Farecla

Farecla Αυτοκίνητο

http://www.farecla.com/

Προϊόντα Βαφής και Φροντίδας Αυτοκινήτων

15.30 
G3 Pro Leather Cleaner  με αφριστική δράση που φτάνει βαθιά σε λερωμένες περιοχές και ανασηκώνει τη βρωμιά κάνοντας το εύκολο να σκουπιστεί. Αφήνει ένα φυσικό, φινίρισμα και ασφαλή, αντιολισθηρή επιφάνεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σε δερμάτινα έπιπλα.
9.80 
G3 Pro Tire Shine Gel  γυαλιστικό ελαστικών αυτοκινήτου για πλούσιο και λαμπερό μαύρο χρώμα που διαρκεί για εβδομάδες και καθαρισμό διαρκείας. Αποτρέπει το ξεθώριασμα ελαστικών και σας απαλλάσσει από το σταξίματα, πασαλείμματα, ραβδώσεις και άχνες.
12.50 
Σαμπουάν αυτοκινήτου ανυψώνει τη βρωμιά για εύκολο, άψογο καθάρισμα με την αφριστική του δράση. Με  Ph ουδέτερο καθαριστικό. ασφαλές για όλες τις επιφάνειες και τα φινιρίσματα βαφής - δεν αφαιρεί στεγανωτικά ή κεριά που έχουν εφαρμοστεί προηγουμένως.
9.30 
G3 Pro Tire Shine Liquid  γυαλιστικό ελαστικών αυτοκινήτου για πλούσιο και λαμπερό μαύρο χρώμα που διαρκεί για εβδομάδες και καθαρισμό διαρκείας. Αποτρέπει το ξεθώριασμα ελαστικών και σας απαλλάσσει από το σταξίματα, πασαλείμματα, ραβδώσεις και άχνες.
9.80 
G3 Pro 7201 Super Dressing  σούπερ καθαριστικό και προστατευτικό για καουτσούκ, βινύλιο και πλαστικά. Αφαιρεί βρωμιά, σκόνη, βρωμιά, σοκολάτα και άλλους ρύπους, χωρίς να αφήνει ολισθηρή επιφάνεια
14.40  14.30 
G3 Pro Spray Wax ενισχύει το επίπεδο γυαλάδας της επιφάνειας και παρατείνει τα φινιρίσματα κεριού που έχουν εφαρμοστεί προηγουμένως. Δεν περιέχει σιλικόνη, δεν είναι ευαίσθητο στη θερμοκρασία και περιέχει επίσης αναστολείς UV. Προσφέρει εξαιρετικές υδατοαπωθητικές ιδιότητες .
15.20 
G3 Pro Wash & Wax  σαμπουάν με εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση, ασφαλής για όλες τις επιφάνειες με υψηλή αφριστική δράση. Η  λεία σύνθεσή αφαιρεί τους σκληρούς ρύπους χωρίς γρατσουνιές, αφήνοντας μια υψηλή λάμψη, με προστατευτικό τελείωμα.
12.00 
Farecla G3 Wheel Cleaner καθαριστικό ζαντών αυτοκινήτου  δυνατό  και ταυτόχρονα ασφαλές  καθαριστικό  με ουδέτερο pH για όλους τους τύπους τροχών, συμπεριλαμβανομένων των διακοσμήσεων από κράμα, χάλυβα, χρώμιο, βαμμένο και πλαστικό.
27.00 
Απολυμαντικό επιφανειών G3 Pro Surface Sanitiser είναι ένα αντι-ιικό ψεκαζόμενο καθαριστικό, με  αντιμικροβιακή δράση κατά των ιών, των βακτηρίων και των μυκήτων , για βασικά σημεία επαφής του οχήματος, όπως λαβές θυρών, τιμόνι,  ταμπλό,  ραβδί εργαλείων,  χειρόφρενο,  πίνακας οργάνων
16.50 
Farecla προστατευτικό γυαλιστικό μεταλλικών επιφανειών G3 Metal Polish 500ml αναζωογονητικό και γυαλιστικό μετάλλου. Η ειδική μας σύνθεση απαλείφει την οξείδωση, τη σκουριά και το θάμπωμα, ενώ παράλληλα τα γυαλίζει. 
24.00 
Το G Mop Super High Cut Pad, κόκκινο σφουγγάρι λείανσης 6 ιντσών αναπτύχθηκε για την αλοιφή G360 Super Fast Compound , εξαλείφει τα σημάδια λείανσης P1500 και αφαιρεί την ανάγκη για δαπανηρούς δίσκους λείανσης P3000. Με ταχύτερη κοπή, το κατασκευασμένο μαξιλάρι ινών απαιτεί τη μισή...
