Ανακάλυψε ποδιές εργασίας στο ergomarket.gr, για επαγγελματική χρήση, ανθεκτικές υψηλής ποιότητας. Σε καλές τιμές για άνετη εργασία με προστασία.

Cofra Ποδιά Εργασίας Εργαστηρίου Navy Μπλε, ιδιαίτερα άνετη και διαπνέουσα με εξαιρετική εφαρμογή και ανθεκτική στο πλύσιμο και τη φθορά.
BrandsCOFRA ΜέγεθοςEU 48
DELTA PLUS Φόρμα χημικής προστασίας τύπου 5 μιας χρήσης DT215, κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο σε λευκό χρώμα. Διαθέτει κουκούλα και λάστιχο στα χέρια και στα πόδια για άνεση και προστασία, ενώ παρέχει ασφάλεια με πτερύγιο, βέλκρο και αδιάβροχο φερμουάρ. Είναι ιδανική για εργασίες σε περιβάλλοντα με χημικούς παράγοντες, προσφέροντας πολύ καλή διαπνοή και άνεση.
BrandsDELTA PLUS Μέγεθος - (S-XXXL)XL
25.00  21.00 
Total ποδιά δερμάτινη εργασίας TSPWA03
Ολόσωμη φόρμα προστασίας από χημικά πιστοποιημένη σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/425 ΕΝ 1073-2, ΕΝ 1149-5, ΕΝ 14126 CAT III, TYPE 4B/5B/6B ιδανική για τους αγρότες στα ραντίσματα.
ΜέγεθοςS
14.00 
Ποδιά μιας χρήσεως από πολυαιθυλένιο Deltaplus TABPO προϊόν υγιεινής για εργασίες που λερώνουν.
Ελαφριά ποδιά μικρή 40AAN κατάλληλη για επεξεργασία τροφίμων, ξεψάρισμα της εταιρίας Dispan σε λευκό χρώμα. Με σταθεροποιητή στο πίσω μέρος της ποδιάς και αρκετά μακριά ώστε να καλύπτει την μπότα. Διαθέτει ιμάντες σταθεροποίησης στο πίσω μέρος της Κλείσιμο στο λαιμό Μακριά ώστε να καλύπτει...
BrandsDispan Μέγεθος40ΒΑΝ μεγάλη
Ολόσωμη φόρμα επαγγελματικής εργασίας Mentor μιας χρήσης κατασκευασμένη από ειδικό ύφασμα 50g/m2 που αναπνέει για μέγιστη άνεση και προστασία κατά τη χρήση Με μπροστινό φερμουάρ εξαιρετική για προστασία από σωματίδια και χημικά
ΜέγεθοςL
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 5
  • 21
Κατασκευαστής