Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σπρέι μονωτικό σφράγισης διαρροών Rust-oleum Leakseal 500ml

250548
In stock
Τιμή σε πόντους: 2027 πόντοι

Σταματά αμέσως και σφραγίζει τις διαρροές γρήγορα και χτίζει μια παχιά επίστρωση. Ελαστικό προστατευτικό επίστρωμα που έχει σχεδιαστεί για να γεμίζει και να σφραγίζει διαρροές και ρωγμές σε μέταλλο, αλουμίνιο, γαλβανισμένο μέταλλο, PVC, σκυρόδεμα, τοιχοποιία, άσφαλτο / ασφαλτούχα υλικά στέγης, βινυλίου, fiberglass  χωρίς να σπαταλάτε χρόνο.

19.00 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Μονωτικό σπρέι επικάλυψης καουτσούκ που σταματά αμέσως και σφραγίζει τις διαρροές. Καλύπτει και στεγανοποιεί διαρροές και ρωγμές, παρέχοντας μια εύκαμπτη στεγανή στεγανοποίηση που σταματάει τη διείσδυση της υγρασίας, της σκουριά και την διάβρωση. Είναι σχετικά παχύ σαν φιλμ ειδικά σχεδιασμένο για να γεμίζει ρωγμές, κενά και τρύπες διατηρώντας παράλληλα την ελαστικότητα του. Αντέχει σε αλλαγές θερμοκρασίας, αρμούς διαφόρων υλικών και ακτινοβολία UV.

Χρησιμοποιείται για τη σφράγιση διαρροών και ρωγμών σε μέταλλο, βινύλιο, πλαστικό, PVC, σκυρόδεμα και άλλες επιφάνειες όλο το χρόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την  στεγανοποίηση διαρροών στις ηλιοροφές, τους αεραγωγούς, τα αγωγούς αποχέτευσης, καμινάδες και τις υδρορροές για τη στεγανοποίηση μικρών ρωγμών θεμελίωσης. Στην περίπτωση ακαριαίας σφράγισης δετέ εδώ το προϊόν σε υγρή μορφή 1LT.

Οδηγίες χρήσης:
Καθαρίστε την επιφάνεια από λάδια, γράσο, βρωμιά, κερί και σαθρή σκουριά. Ανακινήστε καλά το δοχείο πριν τη χρήση. Βάψτε από απόσταση περίπου 15 -25 εκ. Ψεκάστε για δοκιμή πρώτα σε μια εξωτερική επιφάνεια για να ελέγξετε την απόσταση και την τεχνική του ψεκασμού. Βάλτε πρώτα ένα παχύ στρώμα. Αφήστε το περίπου 5 λεπτά μέχρι να κολλήσει. Ελέγξτε ότι όλα τα κενά και τις οπές αν καλύπτονται με τον ψεκασμό. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο. Για να καθαρίσετε το ακροφύσιο, στρέψτε το δοχείο  και ψεκάστε μέχρι να βγει μόνο προωθητικό αεριο. Ένα στρώμα καλύπτει περίπου 1 τετραγωνικό, ανάλογα με το πορώδες της επιφάνειας και το πάχος της στρώσης.

  • Σφραγίζει διαρροές και ρωγμές
  • Στεγανό ημιλείο φινίρισμα
  • Μπορεί να βαφεί με χρώματα λατέξ ή με βάση το λάδι
  • Για χρήση σε: Ξηρές επιφάνειες
  • Σπρέι με βάση διαλύτες
  • Κάλυψη: 0,85 m² ανά δοχείο ψεκασμού
  • Στεγνό άγγιγμα (στους 20˚C): 20 - 30 λεπτά
  • Επαναβαφή (στους 20˚C): Δεύτερο στρώμα: 15-30 λεπτά, Topcoat: μετά από 24 ώρες
  • Διαθέσιμα χρώματα: Αλουμίνιο (Leakseal 250547) Διαφανές (Leakseal  250548)Δηλώσεις επικινδυνότητας:

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 Brands:
RUST-OLEUM
Χρώμα:
Διαφανές Clear

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε