Σπρέι μονωτικό σφράγισης διαρροών Maston Seal 400ml

12.90 
Σύντομη Περιγραφή:

Σταματά αμέσως και σφραγίζει τις διαρροές γρήγορα και χτίζει μια παχιά επίστρωση που σας επιτρέπει να ψεκάσετε αρκετό υλικό ταυτόχρονα, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο. 

Τιμή σε πόντους: 2150 πόντοι
Maston Seal 1970800
Σε Απόθεμα
+

Μονωτικό σπρέι επικαλυψης καουτσούκ που σταματά αμέσως και σφραγίζει τις διαρροές .Καλύπτειι και στεγανοποιεί διαρροές και ρωγμές, παρέχοντας μια εύκαμπτη στεγανή στεγανοποίηση που σταματάει τη διείσδυση της υγρασίας, της σκουριά και την διάβρωση. Είναι σχετικά παχυ σαν φιλμ ειδικά σχεδιασμένο για να γεμίζει ρωγμές, κενά και τρύπες διατηρώντας παράλληλα την ελαστικότητα του. Αντέχει σε αλλαγές θερμοκρασίας, αρμούς διαφόρων υλικών και ακτινοβολία UV.

Χρησιμοποιειται για τη σφράγιση διαρροών και ρωγμών σε μέταλλο, βινύλιο, πλαστικό, PVC, σκυρόδεμα και άλλες επιφάνειες όλο το χρόνο.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την  στεγανοποίηση διαρροών στις ηλιοροφές, τους αεραγωγούς, τα αγωγούς αποχέτευσης, καμινάδες και τις υδρορροές για τη στεγανοποίηση μικρών ρωγμών θεμελίωσης.

Διαθέσιμα χρώματα: Γκρι και Μαύρο. Υπάρχει και η επιλογή στο χρώμα του αλουμινίου και διαφανές σε άλλη αντίστοιχη εταιρία.


Οδηγίες χρήσης:
Καθαρίστε την επιφάνεια από λάδια, γράσο, βρωμιά, κερί και σαθρή σκουριά. Ανακινήστε καλά το δοχείο πριν τη χρήση. Βάψτε από απόσταση περίπου 15 -25 εκ. Ψεκάστε για δοκιμή πρώτα σε μια εξωτερική επιφάνεια για να ελέγξετε την απόσταση και την τεχνική του ψεκασμού. Βάλτε πρώτα ένα παχύ στρώμα. Αφήστε το περίπου 5 λεπτά μέχρι να κολλήσει. Ελέγξτε ότι όλα τα κενά και τις οπές αν καλύπτονται με τον ψεκασμό. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο. Για να καθαρίσετε το ακροφύσιο, στρέψτε το δοχείο  και ψεκάστε μέχρι να βγει μόνο προωθητικό αεριο. Ένα στρώμα κάλυπρει περίπου 1 τετραγωνικό, ανάλογα με το πορώδες της επιφάνειας και το πάχος της στρώσης.
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική