Αστάρι γενικής χρήσης σε σπρέι UNIVERSAL PRIMER SPRAY400ml

Μη Διαθέσιμο
Αστάρι UNIVERSAL PRIMER SPRAY

7.70 

Aστάρι γενικής χρήσης σε σπρέι με υψηλή καλυπτικότητα και υψηλή πρόσφυση σε ξύλο, μεταλλικές επιφάνειες, άκαμπτα πλαστικά, μελαμίνη, φορμάικα, κλπ. UNIVERSAL PRIMER της σειράς Pinty Plus (Novasol)

Το UNIVERSAL PRIMER της σειράς Pinty Plus (Novasol) είναι αστάρι γενικής χρήσης σε σπρέι με υψηλή καλυπτικότητα και υψηλή πρόσφυση σε ξύλο, μεταλλικές επιφάνειες, άκαμπτα πλαστικά, μελαμίνη, φορμάικα, κλπ. και γρήγορο στέγνωμα. Είναι ιδανικό για το γέμισμα των πόρων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στεγανοποιητικό υλικό για ξύλο, γύψο, πλακάκια ή άλλη πορώδη επιφάνεια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Aπόδοδη - κάλυψη 1,4 - 1,6 m2

Χρόνος στεγνώματος 1 ώρα

Ξαναβάφεται πριν από 1 ώρα ή μετά από 24 ώρες

Ματ φινίρισμα

Λευκό χρώμα

Οδηγίες χρήσης του UNIVERSAL PRIMER SPRAY:

Πριν εφαρμόσετε το αστάρι γενικής χρήσης φροντίστε η επιφάνεια να είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από τυχόν ξένες ουσίες.

Κουνήστε το δοχείο σθεναρά για 1 λεπτό αφού ακούσετε τις μπάλες ανάμειξη. Ψεκάστε από απόσταση 25/30 cm. ένα λεπτό και γρήγορη στρώμα, πρώτα οριζόντια και στη συνέχεια κάθετα, αφήνοντας λίγα λεπτά για να στεγνώσει μεταξύ των στρωμάτων. Είναι καλύτερα να εφαρμόσετε δύο λεπτά στρώματα αντί ένα παχύ στρώμα, ώστε να επιτευχθεί μια ομοιόμορφη κάλυψη και χωρίς σταλαγματιές. Μόλις η εφαρμογή έχει ολοκληρωθεί αντιστρέψει το δοχείο και πιέστε το ακροφύσιο μέχρι να έρθει μόνο αέριο έξω, προκειμένου να αποφευχθεί το φράξιμο του ακροφυσίου.

Μην το χρησιμοποιείτε σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το ηλεκτρικό ρεύμα και χρησιμοποιήστε το μόνο σε καλά αεριζόμενους χώρους.

Συμβουλές:

Για να επιτευχθεί ένα τέλειο φινίρισμα, ξαναβάψετε με PINTYPLUS σπρέι βαφής 24 ώρες μετά από την εφαρμογή.


Brands:
Novasol Spray

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. +24%

Χρήσιμα