23.00 
Αλοιφή κοπής Farecla G360 με σούπερ γρήγορη δράση , ένα μπουκάλι διαρκεί έως και δύο φορές περισσότερο από τους κορυφαίους ανταγωνιστές.Διαφανές σε χρήση, για να βλέπετε τα σημάδια λείανσης να αφαιρούνται και να γνωρίζετε πότε να σταματήσετε να γυαλίζετε.  Μόνιμη αφαίρεση γρατσουνιών, χωρίς πληρωτικά, αποφεύγοντας δαπανηρές εργασίες
102.00  88.80 
Ολοκληρωμένο σύστημα αποκατάστασης της γυαλάδας Gelcoat στο σκάφος της Farecla 1LT + 1LT + 1LT..Στην πρώτη φάση καθαρίζει μετά απομακρύνει την οξείδωση τους λεκέδες και μικρογρατσουνιες , στη δεύτερη φάση γυαλίζει διεισδύει στους πόρους του gelcoat  και μας δίνει υψηλής γυαλάδας φινίρισμα και τέλος στο τελευταίο στάδιο με το υ γρό κερ ί επιτυγχάνει ενισχυμένη γυαλάδα και μακροχρόνια προστασία στο σκάφους σας.
14.00 
Υδροβοφική επίστρωση G3 Pro Surface Sealant δημιουργεί μια αόρατη, ανθεκτική, υδρόφοβη επιστρωση με σιλικόνες συγκόλλησης που βοηθούν στην προστασία του αμαξωματος από άλατα του δρόμου, χυμό δέντρου, ακαθαρσίες πουλιών, όξινη βροχή κ.λπ. Εύκολο στο κερί για βελτιωμένη λάμψη. Διαρκεί έως και 12 μήνες . . 
21.00 
Γούνα FARECLA, αποτελεσματική αφαιρώντας αποτελεσματικά τις λεπτές γρατζουνιές ωστε να σας δώσει ένα επαγγελματικό γυάλισμα διάρκειας, συνδυαστικά με τις άλλες αλοιφές γυαλίσματος. Αφαιρεί θαμπάδα και γραμμές ιδανικό για χρήση με αλοιφαδόρο με εύκολο κούμπωμα.
24.50 
Σφουγγάρι γυαλίσματος FARECLA, ενισχύει τη γυαλάδα του σκάφους δίνοντας ένα επαγγελματικό γυάλισμα διάρκειας. Αφαιρεί θαμπάδα και γραμμές ιδανικό γιαχρήση με αλοιφαδόρο με εύκολο κούμπωμα.
53.00  47.50 
Σύστημα τριών βημάτων , για να πετύχετε ένα απίστευτο γυάλισμα και μακροχρόνιο στο αυτοκίνητο σας δεν είναι πάντοτε εφικτό με ένα μόνο βήμα. Αυτό το σύστημα τριών αλοιφων είναι ιδανικό για τους λάτρεις του αυτοκινήτου ή και μηχανής καθώς και για εκείνους που δεν φροντίζουν την βαφή του τόσο συχνά όσο θα έπρεπε.
15.50 
Κερί γυαλίσματος  περιέχει ένα εξαιρετικό γυαλιστερό φινίρισμα και είνα για όλους τους τύπους  χρώματος, απλώνεται εύκολα παρέχοντας μια παχιά προστατευτική επίστρωσης που διαρκεί έως και 3 μήνες
31.50 
Αλοιφή γυαλίσματος Farecla PRF101 δίνει μια υψηλή γυαλάδα με καλό βάθος και καθαρότητα αφαιρεί θαμπάδα και γραμμές στο gel coat, την πολυουρεθάνη και αναζωογονεί το χρώμα επαναφέροντας  την αρχική του γυαλάδα
33.80 
Αλοιφή σκαφών γυαλιστική marine Premium  Farecla .Πολύ  αποτελεσματική στην αφαίρεση λεπτών γρατσουνιών .Η  Profile Select Liquid Compound  αλοιφή κοπής υδροδιαλυτής βάσης αφαιρεί σημάδια τριβής  από επιφάνειες gel coats και βαμμένες,.Είναι η τέλεια λύση για την αποκατάσταση των οξειδωμένων και ταλαιπωρημένων επιφανειών gel coat.
Show another 17 products
Εύρος Τιμών

 – 

  • 6
  • 260