηρεάζει το χρώμα του ξύλου.
  • Εγγυημένη αποτελεσματικότητα έναντι όλων των ξυλοφάγων εντόμων.
  • Αποτρέπει μελλοντική επανεμφάνιση.
  • Εφαρμογή με ενσωματωμένη βελόνα.
  • Διατίθεται σε συσκευασία: των σπρέι 400ml και κουτί των 250ml (περιέχει και σύριγγα)


Το Borma Wachs Holz 2000 είναι ένα συνταγοποιημένο βιοαποικοδομήσιμο επαγγελματικό προϊόν με καταχωρημένη δραστική ουσία (EC 258-067-9) και επομένως απαλλαγμένο από συγκεκριμένες νομοθεσίες. Η σταδιακή ξήρανση επιτρέπει βαθιά διείσδυση, χωρίς σημάδια μετά την εφαρμογή, επιτρέποντας οποιαδήποτε τελική επικάλυψη. Έχει μια καλή επιθετικότητα, χωρίς να μεταβάλλει τις ίνες ξύλου, εγγυάται ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που εμποδίζει και εξαλείφει όλους τους επιβλαβείς παράγοντες στο ξύλο, όπως ο δασύκης και τα παράσιτα γενικά.

Οδηγίες εφαρμογής :

Για χρήση σε διαβρωμένο ή αποδυναμωμένο υπόστρωμα, εφαρμόστε άφθονα το Holz 2000 χρησιμοποιώντας μια βούρτσα, σπρέι ή, αν είναι δυνατόν, βυθίζοντας το.

Για να βελτιώσετε την επίδραση της θεραπείας, σας συμβουλεύουμε να καλύψετε το στήριγμα με μουσαμά ή πλαστικό που εμποδίζει τη διαπνοή.

Περιμένετε 12-24 ώρες, ανάλογα με τον τύπο του ξύλου και την ποσότητα του προϊόντος που έχει εφαρμοστεί.


Σήμανση κινδύνου σύμφωνα με τον Κανονισμό (CE) 1272/2008 (CLP) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Προειδοποίηση: Κίνδυνος
 
Ένδειξη κινδύνου: H222 Αεροσόλ εξαιρετικά εύφλεκτο H229 Δοχείο υπό πίεση. Μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ιλίγγους. H410 Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνια αποτελέσματα. EUH066 Η επαναλαμβανόμενη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και εξελκώσεις του δέρματος 
Brands
Borma Wachs
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε