Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Yδατοδιαλυτό βερνίκι ξύλου σατινέ POLACRYL 331 2.5lt

E331000025
Τιμή σε πόντους: 4458 πόντοι
41.80 
In stock
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

POLACRYL 331 είναι υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτό σατινέ βερνίκι με βάση ειδικές πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας. Είναι άοσμο, ιδανικό προϊόν για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Δημιουργεί ένα όμορφο γυαλιστερό ή σατινέ φινίρισμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ξυλεπενδύσεις, πέργκολες και κάθε ξύλινη επιφάνεια. Είναι υδατοαπωθητικό, έχει μεγάλη ελαστικότητα και δεν ξεφλουδίζει, φουσκώνει ή σπάζει. Παρέχει ισχυρή προστασία από την καταστροφική δράση των υπεριωδών ακτινών του ηλίου, τη βροχή και την υγρασία.

  • εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης
  • άοσμο
  • ισχυρή προστασία με φίλτρα UV

Το POLACRYL 331 παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα και γεμίζει μικρές ανωμαλίες στην επιφάνεια, συνιστάτε  να χρησιμοποιηθεί και είναι εξαιρετικό για DIY κατασκευές ως προστατευτικό ανώτερο στρώμα σε χρώμα κιμωλίας, ειδικά εάν το αντικείμενο που θα βάψετε με chalk paint είναι εκτεθειμένο στον ήλιο στον εξωτερικό χώρο  Ανανεώστε εύκολα τα παλιά σας έπιπλα χωρίς να τα βάψετε!


Το προϊόν δεν έχει ταξινόµηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισµού (CE) 1272/2008 (CLP).
Το προϊόν σε κάθε περίπτωση εµπεριέχοντας επικίνδυνες ουσίες σε συγκέντρωση τέτοια που θα πρέπει να ανακοινωθεί στον τοµέα αρ.3, 
αιτεί µια κάρτα δεδοµένων ασφαλείας µε κατάλληλες πληροφορίες, σε συµφωνία µε τις διατάξεις του Κανονισµού (CE) 1907/2006 και επόµενων µετατροπών. 
Brands
Pellachrom
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
  • Είδατε πρόσφατα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε