Ράμπα πεζοδρομίου ελαστική 10cm Doorado PARK-DH-UP-1M

36.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Ράμπα πεζοδρομίου χρωματιστή 10cm Doorado από ανακυκλωμένα ελαστικά αυτοκινήτου. Συμπαγής κατασκευή, αντιολισθητική επιφάνεια και κίτρινα διακριτικά. Τοποθετείται σε πεζοδρόμιο 8-12cm. Διαστάσεις: 60 x 30 x 10cm

Τιμή σε πόντους: 6000 πόντοι
Doorado PARK-DH-UP-1M
Σε Απόθεμα
+

Ελαστική ράμπα πεζοδρομίου χρωματιστή 10cm Doorado κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα ελαστικά αυτοκινήτου. Η ράμπα PARK-DH-UP-1M έχει συμπαγή κατασκευή, ομοιόμορφη εμφάνιση, αντιολισθητική επιφάνεια και κίτρινα διακριτικά για να φαίνεται στο σκοτάδι. 

Οι ράμπες μπορούν να τοποθετηθούν σε σειρά για καλύπτοντας μεγαλύτερο μήκος του πεζοδρομίου και να ολοκληρωθεί η εμφάνισή τους με τα ακριανά κομμάτια  

PARK-DH-UP-1E τα οποία "σβήνουν" ομαλά τις υψομετρικές διαφορές.

Τοποθετείται σε πεζοδρόμιο 8-12cm.

Διαστάσεις: 60 x 30 x 10cmΕλαστικές ράμπες πεζοδρομίου:

Οι ράμπες πεζοδρομίων είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα ελαστικά αυτοκινήτων. Διατίθεται σε διάφορα μοντέλα ανάλογα με το ύψος που πρέπει να γεφυρωθεί. Χρησιμοποιούνται από δρόμους σε πεζοδρόμια και σκαλοπάτια για να επιτραπεί η κίνηση τροχοφόρων. Ολοκληρώνουν ύψος από 7 έως 20cm. 

Είναι κατασκευασμένες από συμπαγές ελαστικό και μπορούν να αντέξουν μεγάλα φορτία. Έχουν ειδική κατασκευή ώστε να είναι αντιολισθηρές και να διευκολύνουν την κίνηση. Τοποθετούνται εύκολα από μη εξειδικευμένο προσωπικό. Διαθέτουν ειδικές υποδοχές για στήριξη με βύσματα μπορούν όμως και προσωρινά να τοποθετηθούν χωρίς έξτρα στήριξη.

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι μόνιμες μεταλλικές κατασκευές ή από μπετόν οι οποίες είναι πολυδάπανες και δεν μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα αν αλλάξουν οι ανάγκες. Οι ελαστικές ράμπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και προσωρινά όπως για παράδειγμα για την τροφοδοσία καταστημάτων. Τοποθετούμε την ράμπα στο σκαλοπάτι που υπάρχει, μεταφέρουμε τα εμπορεύματα και στην συνέχεια την απομακρύνουμε και συνεχίζουμε κανονικά την λειτουργία του καταστήματος. Σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται στήριξη της ράμπας. Το ελαστικό της υλικό δεν της επιτρέπει να μετακινηθεί από τη θέση της.

Brands:
Doorado

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική