Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Μονωτικό σφράγισης διαρροών Fillcoat Fibres Waterproofing Rust Oleum 1LT 250540

250540
Μη Διαθέσιμο
Τιμή σε πόντους: 3833 πόντοι

Fillcoat Fibres Waterproofing σταματά αμέσως και σφραγίζει όλες τις διαρροές γρήγορα και χτίζει μια παχιά επίστρωση. Σχεδιασμένο για να γεμίζει ρωγμές, κενά και τρύπες Με.απευθείας πρόσφυση εφαρμόζεται κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, υγρασία και βροχή. Σίγουρη λύση στα προβλήματα υγρασίας

23.00 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Μονωτικό ελαστικό αδιάβροχο χρώμα με ίνες γεφυρώματος που σταματά αμέσως και σφραγίζει τις διαρροές .Καλύπτει και στεγανοποιεί άμεσο και σταματάει ακαριαία τις διαρροές και ρωγμές, παρέχοντας μια εύκαμπτη στεγανοποίηση που σταματάει τη διείσδυση της υγρασίας, της σκουριά και την διάβρωση.

Είναι παχύ σαν φιλμ ειδικά σχεδιασμένο για να γεμίζει ρωγμές, κενά και τρύπες διατηρώντας παράλληλα την ελαστικότητα του έως και 1300% ελαστικότητα, με εξαιρετική αντίσταση σε καιρικές συνθήκες. Μπορεί να συνδιαστεί με πολυεστερικό πανί ή γάζα. Αντέχει σε αλλαγές θερμοκρασίας, αρμούς διαφόρων υλικών και στην ακτινοβολία UV.Εφαρμόζεται κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, υγρασία και βροχή, εκτός από χιόνι.

Έχει απευθείας πρόσφυση σε ασφαλτικές επιφάνειες, σκληρό PVC, πολυεστέρα, τσίγκο, γαλβανισμένες επιφάνειες, αλουμίνιο, γυαλί, πλακάκια σκυρόδεμα και άλλες επιφάνειες όλο το χρόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την  στεγανοποίηση διαρροών στις ηλιοροφές, τους αεραγωγούς, τα αγωγούς αποχέτευσης, καμινάδες και τις υδρορροές για τη στεγανοποίηση μικρών ρωγμών θεμελίωσης.


Πλεονεκτήματα: Γιατί να αγοράσετε αυτό το προϊόν;

  • Επισκευάζει τρύπες και ρωγμές έως και 2 mm αμέσως
  • Εξαιρετική πρόσφυση σε διάφορα υποστρώματα
  • Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες
  • Άμεση επισκευή υδρορροών, στεγών, καπνοδόχων, σωληνώσεων και άλλων
  • Σύνθεση χωρίς πίσσα

Χαρακτηριστικά:

  • Κάλυψη (m²): 1 m2 / L
  • Χρόνος στεγνώματος: 4 ώρες
  • Απόχρωση : Γκρι
  • Φινίρισμα :Γυαλιστερό

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 
Brands:
RUST-OLEUM
3.00
Average star rating
1 κριτική
5 Stars
0
4 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0

Οκ

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε