Ακριανό ράμπας πεζοδρομίου ελαστικό 10cm Doorado PARK-DH-UP-1E

2 Είδος(η)
Doorado PARK-DH-UP-1E

23.99 

Ακριανό τμήμα 10cm ελαστικής ράμπας πεζοδρομίου Doorado PARK-DH-UP-1M, από ανακυκλωμένα ελαστικά αυτοκινήτου. Συμπαγής κατασκευή, αντιολισθητική επιφάνεια και κίτρινα διακριτικά. Διαστάσεις: 60 x 30 x 10cm

+

Ακριανό τμήμα 10cm ελαστικής ράμπας πεζοδρομίου Doorado PARK-DH-UP-1M, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα ελαστικά αυτοκινήτου. 


Τοποθετείται σε πεζοδρόμιο 8-12cm.

Διαστάσεις: 30 x 30 x 10cmΕλαστικές ράμπες πεζοδρομίου:

Οι ράμπες πεζοδρομίων είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα ελαστικά αυτοκινήτων. Διατίθεται σε διάφορα μοντέλα ανάλογα με το ύψος που πρέπει να γεφυρωθεί. Χρησιμοποιούνται από δρόμους σε πεζοδρόμια και σκαλοπάτια για να επιτραπεί η κίνηση τροχοφόρων. Ολοκληρώνουν ύψος από 7 έως 20cm. 

Είναι κατασκευασμένες από συμπαγές ελαστικό και μπορούν να αντέξουν μεγάλα φορτία. Έχουν ειδική κατασκευή ώστε να είναι αντιολισθηρές και να διευκολύνουν την κίνηση. Τοποθετούνται εύκολα από μη εξειδικευμένο προσωπικό. Διαθέτουν ειδικές υποδοχές για στήριξη με βύσματα μπορούν όμως και προσωρινά να τοποθετηθούν χωρίς έξτρα στήριξη.

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι μόνιμες μεταλλικές κατασκευές ή από μπετόν οι οποίες είναι πολυδάπανες και δεν μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα αν αλλάξουν οι ανάγκες. Οι ελαστικές ράμπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και προσωρινά όπως για παράδειγμα για την τροφοδοσία καταστημάτων. Τοποθετούμε την ράμπα στο σκαλοπάτι που υπάρχει, μεταφέρουμε τα εμπορεύματα και στην συνέχεια την απομακρύνουμε και συνεχίζουμε κανονικά την λειτουργία του καταστήματος. Σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται στήριξη της ράμπας. Το ελαστικό της υλικό δεν της επιτρέπει να μετακινηθεί από τη θέση της.

Brands:
Doorado

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. +24%

Χρήσιμα