Μονωτικό χρώμα σφράγισης διαρροών πολυουρεθάνης δυο συστατικών Monotreten A+B 2Kg

45.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Επαλειφόμενο στεγνωτικό λευκό χρώμα πολυουρεθάνης δυο συστατικών με υψηλή ελαστικότητα , αντοχή στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και υψηλή χημική & μηχανική αντοχή μονώνει τις διαρροές και χτίζει μια παχιά επίστρωση. Σχεδιασμένο για να γεμίζει ρωγμές, κενά και τρύπες Σίγουρη λύση στα προβλήματα υγρασίας

Τιμή σε πόντους: 7500 πόντοι
Monotreten Pellachrom
Σε Απόθεμα
+

Monotretenι μονωτικό πολυουρεθανικό χρώμα δύο συστατικών για την προστασία εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών με πραγματικά ιδιαίτερες απαιτήσεις. Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στην τριβή και στον καθαρισμό με ισχυρά απορρυπαντικά. Λόγω των χαρακτηριστικών του σαν χρώμα και μονωτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί: σε καταστρώματα επαγγελματικών ξύλινων και πλαστικών σκαφών, σε συνδέσεις οριζόντιων και κάθετων επιφανειών παραδοσιακών σπιτιών, σε δεξαμενές και πισίνες, σε ψυκτικούς θαλάμους, σε τοίχους, σε δάπεδα αποθηκών, βιομηχανικών χώρων, γκαράζ κλπ., σε κεραμίδια και θόλους εκκλησιών.

Μονωτικό ελαστικό λευκό αδιάβροχο χρώμα με ίδιοτητες γεφυρώματος που σταματά και σφραγίζει τις διαρροές .Καλύπτει και στεγανοποιεί τις διαρροές και ρωγμές, παρέχοντας μια στεγανοποίηση που σταματάει τη διείσδυση της υγρασίας, της σκουριά και την διάβρωση.

Παρουσιάζει μηδενική απορρόφηση νερού και σχηματίζει μία μεμβράνη αδιαπέραστη από την υγρασία και τα λιμνάζοντα νερά. Δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία και διατηρεί την λευκότητά του. Εφαρμόζεται εύκολα παρέχοντας μακροχρόνια προστασία στεγάνωσης. Διατηρεί τις ιδιότητες του σε θερμοκρασίες και καλύπτει τις τριχοειδείς ρωγμές.


Πλεονεκτήματα: Γιατί να αγοράσετε αυτό το προϊόν;

 • Επισκευάζει τρύπες και ρωγμές έως και 2 mm αμέσως
 • Εξαιρετική πρόσφυση σε διάφορα υποστρώματα
 • Ταράτσες από σκυρόδεμα, τσιμεντόπλακες, μωσαϊκό ή τσιμεντοκονία
 • Βατά δώματα, ιδίως όταν απαιτείται εξαιρετικά υψηλή αντοχή σε λιμνάζοντα νερά
 • Σύνθεση χωρίς πίσσα
 • Δεξαμενές νερού (μη πόσιμου)
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σφραγιστικό αρμών


Προεργασία: Βασική προϋπόθεση για να έχουμε καλά αποτελέσματα 

 • Καινούργιες πολυεστερικές επιφάνειες: Σε νέες επιφάνειες από πολυεστέρα είναι σημαντική η απομάκρυνση των λιπαρών ουσιών. Πλένουμε και τρίβουμε την επιφάνεια με ζεστό νερό και (απορρυπαντικό). Ακολουθεί καλό ξέπλυμα, στέγνωμα και καθάρισμα με διαλυτικό. Στη συνέχεια γυαλοχαρτάρουμε και απομακρύνουμε τη σκόνη.Η επιφάνεια είναι τώρα έτοιμη να βαφεί. Με κάθε άλλη διαδικασία, υπάρχει κίνδυνος κατά το τριψιμο να εγκλωβιστούν μέσα στην επιφάνεια οι λιπαρές ουσίες και να είναι αδύνατη στη συνέχεια η βαφή. Ασταρώνουμε με UNI-EPOXY 2K PRIMER, Εφαρμόζουμε 2 στρώσεις MONOTRETEN.
 • Καινούργιες επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τούβλα, τσιμέντο και πέτρα:
  Εφαρμόζουμε POLACRYL 301 μέχρι η επιφάνεια να κορεστεί. Ασταρώνουμε με UNI-EPOXY 2K PRIMER, 1-2 στρώσεις. Εφαρμόζουμε 2 στρώσεις MONOTRETEN.
 • Καινούργιες επιφάνειες από ξύλο: Εφαρμόζουμε POLACRYL 301 μέχρι η επιφάνεια να κορεστεί. Ασταρώνουμε με UNI-EPOXY 2K PRIMER, 1-2 στρώσεις. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις MONOTRETEN..
 • Καινούργιες μεταλλικές επιφάνειες: Ασταρώνουμε με ANTIRUST EPOXY 2K, 2 στρώσεις. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις MONOTRETEN
 • Παλιές επιφάνειες ξαναβαμμένες: Ασταρώνουμε με 1-2 στρώσεις UNI-EPOXY 2K PRIMER. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις MONOTRETEN.
 • ΑΠΟΔΟΣΗ   1±0.52/Kg   ΑΡΑΙΩΣΗ   5-15% THINNER 120

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 
Brands:
Pellachrom

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.