Χρώμα συγκράτησης μαγνήτη Hold Magnet Spray Novasol 400ml

8.49 
Σύντομη Περιγραφή:

Χρώμα συγκράτησης μαγνήτη Hold Magnet Pintyplus. Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε το ξύλο, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό, κλπ, σε επιφάνεια συγκράτησης μαγνητών εύκολα και γρήγορα.

Τιμή σε πόντους: 1415 πόντοι
Χρώμα μαγνήτη Hold Magnet Spray
Σε Απόθεμα
+

Με το σπρέι βαφής Hold Magnet μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε επιφάνεια, από ξύλο, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό, κλπ, σε επιφάνεια συγκράτησης μαγνητών και μετά να την χρωματίσετε στην απόχρωση που θέλετε.


Εφαρμογές:

Ξεχάστε τις τρύπες στους τοίχους και τα αυτοκόλλητα που αφήνουν σημάδια. Μπορείτε να κρεμάσετε φωτογραφίες, σχέδια ή σκίτσα με μερικά στρώματα χρώματος Hold Magnet και λίγους μαγνήτες ή να βοηθήσετε τα παιδιά να μάθουν με μαγνητικά γράμματα ή να παίζουν με φιγούρες. 


Πως να το χρησιμοποιήσετε:

  • Η επιφάνεια προς βαφή πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από οποιοδήποτε είδος μολυσματικού υλικού.
  • Ανακινήστε το σπρέι έντονα για 1 λεπτό μέχρι να ακούγονται οι σφαίρες ανάμειξης. 
  • Ψεκάστε σε απόσταση 25 cm, εφαρμόζοντας λεπτά και γρήγορα στρώματα, πρώτα οριζόντια και στη συνέχεια κάθετα. Συνιστάται να περιμένετε τουλάχιστον 5 λεπτά ανάμεσα στα στρώματα, ειδικά στα πρώτα, για να επιτευχθεί καλύτερη πρόσφυση.
  • Εφαρμόστε τουλάχιστον 2 στρώματα για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα έλξης του μαγνήτη στην βαμμένη επιφάνεια.
  • Μόλις ολοκληρώσετε, αναστρέψτε το δοχείο και πιέστε μέχρι να βγει μόνο το αέριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εάν θέλετε να καλύψετε το Hold Magnet με ένα άλλο χρώμα βαφής, τα ελάχιστα συνιστώμενα στρώματα Hold Magnet είναι 4. Περιμένετε 5 λεπτά μεταξύ των στρωμάτων και 24 ώρες για να βάψετε με διαφορετικό χρώμα. 

Μπορεί να βαφτεί με οποιαδήποτε λεπτό χρώμα. Εάν χρησιμοποιήσετε χρώματα που αφήνουν ένα παχύτερο στρώμα όπως το χρώμα κιμωλίας, το αποτέλεσμα έλξης θα χαθεί.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Απόδοση σπρέι 520 / 400ml = 1,5 m2
  • Χρόνος στεγνώματος επιφάνειας μέσα σε 30 λεπτά
  • Νέο στρώμα Hold Magnet σε 5 λεπτά
  • Συνολικό στέγνωμα μετά από 24 ώρες, όπου μπορεί και να βαφτεί. 

Συμβουλές:

Όσο περισσότερα στρώματα, τόσο μεγαλύτερο είναι το δυναμικό έλξης. Αν οι μαγνήτες που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε δεν έχουν αρκετή ελκτική δύναμη, μπορείτε να προσθέσετε και άλλο στρώμα Hold Magnet.

Για να επιτευχθεί μεγαλύτερη αγκύρωση και προστασία, προεπεξεργαστείτε την επιφάνεια με αστάρι όπως το UNIVERSAL PRIMER SPRAY

Για να χρωματίσετε τις επιφάνειες που έχουν ήδη βαφεί, αν το χρώμα είναι καλά κολλημένο, τρίψτε ελαφριά την επιφανειακά για να διευκολύνουμε την πρόσφυση. Εάν η βαφή είναι σε κακή κατάσταση, πρέπει να αφαιρεθεί.

Μην χρησιμοποιείτε το Hold Magnet σε συσκευές συνδεδεμένες στο ηλεκτρικό δίκτυο και εφαρμόζετε σε αεριζόμενους χώρους.Brands:
Novasol Spray

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική