Yδατοδιαλυτό βερνίκι ξύλου σατινέ 750ml POLACRYL 331

12.80 
Σύντομη Περιγραφή:
Το POLACRYL 331 είναι υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτό σατινέ βερνίκι με βάση ειδικές πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας. Είναι άοσμο, ιδανικό προϊόν για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Δημιουργεί ένα όμορφο γυαλιστερό ή σατινέ φινίρισμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Εφαρμόζεται σε...
Τιμή σε πόντους: 2134 πόντοι
POLACRYL 331
Σε Απόθεμα
+

Το POLACRYL 331 είναι υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτό σατινέ βερνίκι με βάση ειδικές πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας. Είναι άοσμο, ιδανικό προϊόν για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Δημιουργεί ένα όμορφο γυαλιστερό ή σατινέ φινίρισμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ξυλεπενδύσεις, πέργκολες και κάθε ξύλινη επιφάνεια. Είναι υδατοαπωθητικό, έχει μεγάλη ελαστικότητα και δεν ξεφλουδίζει, φουσκώνει ή σπάζει. Παρέχει ισχυρή προστασία από την καταστροφική δράση των υπεριωδών ακτινών του ηλίου, τη βροχή και την υγρασία.

  • εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης
  • άοσμο
  • ισχυρή προστασία με φίλτρα UV

Το POLACRYL 331 παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα και γεμίζει μικρές ανωμαλίες στην επιφάνεια, συνιστάτε  να χρησιμοποιηθεί και είναι εξαιρετικό για DIY κατασκευές ως προστατευτικό ανώτερο στρώμα σε χρώμα κιμωλίας, ειδικά εάν το αντικείμενο που θα βάψετε με chalk paint είναι εκτεθειμένο στον ήλιο στον εξωτερικό χώρο  Ανανεώστε εύκολα τα παλιά σας έπιπλα χωρίς να τα βάψετε!Το προϊόν δεν έχει ταξινόµηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισµού (CE) 1272/2008 (CLP). 
Το προϊόν σε κάθε περίπτωση εµπεριέχοντας επικίνδυνες ουσίες σε συγκέντρωση τέτοια που θα πρέπει να ανακοινωθεί στον τοµέα αρ.3, 
αιτεί µια κάρτα δεδοµένων ασφαλείας µε κατάλληλες πληροφορίες, σε συµφωνία µε τις διατάξεις του Κανονισµού (CE) 1907/2006 και επόµενων µετατροπών. 
Περιέχει:
Αναγνώριση . Συγκ. %. Κατηγοριοποίηση 1272/2008 (CLP).
2-(2-BΟΥΤΟΞΥΑΙΘΟΞΥ)ΑΙΘΑΝΟΛΗ CAS. 112-34-5 2 - 5 Eye Irrit. 2 H319 CE. 203-961-6 INDEX. 603-096-00-8
Σηµείωση: Αποκλεισµός ανώτερης τιµής πεδίου . Το πλήρες κείµενο των υποδείξεων κινδύνου (H) αναγράφεται στον τοµέα 16 της κάρτας.
Περιγραφή των µέτρων πρώτων βοηθειών.
ΜΑΤΙΑ: Βγάλτε τους φακούς επαφής. Ξεπλυθείτε άµεσα µε άφθονο νερό για τουλάχιστον 30/60 λεπτά, ανοίγοντας καλά τα βλέφαρα. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ∆ΕΡΜΑ: Βγάλτε από πάνω σας τα µολυσµένα ρούχα. Κάντε αµέσως ένα ντους. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ΚΑΤΑΠΟΣΗ: ∆ώστε την µεγαλύτερη δυνατή ποσότητα νερού. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. Μην προκαλείτε εµετό αν δεν έχετε την έγκριση του γιατρού. ΕΙΣΠΝΟΗ: Καλέστε άµεσα ένα γιατρό. Μετακινήστε το άτοµο σε ανοικτό αέρα, µακριά από το χώρο του ατυχήµατος. Αν η αναπνοή σταµατήσει, πραγµατοποιήστε τεχνητή αναπνοή. Λάβετε κατάλληλες προφυλάξεις για το διασώστη.
Σηµαντικότερα συµπτώµατα και επιδράσεις, άµεσες ή µεταγενέστερες. Για συµπτώµατα και αποτελέσµατα που οφείλονται στις εµπεριεχόµενες ουσίες, δείτε το κεφ. 11.
Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούµενης άµεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας. Μη διαθέσιµες πληροφορίες. 


Brands:
Pellachrom

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.