Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Yδατοδιαλυτό βερνίκι ξύλου ματ υψηλής ποιότητας Polacryl 332 2.5lt

E332000025
40.50 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 4320 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

POLACRYL 332 υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτό ματ βερνίκι δημιουργεί ένα όμορφο ματ φινίρισμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του ξύλου.

POLACRYL 332 είναι υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτό ματ βερνίκι ακρυλικής βάσης. Είναι άοσμο, ιδανικό προϊόν για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Δημιουργεί ένα όμορφο ματ φινίρισμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ξυλεπενδύσεις, πέργκολες και κάθε ξύλινη επιφάνεια. Είναι υδατοαπωθητικό, έχει μεγάλη ελαστικότητα και δεν ξεφλουδίζει, φουσκώνει ή σπάζει. Παρέχει εξαιρετικές αντοχές στη χάραξη. Παρέχει ισχυρή προστασία από την καταστροφική δράση των υπεριωδών ακτινών του ηλίου, τη βροχή και την υγρασία.

Προεργασία: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές & καθαρές από ρετσίνι, ρητίνες, λάδια, σαθρά παλαιά χρώματα σκόνες και να έχουν λειανθεί με κατάλληλο γυαλόχαρτο. Καινούργιες ξύλινες επιφάνειες: Εφαρμόζουμε 1-2 στρώσεις Polacryl 320 για προστασία παράλληλα με την φορά των νερών του ξύλου (όχι σταυρωτά) Εφαρμόζουμε 1-2 στρώσεις Polacryl 332 στην επιθυμητή απόχρωση. Παλιές βερνικωμένες επιφάνειες: Απομακρύνουμε τα υπολείμματα από το παλιό βερνίκι. Αν επιθυμούμε να διατηρήσουμε την ήδη βαμμένη απόχρωση του ξύλου εφαρμόζουμε 1-2 στρώσεις άχρωμο POLACRYL 320 & 1-2 στρώσεις POLACRYL 332. Αν επιθυμούμε να αλλάξουμε απόχρωση στην ξύλινη επιφάνεια διαλέγουμε την ίδια απόχρωση POLACRYL 320 & POLACRYL 332 και εφαρμόζουμε.   
Χρήση: Εφαρμογή με ρολό και πινέλο και spray airless. Αραίωση με 0-10% νερό.
Στέγνωμα- Απόδοση: H θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα.
Επιφανειακό στέγνωμα: 1 ώρα. Χρόνος επαναβαφής 3-4 ώρες. Κάλυψη 8-12m/L ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την απορροφητικότητα της επιφάνειας.
Χρωματισμός: Χρωματίζεται με το σύστημα χρωματισμού COLOURTOUCH.

 Χαρακτηριστικά:

  • Εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης
  • Άοσμο
  • Ισχυρή προστασία με φίλτρα UV
  • Όμορφο ματ φινίρισμα
  • Μεγάλη ελαστικότητα και δεν ξεφλουδίζειΤο προϊόν δεν έχει ταξινόμηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1272/2008 (CLP).
Το προϊόν σε κάθε περίπτωση εμπεριέχοντας επικίνδυνες ουσίες σε συγκέντρωση τέτοια που θα πρέπει να ανακοινωθεί στον τομέα αρ.3, 
αιτεί μια κάρτα δεδομένων ασφαλείας µε κατάλληλες πληροφορίες, σε συμφωνία µε τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1907/2006 και επόμενων µμετατροπών.
Brands
Pellachrom
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε